Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
14
Favori
140.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Her gün kesintisiz 1.5 saat sıra bekliyorum.

    Bu oyun beklentilerimi aştı trion firması bir efsane.
  • Oyun agir gw2 kokuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C.E.O

    Oyun agir gw2 kokuyor

    Yok yav hiç alakası yok.Keşke biraz benzeseydi en azından quest/leveling sistemi falan.1-50 arası süreç daha az acılı olurdu o zaman
  • Bu süre olayını ne zaman ayarlarlar yahu Vallaha çekilecek dert değil
  • Gw2 ile alakası dahi yok. Her gün oyuna girmek için 2 saat sıra bekliyoruz bu hem parasını ödeyen için geçerli, hemde f2p oyuncu için.

    Ciddi anlamda sinir bozucu ama 2-3 hafta daha süre tanımak lazım. Sonuçta gw2'de bile wvw için 1 saat sıra beklediğimiz günler olmuştur.

    Şimdilik parasıyla rezil olmak bu oyun için geçerli sanırım.
  • Arkadaşlar oyunda ana görev ve yan görev diye bir ayrım varmı acaba? Önüme çıkan adamdan görev ala ala iflahım kesildi. Hepsini yapmaya çalışıyorum da bi baktım 10 tane birikmiş köşede. Bazılarının verdikleri exp'de çok komik. Her yerden bir görev çıkıyor, oyunun öyle bi yapısı varki bir yerden bir yere giderken muhakkak görev çıkıyor sağda solda oyunun alanını çok güzel kullanmışlar bu açıdan. Ama bazı görevler gerçekten eziyet.

    Ayrıca şuan 1 aylık en ucuz patron ne kadara alınıyor. Sitesinden baktığım kadarıyla oyun içi 2.400 kredi ile 1 aylık patron alınıyor. 1250 kredi ise 10 dolar. Yani benim gördüğüm kadarıyla en düşük 20 dolara 1 aylık patron alınabiliyor. Daha hesaplı alım mümkün mü? 20 dolar verip şak diye girsem neyse gene bekleme var azda olsa. Değer mi diye düşünüyor insan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 24 Eylül 2014; 2:00:11 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gaara34

    Arkadaşlar oyunda ana görev ve yan görev diye bir ayrım varmı acaba? Önüme çıkan adamdan görev ala ala iflahım kesildi. Hepsini yapmaya çalışıyorum da bi baktım 10 tane birikmiş köşede. Bazılarının verdikleri exp'de çok komik. Her yerden bir görev çıkıyor, oyunun öyle bi yapısı varki bir yerden bir yere giderken muhakkak görev çıkıyor sağda solda oyunun alanını çok güzel kullanmışlar bu açıdan. Ama bazı görevler gerçekten eziyet.

    Ayrıca şuan 1 aylık en ucuz patron ne kadara alınıyor. Sitesinden baktığım kadarıyla oyun içi 2.400 kredi ile 1 aylık patron alınıyor. 1250 kredi ise 10 dolar. Yani benim gördüğüm kadarıyla en düşük 20 dolara 1 aylık patron alınabiliyor. Daha hesaplı alım mümkün mü? 20 dolar verip şak diye girsem neyse gene bekleme var azda olsa. Değer mi diye düşünüyor insan.

    Yanlış bilmiyorsam yeşil olan görevler ana görev oluyor , sarılar yan görev.
    20 dolarlığı almak daha mantıklı geliyor bana.

    Bu arada fiyatlar iyice uçmadan şunları yapabilirsiniz ; 7-8 golda ah license alınabiliyor.(Emin değilim ama trade yapılamıyor galiba license sadece gift edilebiliyor shop üzerinden , dolandırılma riski var) Daha sonra iron vein'leri kazıp raw stone , iron/copper/gold ore satarak iyi para yapabilirsiniz.Özellikle raw stone iyi para ediyordu en son.Ayrıca 1000 labor point veren potion'ı alabilirsiniz.(Dün 2 tane aldım tanesi 6.5 goldtan , bir elemanla trade yaparak) Gene biraz önce söylediğim şekilde madenleri kazıp ve bunları ah'de satıp iyi para yapabilirsiniz.Ama 12 saat cooldownu var potionın dikkat edin.Bu şekilde Apex alacak kadar parayı çıkarabilirsiniz kısa sürede.Ama Apex fiyatları da artacak gibi yakında.Geçen 45'ti , dün ben aldım 50 goldtu.Öğlen baktığımda 75'lere kadar çıkmıştıki gene düşmüş durumda biraz şu anda.

    Kısaca biraz zaman ve oyun içi para harcayarak Apex parası biriktirebilirsiniz.Hatta oynayan arkadaşlarınız varsa ortak biriktirin apex parasını , birinize alın patron üyeliği.O kişi diksin ilk trade run görevlerinde verilen 8x8 tarlayı ordan düzenli gelir elde edersiniz piyasası iyi olan ürün yetiştirirseniz.

