Şimdi Ara

DVD KOPYALAMA YONTEMINI BILEN ARKADASLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar;
    bi tane hp dvd rw aldim normal olarak 4.7 veya altindaki dvd leri kopyalamada bi sorunum yok ama bazi dvdler daha buyuk boyutlu bunlari iki parcaya ayirarak kopyalamanin caresini bilen yada dvd yi parcalara ayirabilen program hakkinda bilgisi olan varmi..
    _DVD yi nasil vcd ye cevirebilirim..???[help]



  • DVD Decrypter + CloneDVD isini gorur.... Dual layer DVD'yi, tek 4.7 DVDR'a sigdirmak icin.
    1:1 kopya yapmak icin, yani 1 DUal Layer'i, 2 DVDR'a atmak icin, DVDXCOPY serilerinden biri...

    DVD'yi VCD'ye cevirme olayini sahsen hic denemedim...
  • bende bı sey sorim


    bende de dvd var , dvd kiraliyorum bazen guel filmler oluyor bu dvd leri hangi perogramla div x e cevirebilirim ve bu islem kac saat surer..dvd nin omrunu azaltir mı?
  • DVDX ile 5-6 saat surer, tabii bu senin makinanin hizina da bagli.
    dvd'nin omrunu azaltirmi derken, dvd-rom kasdettin herhalde? yani tabii laser yipranir, ancak belki %15 oraninda omrunu yer, daha fazla diil...
  • Dual layer dvd olayindan bahsetmiyorum. Onu zaten iki ayri dvd gibi kopyaladim. Benim sorunum bazi dvdler 4.7 nin ustunde mesela Matrix filminin dvd si one layer, ve 8 gb gosteriyor((bu yanlis mi bilmiyorum ama en azindan windows ve dvd decrypter oyle gosteriyor)), tek yuz olmasina ragmen. Ben bunu nasil dvdye kopyalayabilirim?

    Adamlar(mesela matrix dvdsini basan sirket) 8gb lik dvd burn edebiliyorlar. Piyasada boyle bir sey yapabilen dvd writerlar var mi?
  • valla bende de Matrix var, koydum DVD Decrypter'a, 2 layer gosteriyor....
    8GB burn etmiyorlar, fabrikada baski yapiyorlar

    Teknik olarak, layer basina 4.7 ustune cikmak imkansiz, filmler o yuzden 2 Layer.
    Bu arada senin HP DVD+R dimi? DVD-R diil.
    Bildigim kadariyla, DVD+R, DVD-Player ile daha uyumsuz...
  • Matrix DVD si Dual layer (çift yüzlü DVD) dir. Yanlışlık yapmayın. Filmi aldığınız zaman kutunun üzerinde aynen şu yazıyı görürsünüz. DUAL LAYER FORMAT. Yanında da küçük yazıyla şu yazar. (Türkçesini yazıyorum) Bu DVD çift yüzlüdür ve bir yüzden diğerine geçerken kısa süreli donma meydana gelebilir. Tek yüzlü DVD ler 4.7 GB dır. Dual Layer DVD ler 9 GB dır. Buna göre Matrix filmi Çift katmanlı, tek yüzlü DVD diski dir.
  • yazilabilir DVD formatlarinin ikisi de (DVD+R) ve (DVD-R) su ana kadar dunyada satilmis olan DVD Playerlerin %85 'i ile uyumludur. (Her iki grubun da resmi aciklamasi)

