Şimdi Ara

FLAŞ FLAŞ !!!! Star çalışanları toplu istifa etti.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Star Gazetesi çalışanları toplu istifalarını verdi

    İmar Bankası ile ilgili sorgulanmak üzere gözaltına alınmaları beklenen Uzanlar, grubun yayın organlarından Star Gazetesi'nde yaşanan toplu istifayla yeni bir şok yaşadı.

    Genç Parti (GP) lideri Cem Uzan, aile şirketleri arasında yer alan Star Gazetesi'nde yıllarca birlikte olduğu yöneticilerle yollarını ayırdı. Uzan ailesinin birkaç gün içinde teslim olacağının konuşulduğu bir ortamda Star Gazetesi'nin İkitelli'deki merkezinde çalışanlara hitaben bir konuşma yapan Cem Uzan, gazetede yapılmayan haberlerin faturasını yöneticilere çıkardı. Cem Uzan, tüm çalışanların önünde Star Gazetesi Genel Yayın Editörü Fatih Çekirge'yi ailesini yeterince savunmamakla suçladı. Uzan'ın ağır konuşmasından sonra Fatih Çekirge ile birlikte Yazı İşleri Müdürü Yılmaz Özdil ve İskender Baydar istifalarını verdi. Çekirge'nin ayrılmasından sonra başlayan istifa zincirine diğer çalışanlar da katıldı. Star’daki istifa zincirine Ankara Temsilcisi Murat Çelik, Ekonomi Müdürü Kadir Kılıçparlar, Spor Müdürü Meriç Tunca'nın ardından gazetenin köşe yazarı kadrosundaki Erdal Bilallar ile Damga Gazetesi eski yayın yönetmeni Kenan Sönmezler de katıldı. En ilginç istifalardan biri ise Star Gazetesi yazarı ve Genç Parti milletvekili adayı Cevher Kantarcı’nın ayrılması oldu. Kantarcı, yazarlığın dışında, haftada bir Star ekranlarında iktidarı eleştiren program yapıyordu.

    Gazetenin yeni baskısını hazırlayan çalışanların, Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Can Ataklı'nın grubun medya başkanı olacağı haberleri üzerine istifaların arttığı ileri sürüldü. Star Televizyonu'nda İtiraf Programı'nın yapımcısı Reha Muhtar da Zaman'a yaptığı açıklamada, "Şu anda yaptığımız sözleşme bitti. Yeni sözleşme için herhangi bir gelişme sağlanamadı." diyerek gruptan koptuğunun sinyallerini verdi.

    İmar Bankası'na el konmasından sonra Uzanlar'a karşı başlatılan operasyondan sonra Star Gazetesi'nden ilk ayrılan isimler Umur Talu ve köşe yazarı olan AK Parti Adana Milletvekili Ömer Çelik olmuştu. İstifalarla birlikte Star Gazetesi'nde belirsizliğin hakim olduğunu söyleyen bir Star çalışanı, "Star çalışanları uzun süredir bir kaos yaşıyor. Bu işin nereye varacağını biz de bilmiyoruz. Yöneticilerimizle iletişim kuramadığımız için hiçbir şey yapamıyoruz." diye konuştu. Alınan bilgiye göre Cem Uzan'ın, konuşmasında daha çok kendilerine yapılan siyasi baskıları ön plana çıkardığı, polisin kardeşi ile ailesinin yaşadığı çiftliğe baskın düzenlemesi karşısında Star Gazetesi'nin sessiz kaldığı gerekçesiyle yöneticileri suçladığı öğrenildi.

    Uzan: Gazete beni yalnız bıraktı

    Uzan konuşmasında şunları söyledi: "50 kişiyle sadece kardeşimin eşinin yaşadığı çiftlik basıldı. Tam bir haftadır evimde avukatlarla aramaya gelmelerini bekliyorum. Telsim konusunda yaptığımız ödemeleri kabul etmediler. Şimdi bizi suçluyorlar. Kardeşimin hanımı 6 aylık bebeğiyle soruşturma geçirdi. Star Gazetesi'nin beni savunmasını istemiyorum. Ancak, bu hiç olmazsa insani bir haber değil miydi?" Uzan'ın "Bundan sonra maddi sıkıntı çekeceğiz, yoluma bana inananlarla devam edeceğim." dediği öğrenildi. Star Gazetesi geçtiğimiz günlerde künyesindeki bütün isimleri çıkararak sadece Sorumlu Yazı İşleri Müdürü'nün ismini künyede bırakmıştı.

    Bu arada Genç Parti Beykoz İlçe Teşkilatı topluca istifa etti. 21 yönetim kurulu üyesi ile birlikte Genç Parti’den ayrılan ilçe başkanı Nihat Şanver, kirli siyasete tahammül edemediklerini belirterek Genç Parti’den topluca istifa etme kararı aldıklarını söyledi.



