Şimdi Ara

BMW E46 / 3 SERİSİ TÜM PAYLAŞIMLAR (118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.437
Cevap
73
Favori
582.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Adım Emre foruma yeni uye oldum İstanbulda oturuyorum. Ama surekli takip ediyordum.
    Bmw 318i 143hp 2004 model hatasız boyasız bir araç buldum. Sizinde fikrinizi almak açısından buraya yazmak istedim.
    198.xxx kilometrede kaza boya değişen hasar kaydı yok yani kusursuz bi araç kasa olarak.
    Gumus gri renginde direksiyon hariç full bir araç.
    Daha onceden bi 318 aldım aynı motor N42 araçta yağ yakma mevcuttu anlayamadım her bmw yakar dediler ama duman yoktu sorun yapmadım.
    Meğersem kalın yağ koymus yada duman atmaması ıcın bı madde koymus.
    Ben yagını degıstıgımde anladım yag yaktıgını ve bunun yanı sıra araç bariz bir şekilde aşırı yakıt tuketımı yapıyordu gazda kilometrede 80 kuruş yakıyordu nerdeyse, şöyle diyebilirim 50tl gazla 70-75 kilometre gidiyordu şehiriçi dur kalk mahalle arasında
    uzun yola hiç çıkmadım.
    Ustalara sordum yağ konusunda çogu segman atılacağını söyledi yakıt konusuna bi çoğu bişey diyemedi fakat bazıları motordan oldugunu bazılarıda vanosların bozuk oldugundan dolayı olabilir dedi.
    Bende bi forumda gördum vanoslar bozuksa aşırı artan yakıt tuketımıyle kendını bellı edermıs galiba bende vanoslarda bozuktu.
    Fakat ilk defa 318i 143hp surdugum ıcın cekısı nasıl anlayamadım ama gayet seriydi araba otomatik vites manuele aldıgımda cekiskontrol yanıp sonuyodu genelde cekıs ıyı gıbıydı ama yağ yakma mevcuttu dur kalkta mavı duman atıyodu trafıkte aracı geri verdim.
    Şuanda ilk başta belirttiğim aracı alıcam yıne aynı sorunla karsılasmamak ıcın neler yapmam gerek kompresyon testı ıle motorun ömrune bakılıp durumunu anlayabılırmıyız ne kadar yardımcı olur bu test ve vanoslarını nasıl anlarım bu konu hakkın uzman kısıler varsa bı yardımcı olabılırmı yag yakmayı yenı yag koyarak anlarım ama vanosların bozuk oldugunu ve contanın yanık aldugunu nasıl anlarım bunu bılmıyorum.




  • slm aly
    uzun zamandır sadece okuyordum... yeniden giriş yapmak istediğim ama üyeliğim silinmiş... yeni üye gibi görünüyorum... neyse... asıl meseleye geliyim...

    15 yıl önce ilk bmw 5.28i 1986 model almıştım, bakımlarını hep MEBA - Metin usta yapmıştır.. uzun zamandır bmw ye binmiyordum.. geçen hafta takastan bir BMW 3.30ix geldi... Metin ustayı uzun uğraşlar sonucu ostim de buldum.. o zamanlar 100. yıl bulvarındaydı... insanlığıyla, ustalıyla bir numaradır benim gözümde...

    Belki benim gibi MEBA - METİN ustayı arayan olurda bulamaz diye bir mesaj yazayım dedim..

    4-5 sene olmuş taşınalı; ostimde yıkılan boynuzun orası ya da Pionerci Mehmet e çok yakın..

    Tel: 03123852988
  • http://www.iyimidir.net/index.php/2018/06/13/e46-kasa-bmw-3-serisi-iyi-midir/

    E46 kasa BMW 3 serisi hakkında aradığınız tüm bilgileri bulabileceğiniz rehber bir yazı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkartal78 -- 17 Haziran 2018; 12:26:52 >
  • Arkadaşlar artık kafayi yemek üzereyim lütfen beni aydınlatırmısınız?



    Nakit 30bin param var bi şekilde 45e zorlayacağım



    E46 kasa benim çocukluğumdan beri hayalim olan kasa e46 320dlere bakıyorum tamam diyorum tam istediğim araba hop turbo sıkıntısı çeken çok fazla kişi olduğunu öğreniyorum. Diğer modellere de baktığımda m54 motor istediğim icin istediğim bütçeye bulamıyorum



    Manuel ve lpgsiz 6 silindir bi e46 istiyorum lütfen bana bi yol gösterin. Bütün postları tek tek okuyorum boş vakitlerimde. Yardımlarınıza ihtiyacim var dostlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bayram dolayısıyla eve donuş yolunda 1 saatlik yolu dur kalk kalabalik olmasından dolayı 2buçuk saatte anca gidebildim evime 300-400 metre kala aracım şanzuman arızası verdı araba hareket etmedi d konumunda geri kaçırmaya başladı biraz beklettikten sonra manuele çekip evin oraya kadar yavas yavas gıdebildim ertesi gun calistirdim bişey yoktu bugun ustalara filan goturdum gıderken gene sorun yasamadım ama arıza tespitte resimdeki arızalar çıktı anlayan bilen varmı

