Şimdi Ara

Uydu ile bedava download!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
8.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ya söylemesi biraz abes olacak ama dijital reciever alırken kartli olanını almanız gerekiyor, unutkanlıkla gidip ucuz olsun diye normal olanlarından almayın. adam kurduktan sonra falan pislik yapar geri almaz elinizde kalır.. bende 2 tane 120 lik çanak bide kartlı reciever var. durun bi chip alayımda deniyim şu işi, foruma bi faydamız dokunsun... ;)
  • Keşke olsa yaaaa
  • Uyducu arkadaşlar var ve bunu yapıyolar. Yakın bir zamanda size bilgi veririm.Bende düşünüyodum . Çanak ve lnb için 35 usd + kdv çok pahalı fiyat bunu da belirteyim.Daha ucuza buluruz.Kaliteli çanak + unversal lnb. 8 ay uydu işi yaptım da :)) Türkiyenin heryerinde uydu sstemleri kuran bayilerin çoğunu tanırım .. Bayi teşkilatı olayı yani :)
  • "Yani bir bakıma Kazaa, iMesh programları gibi birşey. Download etmek istediğiniz dosya kimdeyse ona bağlanıp download edeceksiniz. Ha birde o milyonlarca dosya arasından arayıp,tarayıp bulacaksınız ondan sonra download edeceksiniz."

    Ya şimdi ben mi yanlış anlıyorum yoksa bu işte bir gariplik mi var? Bizim aboneliğimiz olmadığına göre dosya indirme talebimizi kime nasıl bildireceğiz? Şu olayı iyi bilen biri anlatsın lütfen. Ne indireceğimizi kendimiz belirleyebiliyormuyuz yoksa bir üyenin o dosyayı indirmesini bekleyip paralel mi indiriyoruz?
  • bence digiturk yakında uydu internete baslicak digikutularla
  • ya zaten var digiturk'ün hizmeti, skyrunner denen dava..üstte anlatan arkadaştan anladıım kadarıyla bu bağlantıyı kullananlardan faydalanılıyor..yoksa ne diye digiturkün olduğu uydunun yönüne çevrilsin çanak?

    drhardware arkadaşın benzetmesi tam olarak bu durum değil..sen herhangi bir dosyayı çeken kullanıcının çektiği şeye ortak olup alyosun..mesela adam bi divx çekyosa sen de onu çekyosun vs..seçme şansın yok, tabi çok kullanıcı varsa olayda seçeneğin artar ama yine de benim aklıma çok yatmadı ne yalan atim..benim de aklıma takılan olay şu..yani adam iyi güzel bi dosya indircek biz de ondan faydalancaz da adam bu indirmeye başlamadan önce bunu bilmek gerekmiyor mu? o nasıl olacak? yani adam başlatıktan sonra indirmeye ne kıymeti var? herhalde kullanılan prg bu olayda yardım ediodur diye düşünüyorum
  • Şimdi sadece tutup sky veya digiturk diye allgılamayın olayı tüm avrupadan sinyalleri çekilebilen uydu internet servis sağlayıcılarından download yapılabilir.(çanağın el verdiği ölçüde)
    Seçme şansınız yok o an havada neler varsa onları alıp diske atabilirsiniz ama bu sistemi kullanan bir çok kişi olduğuna göre ve herkesin populer şeylere yöneldiği düşünülürse aradığınızı bir kaç dakikada harddiskinizde görebilirsiniz. (Büyük bir disk edinmekte fayda var bir gecede dolabilir disk [evlol])
    Yalnız bir sorun var bu kadar yatırıma değecek mi? Ben almayı düşünüyorum alırsam düşüncelerimi yazarım buraya tekrar.
  • Birde şöyle bir şey var eğer bunu herkes yapıyorsa mesela diyelim ki ben uydu bağlantısından mail kontrol etmeye korkarım zira adam benim maillerimide görecek kişisel gizliliğe aykırı bir şey bu. (korkmamda geyiğine yazdım)

    Dolayısıyla bunu belli bir süre içersinde çözeceklerdir yoksa bedava kullanıdıracaklarını yada kişisel gizliliğin ön plana çıkmasını şirketler asla istemeyeceklerdir.

