Şimdi Ara

Philips 1640 b -p Dvd-Writer sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yigenimde Bu Dvd-wrieter dan var. bende samsung.Bir dvd getirdi yigenim daha onc ebilgisyarlarda ve dvd playerda izlenmiş bend ede izlendi ancak philips dvd yi bos goruyor.sonra ben musterime aynısından sattım.onda da cd den hdd e kopyala işlemi sırasında gittikçe yavaslıyor baska cd okuyucunun 3 dakkada attıgını 40 dakikada atıyordu.goturdum benim samsungu taktım sorun kalmadı.Ancak Simdi bende de philips var ve aynı dvd yi bend eizleyemeiyorum.ide ayarlarını falan hep degiştim iki ayrı makinede iki ayrı philips aynı dvd yi yine okumuyor baska her dvd okuyor.Firm ware update yaptım 3.2 idi 3.6 yaptım ancak degişen bişey yok ne yazıkki.

    Çözüm üretebilecek arkadas varmı acaba.



  • masallah acayip cevaplar gelmiş arkadaslar bir el atın iki amd sistem biri barton biri venice 3000 platformlar farklı sonucta aynı dvd writer ve aynı sorun dvd yi bos dvd gporuyor ustune yazayımmı diyor.baska her dvd okuyor bu okunmayanı.ayrıca hdd e kopyalamada yavaslıyor zaman gectikce.3 dakka ile baslıyor 40 dakkada bitiyor.
  • kardeş bened de o model var. niye cd boş gorur bilmem. bizimkiler dandik: okuma hızları çok duşuuk. ayrıca genelde sıkıştırılmış oyun cdlerinde dongusel artıklık deyimi diye sacma sapan bi hata veriyo. napalım katlanacaz
  • hocam bendede aynı sorun vardı. aptal alet yazdığı dvd yi okumuyordu..yeni frimware yükleyince bendeki sorun çözüldü...şimdi çoğu dvd yi okuyabiliyor...ama sizde okumuyorsa garantisi varsa bi garanti yolu görünse daha iyi...
  • ama bu fabrikasyon genel bir sorun baska philips dvd writer d aokumadı.yani garanti ile alakası yok.Ayrıca okurken gittikc eyavaslıyor sıralı okumada hdd e atarken.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.