Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.263
Cevap
526
Favori
1.129.658
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ondan sonra paketleniyor, paketlendi gibi aşamalar da vardı. O aşamada verilmiyor hocam. Hatta benim paketlendiden 3 gün sonra kargoya verilmişti.
  • mstkurt M kullanıcısına yanıt
    Uzun süre iş yerinde Casella kullandım, kalitesi ve rahatlığı muhteşemdi. Buna güvenerek eve de Casella aldım, Fit diye bu giftekine benzer bir model. Berbat çıktı. Oturak süngeri berbat, toto ağrıtıyordum. Süngeri o kadar kötü bir yapışkanla yapistirmislardi ki plastik ve sünger ayrılmış, oturup kalktıkca ses geliyordu. Nitekim aldığım 4. Koltuğu da sattım ve kesin olarak yabancı bir ürün almaya karar verdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wadjet

    Ondan sonra paketleniyor, paketlendi gibi aşamalar da vardı. O aşamada verilmiyor hocam. Hatta benim paketlendiden 3 gün sonra kargoya verilmişti.
    Anladım sağolun dediğiniz gibi şuan " Siparişiniz paketleniyor" geçmiş. Gönderecekler herhalde bir kez daha şunu anladım telefon ile arayıp sesinizi yükseltmedikçe Türkiye'de işiniz hallolmuyor.
  • Haftaya büyük ihtimalle Zio Venom'un incelemesini yapıp sizlere paylaşacağım. Söz verdiğim gibi DH için indirim kodu tanımlattım. Fakat önce kendim deneyip, yorumlayıp sonra sizlere tavsiye vermek istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JoeyBane kullanıcısına yanıt
    Beklemedeyiz hocam teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xDrive Atak şimdi garip bir şekilde Horoz tarafından teslim edildi. Bir kaç gün kullanayım yorumlarımı yaparım.
  • mstkurt M kullanıcısına yanıt
    siz hangi modeli aldiniz acaba ? birde fabrika magazalari nerede ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: filips

    çok koltuk eskittim, oyuncu değilim
    bir aralar meşhur porsche kullanmıştım fena değildi ama çok gacır gucur ediyordu sonunda parçalandı .... çok ucuza almıştım fiyatını haketti 2 sene götürdü.
    adore nin orta sınıf bir koltuğunu aldım bugünün parasıyla 1000 liraya yakındır döşemesi söküldü , parçalandı 1 senede attım ama rahattı yine gacır gucur ötüyordu
    sonra pişman oldum ucuz alacam dedim turksitin bugün muadili 550 lira olan oyuncu koltuğuna benzer bir şey aldım aman yarabbi bu en kötüsü. sünger yok tahta, daha 1. gün gacır gucur, amortisör bozuldu, sabitleme kollar kırıldı, en son 1 hafta önce sırt kolçakların ana kıç kısmına olan bağlantılı suntası paramparça olduğu için otururken arkaya düştü koca koltuk her taraf paramparça (resmini atarım)
    Yanlış anlaşılmasın 100 kilo değil 62 kiloyum yani şaka gibi .
    bu sefer markasız alayım dedim gittigidiyorda günün fırsatı diye bir koltuk gördüm , 350 lira , heybetli duruyordu , 1500 lira falan beni aşar oyun oynamam sadece rahat edeyim yeterdi en kötü türksit gibi çıkar diye düşündüm. çöp gibi bir torba içinde geldi, montesi yapılmış sırt ve kıç kısmı tek parça sadece tekere oturtuluyor . taktım ve koltuk kuş gibi, sünger mükemmel sertlikte ne pofidik ne tahta tam rahat. arkaya öne yatıyor sabitleniyor, salıncak var, diz desteği harika. kolçaklar biraz düşük daha yüksek olabilirdi, kafa desteği az daha şişkin olmalıydı ancak çok çok rahat.
    1000+ veya adore gibi bunun muadili koltuklara para vermek istemeyenler muhtemelen garantisi bile olmayan (varda ne oluyor) bunun gibi bir şey alabilir.
    merak eden varsa link atayım boşuna reklam olmasın, gittigidiyorda bulursunuz.

    bu tam istediğim gibi link atar mısınız arkadaşlar




  • Oyun koltukları hepsi deri, çalışma koltuğu için kullanışlı değil gibi bence yazın sıcakta, alcaklar dikkat etsn buna arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 31 Mayıs 2020; 17:54:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imax1

    Oyun koltukları hepsi deri, çalışma koltuğu için kullanışlı değil gibi bence yazın sıcakta, alcaklar dikkat etsn buna arkadaşlar
    devamlı klima açık. file kullandım, çok kir tutuyordu.
    üstteki ürünün linki gelirse alacağım hemen.
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Comfort Plus aldım.

