Şimdi Ara

Bu durumda Telsim hat almak zarara yol açar mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gprs için Telsim hat almayı düşünüyorum ama Telsim'in belirsiz durumu yüzünden endişeleniyorum. Alırsam elimde kalır diye. Sizce almalı mıyım almamalı mıyım?



  • en azından yıl sonuna kadar gprs tarifesi aynı kalıcak gibi...sonrası bilinmez ama alıp yıl sonuna kadar kullanabilirsin,yılbaşında kb başına ucretlendirmeye gecerse beraber kuyruğa gireris kapattırmak için[xx(]:)
  • yapacagın en fazla 40 milyon masraf.146dan bağlanmak istersen onun bedeli şehir içi görüşme ile aynı.şimdi hattı alırsın telsime bir şey olursa bir iki ay içinde ariaya ya da aycelle gecersin onlarda ilk vergiyi senin yerine ödüyor.Sakın ola turkcellden 5-10 milyona bir paket bekleme.Adamlar 5mblık veriyi tnn ve superonline ile 7 milyon+kdvye pazarlıyor.Şimdi bence ilk iş yarın git al çünkü geçen her an kayıp gibi.Günde benim gibi ki bu sıralar çalıştığım halde 3-4 saat netteyim.Aylık 120 saatin telekom ederi ve paket parası 150 milyona yakın.Hattı alıp bir ay kullansan bile senin için kar kalır.Telsimde şu motorolanın 2000 ağustosta 100 milyon dolara kurduğu gprs altyapısını değiştirmeden de kb ile ücretlendirmeye geçemez.Telsim en kötü ihtimalle fona devredilir.Şu an için bir sorun yok gibi.Bağlantı hızı içinse ariaya ya da turkcelle göre çok yavaş ama fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor.
  • bence daha böyle devam eder
  • Ben de derim ki naçizane, 1 Eylül'de fiyatlar yeniden ayarlanacak gibi. Zaten iki gün kalmış, bekle o zaman fahiş zam gelmezse yılsonuna kadar böyle gider. İki gün sabret. Evet hız bazen yavaş ama bugün canavar gibi[^].Katıldığım noktaysa fiyatın hakkını fazlasıyla vermesi.
    Bu arada, ne fonu ya? Banka mı bu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.