Şimdi Ara

Uydu ile bedava download!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
8.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by HaLLowMaN</i>
    <br />Şimdi sadece tutup sky veya digiturk diye allgılamayın olayı tüm avrupadan sinyalleri çekilebilen uydu internet servis sağlayıcılarından download yapılabilir.(çanağın el verdiği ölçüde)
    Seçme şansınız yok o an havada neler varsa onları alıp diske atabilirsiniz ama bu sistemi kullanan bir çok kişi olduğuna göre ve herkesin populer şeylere yöneldiği düşünülürse aradığınızı bir kaç dakikada harddiskinizde görebilirsiniz. (Büyük bir disk edinmekte fayda var bir gecede dolabilir disk [evlol])
    Yalnız bir sorun var bu kadar yatırıma değecek mi? Ben almayı düşünüyorum alırsam düşüncelerimi yazarım buraya tekrar.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    evet dediğin olay da öyle ama..sonuçta bu skyrunner denen olayın avantajı o, yani ortak bir alan değil bireysel olarak geniş bir bw..ve bildiğim kadarıyla dl kotasının dışına çıkınca ortak bir servise atıyor kişiyi ve burada hız düşüyor sonuçta çok kişinin olduğunu varsayarsak..yani bireysel olarak bir hız garanti edilemiyor..bu da yaş ediyor işi bence, bilmem yanılıyor muyum? daha fazla bilgisi olan varsa şu skyrunner olayı hakkında bi zahmet yazsın benden bu kadar[V] tabi herşey varsayımda kalıyor biri çıkıp denemedikçe ama..




  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Legolas</i>
    <br />şimdi alınan bu kart reciever görevi mi yapıyo ben bu kartla download ın haricinde yayınları izleyim şifeli yayınları çözbilecek miyim ???
    bi de bununla nasıl dosya çekiliyo yani paylaşım mı olacak ?
    ben hiç kimsede olmayan bi bilgiyi çekemicek miyim ?
    sonuçta benim onu bi yerden temin etmem gerekecek dimi ki diğerleri çekebilsin ?
    mantığı uydusu olan herkesin pc sini paylaşıma açması gibi bişey herhalde.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Arkadaşım bu kartla yayınları izleyemezsin! Konuyuda çarpıtmayalım lütfen biz burada çanak kullanarak download olayını konuşuyoruz. tv izlemek isteyenler dijital bir tv kartı alsınlar:))




  • ikisini bi arada yapabilyor mu gibisinden bi soruydu kardeşim.
    herşeyi çok iyi biliyosan adam gibi yazarsın.
  • Bu işi illegal yollardan yapmak zorunda değilsiniz.Ayda 20 euro ödeyerek bir firmadan digital sky kartınızla istediğiniz gibi nete bağlanabilirsiniz.Ayrıntılar için linkler:

    http://www.markom.com.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159
    http://www.broadsat.com/opensky/buy/prices_offert.html
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>Arkadaşım bu kartla yayınları izleyemezsin! Konuyuda çarpıtmayalım lütfen biz burada çanak kullanarak download olayını konuşuyoruz. tv izlemek isteyenler dijital bir tv kartı alsınlar:))
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    yanlış bir beyanat.[evlol]
    skystar2'nin asıl işlevi zaten digital bir tv kartı olmasıdır.
  • şu işi biri denesede bizde boşuna sazanlamasak
  • Arkadaslar su türkiyede satilan eylülün 2003 CHIP Dergisinin 218 Sayfasini konu olarak "Uydu hızında bedava download" buraya resim olarak verebilen yokmu ben almanyada oldugum icin bu dergiye sahip olamiyorum herhalde zor olmasa gerek 2 veya üc sayfayi buraya veremezmisiniz icerigini merak ediyorumda belki deneriz bizlerde.

    Tesekürler ve Selamlar
  • bende ss2 var ve de ADSL var ama veri gonderi olmak zorunda..bende cok arastirdim..
    oyle bir sey mumkun olsaydi ben yapardim...
    Yoksa yapamiyor muyum ..

    sorun bu karti satanlara boyle bir sey yapmislar mi...kartin ozelligi varmis falan fistik deniyor ama
    bi Allah kulu cikip ta ben basardim bu sekilde oluyor demiyor...yok olay gprs gibi ise hani giren sayisi artikca hiz duserse bunu anlarim ama degil..

    netice itibariyle boyle bir sey mumkun mu onuda bilmiyorum ama bu nu calistiran hic daha duymadim...

    bu olay skyrunner a benziyor herhalde....
  • Arkadaşlar bütün gerçekler ortada denemeden bilmeden biraz fazla konuşuyorsunuz gibime geliyor.
    Bir arkadaş denemiş okuduğum kadarıyla bir saatte 45mb veri gelmiş diskine.. Tabii içeriği siz belirleyemiyorsunuz istemediğiniz şeyleri daha sonra silmeniz gerekecek.

