Şimdi Ara

BİLİNÇLİ TELSİM ABONELERİ!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar corleon kardesimin de bahsettiği telsime birşey olamayacagı haberi hepimizi sevindirdi.zaten ben olası bir telsim operasyonunda telsimcilerden buna karşı buyuk tepkıler gelecegıne ınanıyordum.cunku telsim kullanan abonelrın cogunlugunu unıversıtelı gencler,bılgılı gozu acık bılınclı vatandaslar olusturmkatadır.bu vatandasların bır cogunlugu aycelın kbyte gecmesıne tepkı olarak buraya gelmıstır.yanı bu konuda sessız kalmayacak bır kıtle var..fakat turkcelle baktıgımızda aynı seylerı soylemek ne yazıkkı mumkun degıl.telsım reklam fılımlerınde turkcell abonelrıyle acık acık dalga gecıyor balık fılmı kus fılmı seyrettırıyor.hala bır tepkı yok...peki turkcell ne yapıyor?bırakın kampanyalar yapmayı musterısını korumuyor bıle musterısıyle dalga gecılmesını bır kenarda ızlıyor.bunları arayıpta tepkınızı dıle getırdıgınızde ıse (corleon kardesımın basına geldı) sız bılırsınız ısınıze gelırse dıyorlar..nasıl olsa bızım 20 mılyon abonemız var gunden gune de artıyor.1 kısı eksılmıs hıc onemli degıl dıyebılıyor.bence turkcell bu tavırlarından utanmalıdır.bır avrupa standartında hızmetten bahsederler.oncelıkle musterıyle nasıl konusulur onu ogrenmemelıler.herseyın bası musterı memnuniyetidir.oyle degilmi arkadaşlar....?



  • ne yani senden benden tepki gelecek diye yapılan yolsuzluklara gözmü yumacaklar,telsim'e el konulması gerekiyorsa devlet el koyar zaten Başbakan bunun sinyalini verdi "telsime el konulması durumunda telsim aboneleri bu durmdan kesinlikle etkilenmeyecektir" gibi bir şeyler söylemişti,bence 2003 sonuna kadar telsim devletin eline geçecektir.
  • evet dostum aynen öyle ne yapalım işte.telsim haberleri tv yayını olarak veriyor ama hala birileri beş milyona shubuo denilen zımbırtıyı pazarlama peşinde.
  • Telsime el konsa bile abonelere bir şey olmaz . Yalnız şu gprs olayını devlet el koyduktan sonra ücretli yapabilir diye düşünüyorum.
  • Şu balıklı çiçekli reklamlar için bişeyler söylemek istiyorum. Bence güzel bir kampanya, özellikle de kontürlü hatlar için cazip. Ama bir noktaya dikkat çekmek istiyorum. Son tariflerin ortak özelliği hepsinde de peşin ödeme yapıyorsunuz sonra konuşuyorsunuz. Yani sanki Telsim sermaye peşinde gibi. el konulacağını anladılar da ne koparsak kardır gibi bir hava var. Eğer Telsim'e el konulmsı haberleri dolaşmıyor olsaydı gerçekten güzel bir kampanya. Ama peşin kontür alanların elinde patlayabilir bu kontürler bu haliyle.
    ShuBuO'ya gelince. Harbiden de zımbırtı. Haberleri ilk öğrenen olacakmışım.Ulan her yer haber kaynağı, ne diye 5 milyon vereyim ki? İnternet, TV ne güne duruyor. Haberleri Telsim bilgi mesajı olarak ücretsiz gönderiyor zaten. Günlerce milleti meraklandırdıklarına değdi mi ortaya çıkan şey? Abone olan varsa şaşarım.
  • bizim ülkemizde enaiyi çook.. 15 milyon turkcell'li var merak etme shubuo'ya da abone oluruz biz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.