Şimdi Ara

Nokia'dan yeni 6630 Music Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
12.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son günlerde taşınabilir müzik çalarlar oldukça gündemdeler. Her hafta yeni bir model duyurusu veya tanıtımı ile karşılaşıyoruz. Üreticiler oldukça büyük olan taşınabilir müzik çalar pazarından pay kapabilmek için yarış içerisindeler. Bu yarışta sadece elektronik üreticileri değil, cep telefonu üreticileride kullanıcıların ilgisini kendi ürünlerine çekebilmek ve satış rakamlarını arttırabilmek adına yeni modeller ve teknolojilerle pazarda yerlerini alıyorlar.

    Nokia'nın ilk MP3 çalarlı telefonu diyebileceğimiz (ürün MP3'leri windows tabanlı bir yazılım ile kendi tanıyabildiği müzik formatına çeviriyordu) 5510 ile firma kullanıcıların büyük beğenisini toplamıştı. Radyo özelliğide bulunan telefon değişik tasarımı ve mobil müzik keyfini herhangi başka bir cihaza gerek kalmadan cep telefonundan karşılamamızı sağladığından, taşınabilirlik açısından büyük kolaylıkta sağlıyordu. Firma 3300, N-Gage ve 6230 gibi modellerinde MP3 çalar fonksiyonunu genişleterek telefonlarına eklemeye devam etti.

    Motorola, SonyEricsson ve Samsung gibi firmalarında MP3 çalabilen telefonları mevcut. SonyEricsson Walkman Phone olarak isimlendirdiği W800 ile bu pazarda yerini alırken, Motorola E398, Samsung ise D500 gibi modelleri ile MP3 çalarlı telefon pazarında bulunmaktalar. Son zamanlarda özellikle Symbian, MS SmartPhone gibi gelişmiş işletim sistemine sahip olan telefonlarda, donanımsal özellik olmasa dahi MP3 ve benzeri müzik dosyalarının çalınması uyumlu yazılımlarla mümkün olmakta. Nokia'nın oldukça fazla beğeni toplayan Symbian işletim sistemi taşıyan 3G uyumlu telefonu 6630, son zamanlarda oldukça artan MP3 çalarlı telefon talebi karşısında firma tarafından tekrar revize edilerek 6630 Music Edtion ismi altında piyasaya sürülecek.

    1.3MP dijital kameraya, ofis dökümanları tanıyabilme gibi gelişmiş özelliklere sahip olan 6630, Music Edition ismi altında satılacak versiyonu ile kullanıcılara 3G ağlara bağlana bilme gibi gelişmiş fonksiyonları yanında MP3 keyfide sunacak. Paket ile birlikte kullanıcılara 64 yerine 256MB RS-MMC bellek kartı verilmekte ayrıca Nokia USB MMC/SD kart okuyucu ve Nokia Audio Adaptor ismi altında 3.5mm stereo kulaklıkların telefon ile kullanılmasına yarayan bir dönüştürücüde paket içeriğine dahil edilmiş durumda. Paketten ayrıca nokia orjinal stereo kulaklıkda çıkmakta. Orjinal kulaklık ile hem müzik dinlemek hemde telefon görüşmesi yapmak mümkün.

    Nokia 6630 Music Edition ile müzik dosyalarının ve play listlerin daha kolay kontrol edilmesini sağlayan yeni bir yazılım gelmekte. Nokia yeni yazılımla kullanıcıların aynı bir taşınabilir MP3 çalar kontrol ediyormuşçasına rahat bir şekilde telefonu yönetmelerine imkan vermiş. Kırmızı ve gümüş renklerinde piyasaya sürülecek olan 6630 Music Edition'ın içerisinde önceden yüklenmiş yeni zil tonları ve temalar bulunacak. Bu ay içinde satışına başlanacak telefonun 500 avro fiyat etiketiyle piyasaya sürülmesi bekleniyor.


    Sayfanın Linki : http://press.nokia.com/PR/200509/1012276_5.html




  • Bilgi için teşekkürler ben sony ürünleri pek beğenmem bence W800'e göre daha uygun bir telefon
  • SADECE 6630A MI UYGUN BU ALET
  • Almaya değermi yoksa nokia'nın daha yeni ürünlerini beklemekmi gerek.
  • bence bilinçsiz kullanıcıları yanıltmak için hazırlanmış bi tuzaktan başka bişe değil bu
  • w800 gibi turuncuya boyamışlar....NOKYA 6630walkman

    İMİTASYoN bunlar. kanmayın ....(valla NOKYA bir hırhızlığa başlamamaşıstı.şükür onuda yaptı)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Dr.Mobile

