Şimdi Ara

GS a Tebrikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • maçtan önce yanılmıyorsam bulgarlarla yaptığımız maçlarda yediğimiz attığımızdan fazlaydı ve mağlubiyetimiz galibiyetimizden fazlaydı.
    maçtan sonra ise istatistiklerin şekli değişti. bu tip küçük detaylar benim çok hoşuma gidiyor. bu mutluluğu bana yaşattığı için GS a teşekkür ederim.
    ayrıca Avrupada bu sene mücadele edecek diğer takımlarımız olan Beşiktaş Gençlerbirliği Trabzon Malatya ve Gaziantepe de başarılar diliyorum.



  • Dostum senin bu forumdaki yazılarına bayılıyorum Galatasaray lı olmama rağmen.

    [frndsp]
  • rica ederim. [frndsp]
  • gs li olmak ayrıcalıktır... :))
  • en buyuk cımbom
  • önce allah sonra cimbom
  • yuhhhhh
    [ban][ban][ban][ban][ban][ban]
  • çerkez alem adamsın..
    Sıralamayı begenmedin di mi:)
  • En büyük BJK kardeşim var mı ötesi [evlol]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by fatihy</i>
    <br />En büyük BJK kardeşim var mı ötesi [evlol]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Var tabe yaw..sordugun soruya bak [evlol][evlol]
  • çerkez niye yuh çekiyorsun yahu alem adamsın yani

    önce [pray] allah sonra
    cimbom bunda ne var
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by K E M A L H İ R C A</i>
    <br />çerkez niye yuh çekiyorsun yahu alem adamsın yani

    önce [pray] allah sonra
    cimbom bunda ne var
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Arada bayagı şey atlamışsın canım..Mesela matematiksel olarak doğal sayılardan "6" bile o dediğinden daha büyük..Bu sadece küçük bir örnek..Araya 35 bin şey sıralarım ben:)




  • 7 daha büyük rakam 7 kişiyle 7-0 35 bin mi büyük 60 bin mi bi düşün al sana matematik dostum [drknrd]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by K E M A L H İ R C A</i>
    <br />7 daha büyük rakam 7 kişiyle 7-0 35 bin mi büyük 60 bin mi bi düşün al sana matematik dostum [drknrd]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>


    Tarihine bak da ezildiğin tek takımın hangisi olduguna bak..bu gercek sana turevide öğretir integrali de.[deal]
  • Ezildiğin takımlar arasında Kadıköy Yelkenspor ile Karabükspor'da var ama onlar sadece toplam sembollerini öğretir sana..
  • jeremy eziklik sende varki hala araya girip yazma ruhsuzlugunu buluyorsun [ban][ban][ban] galatasarayın başarılarıyla fazla ezilme [bye]
  • G.Saray'a başarılar dilerim..G.saray'ın bişiler basarmasını isterim Sureyya'yı nasıl desteklediysem onu Da desteklerim..Ama g.saray'da kendinden büyüğü tanımalı..tanımazsa ayıp olur di mi?
    Matematikten korkmana üzüldüm kemal..

    Bu arada adam bana ruhsuz demiş ya [bwlng]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>önce allah sonra cimbom bunda ne var <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Bilerek yapmadığına eminim ancak YÜCE ALLAH.ın adını yazarken 1 değil 1000 defa düşün. KESİNLİKLE KÜÇÜK HARFLERLE YAZMA

    İkinci olarak yazdığın tümden yanlış. Kalkıp din dersi verecek değilim ancak çok hassas konular bunlar. YÜCE ALLAH ile cimbom arasında belki diğer futbol takımları olmayabilir ancak olması kesinlikle gereken örneğin PEYGAMBER EFENDİMİZ yok. Ve ana, babamız gibi niceleri. Şimdi en güzeli bir daha YÜCE ALLAH.ı forumdaki yazılarına alet etme. Kıyas yapacaksan kullanma. Çünkü bu şekilde bir kıyas yapacaksan tüm bunları yazman gerekecek. Çünkü bu konuda çok hassasım.

    GS sevgini anlayabiliyorum ancak bu sevgini bizim çok daha fazla değer verdiğimiz / vermemiz gereken manevi sevgilerden üstün tutarsan ben ve benim gibi bu konuda hassas olan / hassas olması gereken birçok arkadaşa saygısızlık etmiş olmazmısın sence? Lütfen sözlerimi sadece bir abi tavsiyesi olarak kabul et.

    Ayrıca yukarıda yazdığım yanlışlarını, yine yukarıda kendi yazdığın mesajlarda görerek düzeltmeni rica ediyorum ki böylece gerçekten söylediklerimi bir abi tavsiyesi olarak aldığını anlayabileyim. Yoksa kalkıp kendim de düzeltebilirdim. Bunu sana; senin samimiyetine bırakıyorum.




  • Yavuzbah

    yukarıda yüce ALLAH ın adını yazarken kimseye kasıtlı bir şey yazmadım kainatı ve evreni yaradan yüce rabbim 1 dir eşi ve benzeri yoktur tek büyük imasında bulundum ve yukarıdada dikkat edersin 2.ci olarak galatasarayı yazdım bu spor konulu olarak yazılmıştır yanlış anlaşılmış olabilir PEYGAMBER EFENDİMİZ HZ.MUHAMMED ALEYHİSSELAM A SAYGISIZLIK YAPMAMDA bu biline ayrıca sende bilirsinki internet alışkanlıgı herkes genellikle yazılarını küçük harfle yazıyor ALLAH yazısını yazarken hatamı kabul ediyorum ayrıca benim galatasaray sevgim var sende biliyorsun ama bu sevgim YÜCE ALLAH,PEYGAMBER EFENDİMİZ,VATAN ,AİLEM ve sevdiklerimden sonra gelir ve galatasarayı bu saydıklarımdan üstün tuttugumda yok bu biline saygılarımla
  • önce yavuzbah'a sonra da KemalHirca'ya bravo
    [frndsp]
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.