Şimdi Ara

Shov DVD Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, Shov DVD Playeri kullanan var mı? Ben de biliyorum dandik markadır ama, ısrarla her CD'yi okur v.b. diyorlar.Üstelik arkasında 5.1 hoparlör setleri için analog çıkış da var.Ve Migros'daki fiyatı 97.000.000 TL.Neredeyse bedava!!!



  • bende var, bir falsosunu gormedim sayilir. bir kez aldigim orijinal vcd'nin 1. cd'sini gormedi, aldim carrefour'a geri goturdum degistirmek icin, kavga dovus tamam bir bakalim dediler, dandik bi vcd player'e taktilar calisti, shov ile ayni kasada dvd player'e taktilar calisti. morardim tabee... evde baktip PC de calistirdi.
    onun disinda iyi. PC'de s-vcd hazirliyorum, CD-R, CD-RW, 5.25", 3.5" her CD'yi okuyo.

    alirken iyi bak, ayni kutuda yaklasik ayni ozellikte baska baska modeller var. kiminin onundeki display daha buyuk/zengin, kimisi daha sade.
    hepsinde arkada composite/svhs/component video cikislari ve analog 5.1 ve optik girisler var ama bazilarinda ayrica SCART da var... Bendeki modelde fan da var, cihaz zaten isinmiyor. Cihazi kumandadan kapatinca fan calismaya devam ediyor, arabanin radyator fani gibi bir sure sonra kendi duruyor mu denemedim hic. hep uzerindeki switch'ten kapatiyorum.

    Uzaktan kumandasi fonksiyonel olarak fena degil.




  • Sağol SBK, söylediklerinin de ışığında fiyatına kıyasla çok iyi olduğu anlaşılıyor.Tek tük okumama en iyilerinde bile olabiliyor.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by borayz</i>
    <br /> Ben de biliyorum dandik markadır ama, ısrarla her CD'yi okur v.b. diyorlar.Üstelik arkasında 5.1 hoparlör setleri için analog çıkış da var.Ve Migros'daki fiyatı 97.000.000 TL.Neredeyse bedava!!!
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Arkadaşım ona dandik yerine kalitesi düşük desen.. Sonuçta onu almayı düşünenler vardır belki. Parası ona yetenler. Kimsenin hevesini kırılmasın plz..
  • ne oldu sefilyus birilerine saldırarak sende assolist mi olmak istiyosun...
  • +1 ensar
    Sefilyus bunda alınacak ne var anlamadım, sonuçta bu topiği ben de cihazı almayı düşündüğüm için açtım.
  • Geçen hafta Vestel'in 2300 model DVD'sini aldım bi tanıdık beyaz eşyacıdan.. 120 Milyona verdi bende sevine sevine eve gittim kurmaya... Açıp kutuyu kurmaya başladım bir de ne göreyim? Aletin arkadına bi stereo bi de SP-DIF çıkışı var. Yani içinde Dolby Dekoder yok! Hani param olsa zaten gidip Vestel DVD almam ki Dolby Dekoderli ses sistemim olsun! Çok canım sıkıldı ama aldık bi kere.. Herif de tanıdık, ayıp olup diye sineye çektik. Neyse diyeceğim o ki Shov b.ktan bi marka da olsa halen piyasada 75 Milyona VCD satılırken, 97 Milyona hem de dekoderli DVD almak şamda kayısı DERİM..
  • drhardware kesinlikle sana hak veriyorum, zaten karar verdim bu akşam iş çıkışı alacağım.Fikirlerini paylaşan herkese teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.