    Mağaza Kağıthane tarafında sanırım. Ben mağazaya gitmedim. Modoko bayisinde denediğim koltuk için telefonda pazarlık yapıp aldım.

    Adres ve iletişim bilgisi burada:https://www.nazalli.com/iletisim.html
  • s0ft kullanıcısına yanıt
    Üstat inşallah aldığım koltuk sizinki gibi çıkmaz. Genel olarak Casella için kaliteli bir marka diye bahsediyorlar. Sizin bahsettiğiniz Fit modelini satmayı bırakmışlar sanırım. Katalogda göremedim.
  • Söylev kullanıcısına yanıt
    Merak ettim Gittigidiyor'da ofis koltuğu diye aratınca buldum. Fotoğraflar aynı duruyor.
    https://www.gittigidiyor.com/ev-bahce/arn-krom-mudur-koltugu-ofis-koltugu-buro-koltugu-bilgisayar-koltugu-oyuncu-koltugu-internet-koltugu_pdp_409302310
  • mstkurt M kullanıcısına yanıt
    Evet ben de göremedim fit modelini. Aldığınız koltuk kaliteli üretilen bir seridendir umarım hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar herkese, geçtiğimiz ay uzun süren araştırmalarım sonrasında bu konudan gördüğüm Ofisel yeni nesil oyuncu koltuğunu satın aldım. Koltuk geldi ve yaklaşık 3 haftalık kullanım sonunda arayışta olan arkadaşlara faydası olması umuduyla fikirlerimi belirten bir şeyler yazmak istedim. Altını çizmek isterim, yazılanlar tamamen benim hissiyat ve düşüncelerimi belirtiyor. Ben kimseye koltuk tavsiyesi verecek konumda biri değilim, birinin rahat ettiği bir koltuk diğer kişiyi mutlu etmeyebilir.

    Öncelikle ben aldığımda koltuk 679,90 TL idi şu an ufak bir zam gelmiş onu belirteyim.Koltuğun güncel fiyatı için sitesine girip bakabilirsiniz. Gelelim sipariş süreci, teslim ve koltuk hakkındaki düşüncelere;

    Sipariş sürecinde Ofisel firmasının Whatsapp hattından destek aldım bir kaç sorum oldu kendilerine ve gece gündüz mesai saati ve mesai dışı demeden hepsine en fazla yarım saat içinde cevap aldım. 18 Nisan tarihinde siparişimi verdiğimde sayfada kargoya veriliş tarihi için 5 ile 7 iş günü görünüyordu(şu an o da değişmiş durumda). Araya sokağa çıkma yasağı falan girdi sonuç olarak 30 Nisan günü siparişimin kargoya verildiğine dair bir mail aldım, fakat sonradan firmadan öğrendiğim kadarıyla kargo firmasının yoğunluğundan dolayı bu mailden yaklaşık 1 hafta sonrasında kargo takip numarası sisteme düştü. Sonuç olarak 10 Mayıs günü koltuğumu teslim aldım.

    İlk fark ettiğim şey kolinin adeta darmadağın olmasıydı, zor ayakta duruyordu hatta. Neyse sonuç olarak firmaya güvenip eksik kırık bir şey çıkarsa gönderirler diye düşünüp teslim aldım. Video çekerek koliyi açtım ve neyse ki yere sürtmekten biraz tozlanmış amortisör kolu dışında bir sıkıntı çıkmadı. Kurulum süreci normalde 15 dakika falan sürer fakat ben 5 tekerin 3 tanesini bir türlü yerine takamadığım için yaklaşık 2 saat falan sürdü.Bu 2 saat içinde çekiçle direk olarak tekerleklerin arkasındaki boşluğa takoz koyarak,WD40 ile yağlayarak, sabunla . 2 saatin sonunda pes ettim 1 adet teker hala daha yuvasına girmemiş durumda kullanıyorum. Bu noktada da önce tekerlerin tam oturmadığını farketmeyip koltuğun dengesiz durduğu konusunda video çekip firmayla iletişime geçtim ve gayet hızlı destek aldım.