    tek kez yazilabilir disklerde bir problem yok ancak isin icine RW girince DVD-RW formati buyuk problemler cikariyor. Zaten +RW grubunun digerlerinden kopmasi ve daha iyisini gelistirmesi bundan kaynaklandi. Sanirim RW savasini + lar kazanacak.
    Zira HP, Dell, Microsoft, Yamaha, Philips, Mitsubishi/Verbatim ve daha nice cok buyuk firmalarin destekledigi ve yaydigi bir formata karsi Panasonic/Pioneer/Toshiba birlikte kolay kolay karsi koyamayacaklardir. Ben de secimimi DVD+RW'den yana yaptim (6 ay once) HP dvd200i aldim.
    Kopyalama icin DVDXCOPY kullaniyorum ve sadece filmi birakip menuleri ve extra featureleri cikariyorum. 4.7GB'ye sigiyor.
  • ama DVD+R konsol oyunlari icin kullanilamiyor...sahsi dusuncem, DVD Yazici sadece FILM kopyalamak icin gereksiz...
    ama isin icine PS2 ve XBOX oyunlari girince....cok keyifli oluyor.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>ama DVD+R konsol oyunlari icin kullanilamiyor<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Bunun dogru oldugundan emin degilim. Eger HP nin kendi icinden cikan programlari kullanirsaniz tabii ki buna izin vermeyecektir. 3rd party bir program olmali diyorum.

    Arastirdim birkac sitede "DVD+R" kullanilamaz diyor. Illa ki bunun bir yolunu bulurlar bence. Hedefi bu olan +'dan uzak dursun veya +/- bir surucu edinsin.
  • vazgecin bu sevdadan, isin icinde ticari bir amac gudulmuyorsa tabi [bandt] dvd ile ugrasacaginiz zamana aciyin ya aciyin gencliginize
  • yazilim ile alakasi yok, format (+) uymuyor...konsol icin yani...
  • +1 sahraaa2002
  • athlonxp;
    DVDXCOPY programini bulabilecegim bir adres biliyormusun.
  • www.dvdxcopy.com
    bu sitede satılan; 2 çeşit kişisel backup programı var(bence en iyisi bunlar)
    "DVD X Copy XPRESS" dvd filimlerini tek dvd-+r/w medyalara sığdırabiliyor. Filiminiz ister 6 Gb ister 9 Gb olsun tam bir adet DVD medyasına sığacak kadar küçültüyor. Filimin boyutuna göre altyazı ve seslendirme seçeneklerinden 1er tanesini size seçtirip filimi diskin kalan boyutuna göre, görüntü kalitesini(saniyedeki data akışını) ayarlayarak kopyalıyabiliyorsunuz. Bu kopyalarda görüntü kalitesinden ve menülerden filimine göre feragat ediyorsunuz.
    "DVDXCopy" dvd filimlerini 2 adet dvd medyasına kopyalarken orginal dvd nin gerçekten birebir kopyasını, onların deyimi ile "backup"ını alıyorsunuz.
    Tabi bu işlemleri yalnızca orginal dvdden yapabiliyorsunuz. Kopyalanan dvdden tekrar kopya alamazsınız!.
    Buarada kullanacağınız dvd medyalar biraz kaliteli olmalı. Bazı dvd medyalar okadar kalitesizki dvd playerlarla uyumsuz olabiliyor, yada dvd writerınzla uyumsuz olabiliyor.
    [bandt]




  • @tufansen
    ICQ numarami contact-list'ine ekleyen diledigi versiyona kavusuyor diyolar. Bi denemeye deger. Sence? ( UIN# 425096)
  • athlonxp;
    HADI BAKALIM SENI ADRES lisetme aldim...bekliyorum
  • intervideo windvd copy + dvd idle.
    dvd.box.sk sitesine bakarsanız en kaliteli sıkıştırmayı bunun yaptığını görürsünüz.
    isterseniz 2 dvd ye de bölüyor ama ben 6,5 ve 8,4 lük 2 dvdyi tek dvd ye kopyaladım sonuç iyi.
  • dvd shrink programını tek geçerim. çok az bir görüntü kalitesi kaybı ile tek dvd'ye sığdırabiliyor dual layerlı discleri.
  • ya bende dvd shrink programindanmidir nedir tam bilmiyorum fimin sonlari kesik kesik oynatiyor sebebi ne olaki sizden acil yardim bekliyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.