     BMW E46 / 3 SERİSİ TÜM PAYLAŞIMLAR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • De Niro kullanıcısına yanıt
    Kardeşim o kablodan bende aldım araç 2005 taktım fakat yok bu aux yazısı çıkmıyor çalıştıramadım bilgin varmı bu konuda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • De Niro kullanıcısına yanıt
    Kardeşim o kablodan bende aldım araç 2005 taktım fakat yok bu aux yazısı çıkmıyor çalıştıramadım bilgin varmı bu konuda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydinakin1986 A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sorunu çözdünmü aynı sorunu yasıyorum lütfen acil yardım çıkmıyor bu mode kablo takılı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydinakin1986 A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sorunu çözdünmü aynı sorunu yasıyorum lütfen acil yardım çıkmıyor bu mode kablo takılı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sonunda 132000 km de 13. yaşında masraf açtı önsol rotilli salıncak + burç 350 tl önsağ rotilli salıncak + burç 350 tl işçilik 200 tl toplam 900 tl verdim ilk defa borusan dışında bakım yaptırdım. Önden gelen lıkırtılar kesildi.
     BMW E46 / 3 SERİSİ TÜM PAYLAŞIMLAR
  • Arkadaşlar hayırlı akşamlar bende 2000 model 3.18i var dış ısı sensörü çalışmıyor hep -40 da soketini değiştirdim sensörü değiştirdim yine olmadı sorun ne olabilir ve kime gösterebilirim elektrikçi falan mı bakıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalafatoglu kullanıcısına yanıt
    İvedikte TBS, Harun Ustaya götürebilirsiniz. BMW uzmanı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 66ALpEr1905

    Arkadaşlar hayırlı akşamlar bende 2000 model 3.18i var dış ısı sensörü çalışmıyor hep -40 da soketini değiştirdim sensörü değiştirdim yine olmadı sorun ne olabilir ve kime gösterebilirim elektrikçi falan mı bakıyor?
    Arkadaşlar böyle bir sorun vardı sorunu çözdük aracın ısı sensörü sol tarafta alt sislerin oradaymış yani direksiyon tarafında soketi oradaki kabloya bağladık çözüldü sağ tarafdada benzer kablo vardı normalde oraya bağlıydı ama orası buzlanma uyarıcı sensör yeri olabilirmiş net birşey söyleyemediler bilen varsa söylerse sevinirim sağ tarafda da sarı kablolar var sislerin orada boşta.

    Aracın gergi bilyasını ve kayışını değiştirdim araç çok titremeye başladı neden olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sol sinyal kolundaki BC tuşu çalışıyordu, geçen hafta aracı muayeneye götürmüştüm, sonrasında farkettim ki tuş çalışmıyor. Gösterge paneli vs ışıklandırmalarının renk yoğunluğunun da arttığını farkettim, büyük ihtimalle muayeneyi yapan Teknisyen gizli menülerde değişiklik yaptı.

    BC tuşunu tekrar nasıl çalıştırabilirim?
  • MAHMUTQ kullanıcısına yanıt
    Bende honda civic ciydim hep bmw merakım vardı ve en sonunda temiz bir tane 2000 model aldım aldığım kişi bmw tamircisi arkadaşımın kiracısı inan ben 318i e46 yarı otomatik ların hiç bu kadar temizine denk gelmedim araca resmen aşık oldum araçta tık ses yok dün istanbuldan bursaya gittim geldim gazı fulledim döndüğünde tekrar fulledim 260 km yol yaptım 80 tl ye doldu uzun yolda 30 krş yakmış oldu şimdi km sıfırladım bakalım şehir içi ne kadar yakıcak araçta en ufak bir tık ses yok 190 da direksiyon hiç silkelemedi daha aracı çözemedim ama mükemmel ötesi geldi bana inşallah 320d almayı kafama koydum ben şahsen temizini bulursan kaçırma derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BMW sahibi olmak ayrıcalıkmış honda yı bırakıp bmw almakla çok iyi bir seçim yapmışım şansıma aldığım araç sahibi arkadaşımın kiracısı bmw ve her türlü lüks araç tamircisi formları okudum da araçta olan sorunların hiç birine denk gelmedim camlarda kapılarda hiç bir ses yok tüm düymeleri çalışıyor araç 2000 model 318i yarı otomatik herşeyi orjinal temizini bulana tavsiye ederim ben aracı 43 bine aldım kmsi 225 binde 230 bin bakımı ile ilgili bilgi verecek arkadaşlar varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005 316i olmasına rağmen 133000 km de hala prestij ve sorunsuz olarak kullanmaktayım ve kullanacağım.
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    Hocam BC tuşunu gizli özelliklerinden açmak gerek ya tusunuz arızalı sinyal kolundaki yada PC ile aktif etmek gerekir. Ankara'da isen gizli özelliklerini açma cihazı var bakarız yardımcı olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • retchop kullanıcısına yanıt
    Merhaba 95 model e36 m52 motor aracım var ama kesiciye girmiyor neden olabilir?
  • E46 arka sol kapı camı uzun yıllardır aç kapa yapmıyordum açayım dedim çatırdadı ve sonuçta sanayide elektrikçi kırılan plastik parçayı ve iç telini yenileyerek toparladı şimdi sorunsuz çalışıyor. Yekün 150 tl.
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.