    Mutfak sandalyesinden terfi ettiğim için ilk kullanımda koltuk gayet rahat geldi, sadece boyun desteği için koyulan yastık boynuma denk gelmiyordu iplerini çözüp yastığı ters çevirip bağlayarak sorunu çözdüm. Kolçakların yükseklik ayarı mevcut gayet başarılı ve basit bir sistem. Fakat en yüksek ayarda koltuktan kalkarken kolçaklardan destek alıp kalktığımda bir miktar esneme yapıyor, bu beni biraz şüpheye düşürdü fakat fizik kanunlarının bir sonucu olarak esneme olması normal sorun olup olmayacağını zaman gösterecek. Bel desteği için koydukları yastık hareket ettirilebiliyor dolayısıyla çeşitli oturma pozisyonlarına göre istediğim gibi ayarlayıp kullanıyorum. Minder kısmı yeterince yumuşak, kesinlikle tahtaya oturuyor gibi bir hissiyat vermiyor. Şimdiye kadarki kullanımım sonucunda herhangi bir çökme ya da deformasyonla karşılaşmadım. Fakat bence bir tık daha yoğun sünger kullanılsa daha iyi olabilirdi. Koltuğun mekanizmalarından 2 hafta sonunda gıcırtı gelmeye başladı fakat kulaklık takılı olduğu için beni rahatsız etmiyor. Yağlama ile belki de giderilebilir.

    Toplayacak olursak benim için artıları eksileri şu şekilde;

    Artıları:
    Fiyatı diğer oyuncu koltuklarına göre uygun
    Tekerlekleri kaliteli
    Metal ayaklı ve genel olarak sağlam bir hissiyat veriyor
    Firma güven verici ve gayet hızlı iletişim sağlıyor


    Eksileri:
    Sünger biraz daha yoğun olabilir
    Kolçakların üstüne çok az bir sünger ve deri kaplama ile kalite hissi arttırılabilir.
    Montaj esnasında tekerlekleri takmak çok zorladı, yaklaşık 1 aylık kullanıma rağmen hala yerine oturmayan bir tekerlek var.
    Koltuk kargoya hazırlanırken kolinin içinde koruyucu materyaller ile boşluklar doldurulsa daha iyi olur.Benim şansıma mucize gibi bir durum ama koltuk zarar görmemişti(Fotoğraf eklemeye çalışacağım müsait zamanımda).

    Sonuç olarak bence bilgisayar başında günlük minimum 3 4 saat geçiren kullanıcıları mutlu edecek bir koltuk yapmışlar. Fiyat performans olarak ben beğendim.




  • bende diğer markaları alıp riske girmek istemediğim için ikea markus modelini aldım geldim az önce. ikee kartal mağazasında jarvfjallet'i ve markus'u denedim. jarvfjallet'in bel, boyun desteği ayarlanabilir olması hoşuma gitmişti ama daha sert geldi. markus baya rahattı, o yüzden markus aldım. umarım pişman olmam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: contavolta

    bende diğer markaları alıp riske girmek istemediğim için ikea markus modelini aldım geldim az önce. ikee kartal mağazasında jarvfjallet'i ve markus'u denedim. jarvfjallet'in bel, boyun desteği ayarlanabilir olması hoşuma gitmişti ama daha sert geldi. markus baya rahattı, o yüzden markus aldım. umarım pişman olmam.
    dikim evinin yanında ki ikea değil mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • contavolta kullanıcısına yanıt
    Markus sabitlendiğinde ileri geri oynama yaparken tak tak diye ses yapıyordu. Sizin aldığınızda bu durum var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hocam. girişte ateş ölçümü yapılıyor, biraz sıra oluştu ama çabuk ilerliyor. içerisi de kalabalıktı baya. sandalye almayacak olsam gitmezdim aslında ama denemeden almak istemedim.
  • 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.