    Bakın bakalım chip bunuda yazmış mı ? Yazmamışsa düşünmüşlerde mi bilerek yazmamışlar yoksa akıllarına mı gelmemiş.
  • Almamız gereken kartın markası nedir?
    gerekli bilgi olan web adresi varmı ki?
  • yani sonuçta kimsenin elinde somut bir şey yok.
  • Havada dolaşan bir verinin %100 garanti bir şekilde gönderilmesi söz konusu değil tabii ki. Abd'de wlan'lara kaçak girip notebook ları ile sörf yapanlar var mesela.
    Şöyle bir daha atlayarak okudumda gün güvenlik olarak yani başkalarının kişisel bilgileriyle alakalı bir şeyden söz etmemişler.
    Ancak bu uydu internet hizmeti veren kuruluşlar üyelerine verdikleri modemlerde özel bir şifreleme sistemi kullanmıyorlar mı acaba? Böyle bir şey olmasıda bana saçma geliyor ama bilmiyorum şu an.

    Gerekli ekipmanlar...
    -Bir digital bri tv kartı (Skystar2 gibi 76euro+kdv 150 milyona yaklaşıyor bu kart)
    -Bir çanak anten ve lnb kablolar vs.(40-50$)
    -Gerekli programlar (ücretsiz[ evlol])
    -Birde pc tabii ki[:P]
  • mail için güvenlik sorunu olmaz çünkü zaten mail'e bakamıcaz,upload yapamayız, sadece download..
  • hallowman teşekkürler.. ama bazı arkadaşlar kartlı falan tv alıcısı almak gerekiyo gibi bişiler diyorlar onlar yanlış biliyor. gerekmiyor yani. sadece skystar2 yeterli pc için. çanak anteni daha ucuza da bulunabilir.
  • onlar yanlış biliyor, kimsenin suçu değil bu [evlol] (Birden Candan erteçin geldi aklıma )

    Recever burda etkisiz kalır yetkisiz işlem yapmış sayılır.[:P]
    Sadece PC ile gerçekleştirilebilir bu olay. Burda sözü geçen Skystra2 kartı ve gerekli programlar bu servisi veren firmaların verdiği 1000-1500$'lık modemlerin görevini kısmen yaptığını düşünürsek aslında büyük bir iş başarıyorlar.
    Evet bu kadar laf ettim ama kısaca skystar2,çanak,lnb ve gerekli programlar işinizi görecektir.
  • Aslında çok iyi bir iş...
  • elinde bu karttan olan biri denesede işe yarıomu öğrensek...
  • yakında inşallah.:)
  • Madem aramızda uyducular var şu soruyu sorayım size.Şifreli uydu kanallar var erotica falan gibi bunları izleyebilmek için nasıl çanak Lnb
    reciver falan filan bide maliyet bilen varsa.
  • şimdi alınan bu kart reciever görevi mi yapıyo ben bu kartla download ın haricinde yayınları izleyim şifeli yayınları çözbilecek miyim ???
    bi de bununla nasıl dosya çekiliyo yani paylaşım mı olacak ?
    ben hiç kimsede olmayan bi bilgiyi çekemicek miyim ?
    sonuçta benim onu bi yerden temin etmem gerekecek dimi ki diğerleri çekebilsin ?
    mantığı uydusu olan herkesin pc sini paylaşıma açması gibi bişey herhalde.
  • Arkadaşlar yasal olmayan içeriği bu forumun dışında bırakalım lütfen.
    Bazı şeyleri yeniden açıklamak lazım sanırım.
    Bu sistemle hiç bir şekilde istediğiniz bir dosyaya direk erişemezsiniz. Sadece para verip bu sisteme üye olmuş kullanııcıların verilerine sahip olabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.