    SADECE 6630A MI UYGUN BU ALET

    Bence hepsine uygun. Çünkü kulaklık girişine takılıyor..
  • music edition demişler ama radyo yok ne anladık bu işten. radyo ekleseydiler harika olurdu bence normal 6630 dan hiçbir farkı yok donanımsal olarak. bu telefonu beklemeye deymez radyo olsaydı süper derdim
  • w800 daha güzel
  • quote:

    Orjinalden alıntı: face01tr

    bence bilinçsiz kullanıcıları yanıltmak için hazırlanmış bi tuzaktan başka bişe değil bu

    çok doğru..
    yazıda anlatılanların hepsini ztn war olan 6630 la yapabiliorum normal jackli kulaklık dışında. ki ona da ihtiyaç yok ztn kendi kulaklığı yetiyo. bariz bi tuzak..
    koşa koşa alın yani
  • 6630 zaten beklentilermizi karşılıyor.
  • Nokia yine birilerini kazıklamak için kolları sıvamış.

    Bunu -çok daa fazlasını vaadeden- standard bir jack adaptörü ve kart okuyucuyu kendilerine uyarlayarak yapmış

    Acaba bunlara verilecek parayla kaç tane kart okuyucu + jack adaptörü alınabilir ?

    Ya da üstü modlanmak üzere alınan bir Fontopia yanında kart okuyucu alsak aradaki farkla KAÇ GB lık bir SD alabiliriz ?

    Biraz bilinç takınınca sorulması gerekenlr bunlar oluyor..
  • peki bundaki versionu bizim 6630 a yükleme gibi bişi olurmu
  • Ula Nokia 6630 Kullanicilarinada ihanet etti bea yuh artik bizim telefonlarida cevirsin music edition a ayrica harbi w800 ozentiligi bence 6630 a yeni Fw upgrade yapsalardi daha olumlu bir karizma yapardi herseyin para demek olmadigini aciklamasini isterdik biz kullanicilar olarak.



    Ben dedim size 6630 un islemcisi cok guclu die bak nokia a simdi kandirmaca yapior aslinda bi farki yok teknik olarak sadece isitip isitip yeniden piyasaya suruyor.

    Ama sizde benim gibi yapin alin bi H320 iriver walla isterse dunyanin en iyi mp3 calarili zimbirtisini cikarisn cok da tin zaten 5 saat muzik dinliince batarya bitior telefonda MP3 player da biterse bitsin (10 saatte fln bitio) ulasilamama gibi sorununz olmuo.
  • inşallah bi uptade ile bizde normal 6630 larımızı musıc edition yapabiliriz ama o ekrandaki mp3 player zaten 6630 a yükleniyo resimdeki 6630 ekranındaki mp3 player 6680 6681 ile beraber gelen bi program deneyenler bilir 6630 dada çalışıyo sadece bu program ve o kablo vs aparatlar ise değmez Kİ zaten DEĞMEZ
  • süper olmuş bence. ayrıca donanımsal bi eklenti olmamışsa 6630 da buna döndürülebilir tabi. ama n-gage deki gibi donanımsal bişi varsa mecbur bu alınacak.

    w800 out. 6630 in :D
  • ya kamera çözünürlüğü 2.0 mp yapılsa, yanına bide radyo eklense daha çok ilgi görürdü, pek bişe yapmamışlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Acharad

    Nokia yine birilerini kazıklamak için kolları sıvamış.

    Bunu -çok daa fazlasını vaadeden- standard bir jack adaptörü ve kart okuyucuyu kendilerine uyarlayarak yapmış

    Acaba bunlara verilecek parayla kaç tane kart okuyucu + jack adaptörü alınabilir ?

    Ya da üstü modlanmak üzere alınan bir Fontopia yanında kart okuyucu alsak aradaki farkla KAÇ GB lık bir SD alabiliriz ?

    Biraz bilinç takınınca sorulması gerekenlr bunlar oluyor..

    Olay gayet açık. İleri pazarlama teknikleri diyecem ama bu düpedüz bilinçsiz (bilgisiz) tüketiciyi kazıklama.
  • Selamlar,

    Tamam hersey iyi güzelde bavul gibi abicim telefon.. 1 senedir 6600 kullanıyorum ona bile zor alısmısken buna zor... Kucultun artık teknolojiyi kardesim

  • quote:

    Orjinalden alıntı: theOC

    Selamlar,

    Tamam hersey iyi güzelde bavul gibi abicim telefon.. 1 senedir 6600 kullanıyorum ona bile zor alısmısken buna zor... Kucultun artık teknolojiyi kardesim




    İyi teknolojiin ufak aletlerde de bulunabileceğini hala anlamış değiller.

    Ve pek niyetleri de yok.

    6260 da adet 7610 u ucuca getirip sonra o küçücük(!) alana tuşları sığdıramayıp menu tuşlarını kapak üstüne koyan bi firmadan başka ne bekleyebilirsin ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.