Şimdi Ara

THQ: Space Marine Bizim Gear Of War Yok Edicimiz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Gears of War serisi Xbox 360'ın gözbebeği olduğu gibi TPS oyunları arasında da en önemliler arasında bulunuyor; hatta en önemlisi desek yanlış olmaz, çünkü herkesin gözü bu oyunda.
     
         Piyasaya sürekli Gears of War yok edici olarak tanıtılan oyunların akibetini hepimiz biliyoruz. Böyle bir iddia bu defa THQ'dan geldi. Anlaşılan Warhammer 40K evreninde geçecek yeni oyunları Warhammer 40,000: Space Marine ile firma oldukça iddialı.
     
         THQ'dan Danny Bilson'ın açıklamasına göre Space Marine kendilerinin Gears of War-killer'ı olacak. Space Marine'in E3 fuarındaki en iyi görünen oyunlardan birisi olduğunu iddia eden yetkili Warhammer 40K evreninin bu oyunda başarılı bir şekilde sunulacağını belirtti.
     
        Yine aynı yetkilinin açıklamasına göre Warhammer 40K: Space Marine; GamesCom'da tam olarak tanıtılacakmış. Ne diyelim Gears of War-Yokedici olmak kolay değil. Sıkı çalış THQ.
     
     







  • bence isimden kaybediyor..gears of war daha hoş geliyor kulağa
  • Gears Of War'ı yok edicez diye kendilerini paralıcaklarına oyunu iyi yapmaya ugraşsınlar az konuşup çok iş yapsınlar belki o zaman gears of war'a yetişirler.
  • Siz kim Gears of War Killer kim erken konuşmayayım ama
  • Gears of War'ı gerçekten alt edebilecek bir atmosfere ve dinamiğe sahip bir oyun, dahası o atmosferi oluşturup dinamikleri kullanmaya gücü müsade eden bir firma varsa o da THQ'dur... Eğer günün birinde TPS oyunlarında Gears of War alt edilecekse ya bu oyun tarafından alt edilecektir yada hiççbir zaman olamayacaktır .. Warhammer evrenini tanıyanlar ne demek istediğimi anlayabilirler, THQ'ya hep kızmışımdır bu denli güçlü bir seri neden RYO, RPG, FPS, TPS gibi türlerde karşımıza çıkmaz diye.. Aslına bakarsınız ben bu oyundan daha çok şöyle Mark of Chaos dönemine ait bir Warhammer oyununa saf Rpg öğeleri eklenerek Dragon Age Origins'e çok iyi bir alternatif olabilecek bir oyun isterdim... Bunada şükür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 16 Haziran 2010; 20:04:57 >




  • THQ iyi oyun yapar ya,gears of wara karşı böyle gaza gelmeleri çok güzel,Warhammer evrenine hastayım zaten,sonuçta blizzard'ın ilham kaynağı bunlar
  • Cliff bu haberi okuyup kesin yarılmıştır varya yüz halini tahmin edebiliyorum f..k off filan demiştir.
  • Warhammer evrenini tam olarak yansıtabilirlerse çok güzel bir oyun olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.