Şimdi Ara

Yasemin’den engellilere destek dalışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rekortmen dalgıç Yasemin Dalkılıç, engellilere dikkat çekmek için, bedensel engelli Berna Belgin ile Bodrum’da 11 metre derine daldı.
    Quantum’un sponsorluğunda gerçekleştirilen dalış organizasyonu Bodrum’un Haremtan Koyu’nda yapıldı. Dalkılıç ile Belgin’den önce vücudunun belden aşağısı tutmayan Murat Atabey, boyundan aşağısı felçli olan Tunç Tonger, görme engelli Gizem Girişken ve Deniz Erbil, suyun 11 metre derinliğine daldı.



  • Ve malesef yine bürokrasinin çarpık çarkına takıldı. Su altı sporları ve beden terbiyesi tarafından disipline sevk edildi. Çok yazık. Sporcuları teşvik edip destek vereceklerine koydukları çarpık kurallara göre sporcuları yargılıyorlar. Yasemin DALKILIÇ asker mi ki yaptığı her etkinlik kontrol altına alınıyor. Böyle bir sporcuyu her ülke renklerine katmak ve rekorlar kitabına da kendi ülkelerini yazdırmak ister. Spor ve sporculara çelme takmaya çalışan bu zihniyeti KINIYORUM.
  • Bundan haberim yoktu, ne olmuş bir anlatsana[?] Ne yapmış ta Disipline sevk edilmiş[?] Ne kadar gerizekalı varsa bürakrat oluyor herhalde bu ülkede [:(!] [ban]
  • Ne olacak her dalış yaptığında federasyondan izin alması gerekiyormuş. Efendim dalış yaparken yanında mutlaka federasyon.dan bir yetkili bulunması gerekiyormuş. Evet sadece bu iki sebepten dolayı. Böyle bir komedi var mı ya? Şimdi varsayalım Yasemin federasyona bağlı bir sporcu değil ve serbest. Bu şekilde bir etkinlik yapsa hiçbir sorun yok ancak gel görki federasyona bağlı bir sporcu olduğunda disipline sevk ediliyorsun. Ayrıca böyle bir olay medya.ya yansımasa yine sorun yok ancak gel gör ki federasyonlar çoğu olayda medyayı kale almazken bunu delil olarak gösteriyorlar. Yazık. Ne diyelim... Bu ülkede sporcuların sosyal etkinliklerde bulunması yasak. BİZİM KANUNLARIMIZ, YÖNETMELİKLERİMİZ, TÜZÜKLERİMİZ NİYE YASAKÇI BİR TAVIR SERGİLER HALA ANLAYABİLMİŞ DEĞİLİM.
  • "Millet deliye biz akıllıya muhtacız" durumu yani. Sanki Federasyon da bir yetkili(!) bulununca gül dikecek bir yere. Birşeyler yapmaya çalışan insanların her daim önüne konan yasaklar engeller üstelik en saçmasında en mantıksızından. Ne yani şimdi Yasemin tatile gidip diğer insanlar gibi faaliyetlerde bulunurken federasyon yetkilisi mi gözetecek olayı...
  • haklsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.