    Visor;
    Sende ss2 olduğuna göre uydu çanak vs tertibatında kuruludur sanırım öyleyse yapman gereken dergiyi almak programları kurup denemek dimi bu kadar zor olmasa gerek.:)
  • pardon yaa..
    tv yayını da izlenebiliyor.
    özür dilerim[cook]

  • Ne şimdi millet ne çekerse onu mu alcaz . TELEKOM düşürdüğü hale bak ya . Neyse tekeli bitecek . S*******n gitsinler . Gene zam geldi zaten . Alanya'dayım düşünün ne adsl ne kablo .

    Neyse iyidir her halde uydusu olan herif iyi bişiler çeker . Ne biliyim çapkın , azgın herife dek gelirsek yandık her halde .
  • Dergiyi bende okudum ancak anladığım kadarıyla zaten nette surf yapma gibi bir şansın yok.Yanlızca sizin gibi uydu aracılığı ile veri indiren sayısız kişinin verilerine ortak olarak onları indirme olanağınız var.Tabi haliyle bu dosyalarında hepsini indirmemek için malum filter olayını kullanacağız.Ekipmanlar ise Hollowman fiyatlarına kadar gayet iyi özetlemiş.Olay teoride çok iyi ancak sorun şu ki bunu pratiğe dökmüş olan kişilerin fikirlerine ihtiyacımız var.
  • arkadaşım aycel gprs ile 6 ayda dünyayı dowload ettin galiba!!! Değmez bu işin maliyetine ek riskleride vardır illa. Adamlarbu kadar teknoloji yapmışlar bedava kullandırırlar mı yaw. 2 milyonlira için insanlar birbirini bıçaklıyor bu memlekette günahını vermez beleşe adamlar...
  • Bende evde digiturk var, yani canak ve lnb var
    bilgisayara sadece bir kart takarak bu işi yapabiliyor muyum şimdi???
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by bal974</i>
    <br />Bende evde digiturk var, yani canak ve lnb var
    bilgisayara sadece bir kart takarak bu işi yapabiliyor muyum şimdi???

    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    yanlızca uyduyu digiturk gibi eursatel3 mü neydi ona doğru çeviriyosun.ama dediğin gibi kart alman yeterli gibi görünüyo.
    ha bu arada bide software lazım.
    bunu deneyen kimse yok mu yahuu?
  • yakında da bir sistemi satamadık bir satayım dökecem içimi.[evlol]
  • Yaw arkadaşlar bence bi internet mitingi falan duzenleyelim türk insanlarına interneti lüx haline getirenleri yargı karşısına çıkartmaya çalışalım neden kimse bunun için bi çalışma yürütmüyor bu konuda bişeyler yapcak birilerini bulmak lazım bu böle gitmez hepimiz senelerdir hızlı bağlantı için bekleyip duruyoruz ha gelicek ha gelicek bağlantıyı alanlarda ohh ben kavuştum gerisi beni ilgilendirmez zihniyetinde buna bi çare bulmak lazım en azından ufak bi ayaklanma yapabiliriz belki :¿ yoksa ben saçmalıyormuyum
  • Arkadaşlar ben bu olayı denedim skystar 2 ve 1 program bu işi hallediyor.Çalışma mantığı ise şu:
    bu bağlantı Astra 1 üzerinden gerçekleşiyor.Astra 1'in kullanıcılar tarafından oluşturulan ve belli aralıklarla güncellenen bir favourites listesi var.Almak istediğiniz her türlü verinin tam adresini bu listeye ekliyorsunuz (tabii modemle internete bağlanarak).Liste güncellendikten sonra Uydu listedeki verileri sırayla gönderiyor.Örneğin donanimhaber.com listede üst sırada ve gönderilmeye başlandı.Astra işleme başladığında sitenin en güncel hali neyse o haliyle tüm site dokümanlarını gönderiyor.Kendi bilgisayarınızda bir cache oluşturuluyor ve uydu ne gönderirse direkt harddiske.Bu yöntemle öyle 1-2 kişinin isteğiyle bir dosyanın internetten çekilmesinin pek mümkün olduğunu sanmıyorum..
  • peki yorumların nedir?
    aradığın dosyaları bulabildin mi? Gerçekten hızlı mı
    deneyim ve tecrübelerinden bahset biraz....
  • edwinturin doğru sölüyor.
    hızı nasıl? aradığımızı bulabilmemiz gibi bir çansımız var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.