Şimdi Ara

Beta Detonator 51.75: Yeni Aquamark 3 ile test etmek isteyenlere !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nvidia'nın uzunca beklenen 5 serisi Detonator'leri atık yavaş yavaş son aşamaya gelmeye başladılar. Özellikle FX sahipleri ile FX5900 serisi sahipleri için önemli yenilikler getiren sürücülerde PS 2.0 için gerekli kod yolları en baştan yeniden kodlanmış durumda.

    Ama tabii şikayetler de yok değil: Yeni sürücülerin grafik kalitesini az da olsa düşürerek artış sağladığını iddia edenler. Tabii bunlar şu an için şüphe uyandırsa da kesin kararı vermemizi sağlayacak iddialar değil: Unutmamalı bu sürücüler henüz Final aşamasına gelmediler.

    Eğer sizde bazı sistemlerde (oyun, vs) sorunlar yol açabildiği bildirilen yeni Detonator'lerin sızan BETA sürümünü denemek isterseniz aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

    Bu arada ilk gerçek oyun tabanlı DirectX 9.0 testi olan Alman Aquamark 3'te indirmeye sunuldu. Yaklaşık 64 MB c,varı olan benchmarı yine Aquamark 3 ile ilgili linklerden indirebilirsiniz.

    Torrent (Bu sadece biraz farklı bir P2P yazılımı olan Bittorent kullanıcıları içindir !) Mirror 1 Mirror 2 Mirror 3 Mirror 4 AquaMark3







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.