Şimdi Ara

N SERİSİ TÜRKİYE DE TANITIMDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • KESİNLİKLE W800i nin tanıtımından daha genş kapsamlı we de daha güzel (3 ürün bi arada bna göre daha çok görülme imkanı we de ÇOOK SONRA çıkıcak N91 bile war AFERN NOKİA


    Nokia NSeries İle Sinemalarda "N" Yenileri Keşfet!

    23 Eylül 2005

    NSeries alt markası ile teknoloji dünyasına yeni ürünler, yeni çözümler ve yeni bir deneyim getiren Nokia, hedef kitlesine farklı kanallardan ulaşmayı amaçlayarak eğlence temelli pazarlama aktiviteleri gerçekleştiriyor. Nokia, NSeries See New teması ile Türkiye'nin önde gelen sinemalarında sinemaseverleri en yeni filmlerle buluşturuyor.

    Tüm sinemaseverler İstanbul; Ritz Carlton S-mall, G-Mall, Flyinn ve Tepe Nautilus, Ankara; Arcadium ve Bilkent, İzmir; Konak Pier AVM, Antalya; Migros AVM, Konya;M1 Tepe AVM ve Adana; M1 Tepe AVM'lerin fuayelerine kurulan Nokia NSeries standlarında Nokia NSeries ürünleri N90, N70 ve N91'i yakından inceleme fırsatını yakalayacaklar.

    Nokia, Mars Group işbirliği ile Club Nokia üyeleri vizyondaki en yeni filmleri anlaşmalı sinema salonlarında her Perşembe %15 indirim izleme olanağına da sahip.

    İstanbul, Ankara, Konya, Adana, İzmir ve Antalya'daki Cinemaxx ve Cinebonuslarda Club Nokia üyelik kartlarını gişede gösteren tüm Club Nokia üyeleri vizyondaki birbirinden yeni filmleri Club Nokia farkı ile indirimli olarak izleyecekler.

    Nokia NSeries...
    Nokia 3G/WCDMA* desteği, Carl Zeiss optik çözümleri, megapiksel kameralar, multi-gigabyte hafızaları, VHS çözünürlükte video kaydı ve WLAN gibi en son teknoloji ile zenginleştirilmiş Nokia NSeries ürünleri, mobil kullanıcılara dijital medyanın son yeniliklerini sunuyor.

    Nokia NSeries multimedya cihazları N90, N70 ve N91 ile tüketiciler; kaliteli görüntü baskısı, e-posta yönetimi, mobil müzik çözümleri, internet tarama gibi bir çok özelliği tek bir cihazda bulabiliyor. Nokia NSeries ürünleri, üstün zevk sahip kullanıcılarına zengin bir multimedya deneyimi sunmak amacıyla paslanmaz çelik kaplama, siyah inci ve pürüzsüz gri renk paletleri gibi farklı tasarım seçeneklerinde sunulmaktadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faikmaras -- 24 Eylül 2005, 0:02:07 >







  • bi kere herkesin ulaşabileceği yerler olmalıydı...Ben ritc carlton'un orada okuyorum ama oraya girmek biraz zor...Sonuçta halk yeri değil...Bir üst sınıf oteli...Gmall desen millet gidip geziyor ama oranın gmall olduğunu bilmiyor...Diğer iki yeri bilmiyorum....

    Birde niye arkadaş direk w800i'nin tanıtımından daha geniş kapsamlı diyerek girmiş anlayamadım...Adam gibi DR'lere koysunlar n serisi telefonları....
  • ilk n serisi telefon Nokia N-GAGE dir...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Usta_AsH

    ilk n serisi telefon Nokia N-GAGE dir...


    Bu da farklı bi bakış tabee!!
  • bunların fiatları nkdr yaklasık olarak???
  • http://forum.donanimhaber.com/m_2719354/tm.htm
    HAber belli zaten..
    300 ytl civari farki zaten goz onunde su anda pek de önerilmiyor... X sirketlerinin verdigi bilgiye dayanarak olan bi soylenti '' ericsson patlatcak'' lafi guzel oturuyor...N serisi nokiayi nerelere getiririr gorucez...
  • ilk N serisi telefon 555 milyondu tr de artık satılmıyor hepsibura da da 360 milyona satılıyor N serisi telefon
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gokhan s.

    bunların fiatları nkdr yaklasık olarak???




    1250 ytl ila 2000 ytl arasında değişecek nokia farkı
  • 2000 ytl olacagını sanmıyorm baya uctun
  • arkadaşım 360 ile 2000 YTL arası olacak yanlış bilgilendirmeyelim
  • N serisi diye bir konu var. Bütün paylaşımları orda yapalım bu telefonla ilgili
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.