    Edit:Bu arada direk 15 dolara patron alabiliyorsunuz creditle uğraşmadan.P2p oyunlardaki subscription olayı gibi.Ama uzun vadeli oynamayı düşünüyorsanız 20 dolara alınan credit daha mantıklı gibi.Yanlış hatırlamıyorsam 3 kere 20 dolarlık credit alırsanız ve bunu sadece patron olmaya harcarsanız , 3 ay sonunda ekstradan 1 aylık patron üyeliği alabiliyorsunuz.Ya da patron aldıktan sonra kalan creditleri başka şeylere harcayabilirsiniz size kalmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 24 Eylül 2014; 3:08:05 >




  • Oyun baya çekiyor beni kendine ama şu giriş sıkıntıları falan geçene kadar bende sadece forumdan takipteyim.
  • http://archeagedatabase.net/us/calc/ güzel bi site buldum tavsiye ederim
  • adamlar her allahın günü iki kez serverı bakım için kapatıp her birinde en az 3-5 saat bekletiyorlar.

    sen ne iş yapıyorsun trion bu güzelim oyunu mahvettin resmen. 5 tane closed beta yaptın aylarca alpha yaptın. bunları boşamı yaptın allahsız kitapsız bu firma ya.

    koreliler oyun yapmış mis gibi trion sıvadı resmen. sırf şu oyunun müthiş bir oyun olmasından ötürü sabır taşı kesildik resmen test ediliyoruz nereye kadar dayanacağız diye test ediyorlar diye düşünüyorum. hergün küfür yermi bir insan, bunlar her allahın günü yiyor o küfürü.

    biz oyun pay 2 win olacak diye korkuyorduk, parası neyse verelimde rahat oynayalım durumuna geldik. vallahi çatladım artık.

    yatmadan önce sıraya girelim diye sıraya giriyoruz yatıyoruz bir açıyoruz bilgisayarı disconnect olmuş eee server bakıma girmiş. hop yine bekle 3000 kişiyi. 3000 kişiyi beklemesi 9 saat. 9 saat sonra girebiliyosun oda gece yarısı 2 oluyor anca sıra geliyor. giriyosun 2-3 saat oynuyosun sabaha karşı hop bi server kapanması daha sonra sabah 11 gibi geliyor giren o anı yakalayan tak giriyor. diğerleri yine 9 saat. ne kadar küfür etsem az.

    ha bu oyunu bırakıcam mı hayır amerika serverında oynarım yine oynarım. rusya serverında oynarım yine oynarım. bu oyun şu ana kadar beni wow dışında en çok etkileyen mmo hatta wowdan daha çok etkilendiğimi ve sevdiğimi söyleyebilirim. oyun dolu dolu oynanıyor her geçen saniyesi dolu. insanın bu oyunu oynarken ticari kabiliyeti bile gelişir. ama her oyunda olduğu gibi botlarla altın kasıp oyunun içine eden gold sellerlar yüzünden her şey pahalılaşıyor günden güne oyunda. allah sonumuzu hayır etsin. oyun çok kötü bir yere gidiyor trion ve art niyetli kullanıcı kitlesi yüzünden güzelim oyun mahvoluyor şuan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 24 Eylül 2014; 5:29:52 >




  • Hocam gw2 kokuyor derken arayuz tasarimi, grafik yapisi, sanat tasarimi renk tonlari bile gw2 kokuyor.O kedi gibi olan irk bile gw2 dekinin yumusak hatlisi.Sanki gw2 tasarımlarını alıp doğu versiyonuni yapmışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    hocam afk kick 5dk ya düstü galiba yeni patchle, tualete bile gidemiyoruz artık ama queue duzelıir böylece
  • erdem3463 kullanıcısına yanıt
    Valla baktımda şimdi yeşilin bile 2 tonu var görev olarak. Her önüme çıkanı alınca böyle oluyor sanırım.



    Ayrıca bilgiler için teşekkürler. Bazı terimlere yabancıyım çözmeye çalışıcam bunları. Craft,pazar,takas vs. hiç yapmadım diyebilirim şuan. Üzerimde 20.00.00 para var nereye harcasam diye bakınıyorum. Görev görev görev bayıldım zaten. Bi PVP aksiyon lazım bana.




  • Arkadaşlar sistemim bu oyunu normal ayarlarda çalıştırır mı?

    -Intel core i5 2.3 ghz işlemci

    -nvidia geforce gt 520m 1 GB ekran kartı

    -4 GB RAM.


    İyi ayarlarda oynayabilir miyim yoksa en düşük ayarlarda çamur gibi mi olur grafikler? Aynı sistemde aion ve rift i full e yakın ayarlarda kasmadan oynuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iwanthidan kullanıcısına yanıt
    Medium oynarsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PanGold

    Medium oynarsın.

    Medium ayarlarda nasıl olur peki yine iyi mi olur grafikler rift teki gibi yoksa wow gibi mi olur? (Wow güzel oyun ama grafikleri tarih öncesinden kalma inkar edemeyiz)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa sıra yok serverlarda . Şimdi hangi serverda başlamamı önerirsiniz acil olarak ? Türkler çoğunluk nerede ? Dahuta serverinda mı başlasam diyorum
  • iwanthidan kullanıcısına yanıt
    Kötü olmuyor medium'da.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PanGold

    Kötü olmuyor medium'da.

    anladım teşekkürler. Pvp veya savaşlarda FPS düşmesi olur mu peki medium da? (20 den 5 e düşmesi gibi aşırı düşmeler)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

    İlk defa sıra yok serverlarda . Şimdi hangi serverda başlamamı önerirsiniz acil olarak ? Türkler çoğunluk nerede ? Dahuta serverinda mı başlasam diyorum

    şuan yok ama orchidna ve aier serveri dışında normal zamanlarda diğerlerine girmem imkansız gibi bişey.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.