Şimdi Ara

USB TV KARTI ARKADASLAR LUTFEN BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar notebook icin TV karti alacam sizce ne marka alayim. Kullanan arkadaslarda goruntu kalitesi iyi oluyormu performansi yani.
    Ayrica evdeki digiturku baglamak istiyorum. Scart girisi olanlar varmi yoksa hepsinde mi var yada yoksa nasil baglayabilirim? ve son olarak digiturkten klipleri filmleri vs. kayit yapabilirmiyim?
    Cevaplarsaniz sevinirim arkadaslar.



  • avermedia almanı tavsiye ederim
  • eğer teletext düşünüyorsan bildiğim kadarı ile birtek pixelwiev marka olanlarda var, bir ara bütün kartları tek tek incelemeiştim bir tek pixelwievde bulmuştuk bu özelliği.
  • yok arkadasim teletext aramiyom tek sorunum digikutuya baglayip baglayamayacagim
    bunu bilrn varsa lutfen yassin bide performans hakkinda yorumlarinizi bekliyorum.
  • aver tv kartı alacakksın ve video compozit girisinden karta giriş yapacakksın.. bunuda nasıl olacakkdersen DT nin arkasındascart cıkısı olması gerekiyor(DT kutularının arkasını bilmiyorum ben).. USBTV kartının arkasında tv kartı olmazz ama DT nin arkasında extra goruntu ve ses cıkısları var ise kendi yapacagın uygun bi kablo ile usb cihaza giriş yapabilirsin.. görüntüyü av den gorebilirsin bu sekilde..kayıt icinse o ap ayrı bir uzmanlık alanı cünkü aver medianın kendi surucusu ile gelen codecleri bu iş icin fazla yeterli degil uygun codecler de nette bulunuyor birazz araştırma ile bunlarıda bulabilirsin..ondan sonraa capture yapmaya baslayabilirsin.. ama uzun ve zahmetli oldugunu unutmamanı dilerim.. bu kadar zamanı ve parayı skystar2 ye baglasan bence daha cabuk sonuca ulaşabilirsin bu da benim tavsiyem..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.