  • orada bulunan adamlardan ne bekliyordunzki.dürüst adam gidipte cem uzan la çalışır mı? hepsi satılık kalem. cem uzan emin çölaşan ı alsın yanına. kendi adamı sanırım o. bugüne kadar uzanlar hakkında kelime yazmadı.büyük ihtimalle bir pisliği var. herkes aleyhinde bıktırana kdar yazmayı biliyor
  • kirli siyasete dayanamıyolarmış başından beri belli değilmiydi
    yumurta .öte dayandı demiyolarda[ban][ban][ban]
  • cem,uzan yavrucum bak polis amcalar geliyo!!!
  • radikal den ismet berkan ın yazısından ;
    Bundan bir ay kadar önceydi, hafta sonunu geçirmek için Bodrum'un Gölköy'ündeydim ve Cem Uzan'ın 'Frekans' yatı da o koyda duruyordu.
    İnanılmaz bir rüzgâr gün boyu esiyordu, neredeyse fırtına. Ama Cem Uzan'ın yatı mıhlanmış gibi yerinden kıpırdamadan duruyordu.
    Bu durum ilgimi çekti, yata doğru daha dikkatli bakmaya başladım. Yat demir atmamıştı. Zaten başka teknelere fazla yaklaşmamak için hayli açıkta duruyordu, yani demirlemesi hayli zordu.
    Peki nasıl oluyordu da, onca rüzgâra ve akıntıya rağmen dev yat olduğu yerde durabiliyordu? Sorunun cevabı teknolojide gizli.
    Bazı lüks yatlarda bu teknoloji var. Yatınızın durmasını istediğiniz yeri seçiyorsunuz ve GPS sisteminden otomatik pilotunuzu kilitliyosunuz. Ondan sonrası hep bilgisayarın, daha doğrusu otomatik pilotun işi.
    Tabii bunun için motorunuzun sürekli çalışması, yani teknenizin inanılmaz miktarda yakıt tüketmeye devam etmesi lazım. Ama keşke tek derdiniz yakıt tüketimi olsa. Bir de, o motor sesinden rahatsız olmamanızı sağlayacak yalıtıma ihtiyacınız var.
    Ben üç gün boyunca gece gündüz Frekans'ı gördüm. Onca rüzgâra rağmen tekne yerinden kıpırdamıyordu; yani bütün o süre boyunca motorlar çalıştı ve kim bilir kaç ton yakıt tüketildi.
    Benim tahminim, yatın bir aylık yakıt giderinin benim iki yıllık maaşıma denk olabileceği. Ama ne gam. Önemli olan denizde mevkinizi kaybetmemek değil mi?
  • bu gibi gazeteciler para ve güç olduğu müddetçe en ***** adamın bile sonuna kadar savucunuluğunu yaparlar ortada savunulacak güç ve para kalmayınca kendilerine para ve güç sunacak başka bir *****in çatısına sığınırlar,Beykoz ilçe teşkilatına gelince muhtemelen uzanların bağladığı aylıklar kesilince istifa etmişlerdir.......
  • Ben severim walla cem uzanı adam nokia ve motorrola gibifirmalara bile kazık atabiliyosa saygımı kazanır.
    keşke türkiyenin önünü açsaydıkta cem uzan imf yi de dolandırırdı :))

    o can ataklıda tam bi p...... adam haberturkteyken yolsuzluklara savaş açtı güyya sonra gitti stara işmi şimdi bu...
  • Patiden yeni istifa edenlerde adam gibi adam değilki neymiş kirli siyaset ulan kardeşim demiyosununzki para musluğu kesildi artık para gelmiyor istifa ediyoruz yok kirli siyasetmiş hadi be ordan.
  • ya döner ekmek ,ibo ile kurulan partiden daha ne beklenirki.....
  • Ya bu Cem Uzan gerçekten bu dünyada bizimle aynı oksijeni paylaşmayı haketmiyo...
  • dua et oksijen hortumlamıyo elinden gelse yapar[:(!]
  • malcom sen anlarsın yada alyanlar varsa şu nt problemini nasıl çozecez
    http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=49249
    konu dışına attım ama acil
    yardım lazım
  • paranoya yardım etmeyi çok isterdim de inan hiç bilemiycem. kusura bakma.
  • fincanı taştan oyarlar.
    cem uzana .....
  • Ama adam da aleni soymayacaktı milleti..Resmen fitil fitil çıktı..

    Çıkar iç,n o kadar adamı kolladılar,Cem Uzan şimdi bu terbiysizliğinin cezasını çekiyor..Gazetedekileri morallendireceğine.. O kadar adam işsiz kalmış zaten bir umut tekrr çalışırız diye..

    Üstüne de bulafı yiyince en iyilerini yapmışlar.. Kurtardılar kendilerini Helal Olsun..
  • YA BU ADAM CEM UZAN AMERİKAYI DOLANDIRDI
  • dolandırdı ama kazığın büyüğü kendine girdi.
  • Hem de ne girdi...
  • eksik birseyler var.. giren ne cikan ne? [arindr]
  • arkadaşlar çok büyük bir yanılgı içindesiniz. bu kanunlarla cem uzana hiç bir şey yapılamaaaaaaz. adam her şeyi kitabına uydurmuştuuuuur. uyduramadıklarının cezası çok azdııııııır. görecekseniz adam elini kolunu sallaya sallaya şeyini gezdirecek. Malcolm dediydi dersiniz.
    cavit çağlar ne kadar ceza aldı? ya dinç Bilgin? Murat Demirel hakkında 700 yıl hapis cezası istedi savcı peki ne kadar yattı? 10 AY
    cem uzan da bunu eşşşşşek gibi biliyor o yüzden rahat. bu ülkenin kanunları güçlüleri korumayı devam ettikçe bu ülkeden hiç bir şey beklemeyin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.