Şimdi Ara

Heatsink (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yazilan cevaplari okumamda ve cevap yazmamda bir senkronizasyon bozuklugu olabilir, kusuruma bakmayin. Refik sana baskalarinin dusuncelerine daha saygili olmani ciddi bir sekilde oneriyorum. Ben bu forumu neredeyse acildigindan itibaren takip ediyorum. Power in en ufak kaba ve ukalaca tavrini gormedim. Elinden geldigince herkese yardimci olmaya calisir. Ayrica bilmedigi zaman bilmedigini soyleyebilir. Oyle sallama cevaplara gitmez. Ona bu suclamayi senin gibi forumdaki en gereksiz ve sacma tartismalardan birinin korukleyicisi tarafindan yapilmasi bence pek de hos degil. Ayrica bu forumun baska forumlardan daha fazla hit almaymis, onlarla rakip olmaymis gibi bir derdi de yok. Bence az olsun oz olsun.
    Suclamalarimda ileri gittiysem kusura bakmayin.
  • tritium: Yalakalıp yapıp anlamsız konuşurken bazı şeylere dikkat etmen gerekiyor. Düşünceye saygı duy desen mantıklı olurdu ama burada yazılan birşeye karşı saygılı ol demek biraz saçma oluyor. Yanlışsa yanlış olduğunu söylerim. Ben saçma tartışmayı körüklemiş olabilirm ama daha senin gibi ne dediğini bile bilmeyen adamlara karşı zevkle yaparım bunu. Bu iş benim uzmanlık alanım, yani hobi olarak yapmıyorum ve burada uzmanlık alanım olmasına rağmen bazı şeylere senin gibiler karşı çıkabiliyor. O "körükledin" dediğin tartışma ise bir İngilizce terim üzerineydi ve adamlar benim gibi 10 sene Londra'da yaşamış, İngilizce'yi anadili gibi bilen biriyle bu konuda tartışabiliyor. Yani bu senin gibi birçok insanın bu forumda boş konuştuğunu gösteriyor! Bir Amerikalı gelip sana "uçak" plane değil "car" demek diye iddia ederse tepkin nasıl olur bilmiyorum.
    Ayrıca ben rakip olma konusunu hitle hiç bağdaştımamıştım, ama yine de bu forum darkhardware'le yarışmasın diyorsanız o sizin bileceğiniz şey.
    powerstorm: 55 derece ne AMD ne de Intel işlemcileri için çok fazla bir sıcaklık değil. İnan ki overclock değerin kadar performans elde edersin. Önemli olan işlemciye çok yüklendiğinizde bile 60'ı geçmemesi.
    Sana örnek göstermekle bu saatte valla uğraşamayacağım, çok abartılı olmamak üzere bazı kaba ve küstah davranışlarını gördüm. Buna karşılık benim "lavuk" lafımı sildin. lavuk bir küfür değildir. O zaman burada yazılan aptal, salak, hıyar, b.k gibi lafları da silmeliydin. Bunu da ekleyeyim dedim...




  • Refikciğim "overclock" konusunda seninle tartışan yoktu bence.Çünkü biz sen yokken kendimizce anlatmaya çalıştık ne demek olduğunu.Ben Boğaziçi Ünv.de okuyorum ve derslerim full İngilizce.Ama İngilterede bulunmadım hiç?O zaman hiçbirşey söylememeli miyim sence?Ayrıca senin dediğin "plane" "car" benzetmesi biraz abartı gibi.Aynı zamanda orada sen sadece öyle demek değil demişsin ama "TAM" karşılığını bir kelimeyle söylememişsin.Tıpa tıp aynısı olmadığını ben de biliyorum ve "saataşımı" dedim.Senin önerini merakla bekliyorum.Açıklama değil tek kelime istiyorum.
    Dikkat edersen herkesin itirazı senin üslubun üzerine.Sana sen bilmiyorsun diyen yok ki.Fikirlerinin doğru olması bir insan için ne kadar önemliyse o fikirleri başkalarına izah edebilmek te bir beceri,gerekliliktir.
    Diğer yandan dobra dobra olman güzel birşey bence.Sadece yetkililere değil her konuda böyle olman senin hakkında negatif düşünmemi çoktan önledi.Her insan dürüst ve dobra olsa keşke ama hayatta bazı şeyler (çoğu şey) wardır ki dürüstlük ve dobralık sana kaybettirir.Bilmiyorum katılır mısın.


    Ne bilg. ne hesap m. ne de parmak hesabı hiç farketmez kafkafım için
    [url][/url]www.kafsinkaf.org




  • moderatörlük işini bende iyi yapcaksan ve ben bu işi beceremiyorsam bunu cidden söylüyorum pınar a söyleyelim beni çıkartsın o zaman

    Northerner
    www.northerner.sayfasi.com<img src='http://powerstorm.sitemynet.com/xx.gif' border=0>
  • Buraya yine ayni seyleri yazmak istemiyorum. Bu sebeple Genel/Ram ustune... konusunda yazdiklarima bir iki sey ekleyecegim.
    Refik Power burada soguk islemci daha hizli calisir gibi bir gozlemini dile getirmis. Bence bu saygi duyulabilecek bir olgudur. Zaten saygi duy demem yanlissa yanlis oldugundan bahsetme demek degil. Uslubunu duzeltmelisin. Elestirdigin kisiye sen bunu yanlis biliyorsun gibi bir uslup bence pek de hos degil. overclock un manasindaki tartisma hakkinda ise bence bu o kadarda buyutmeye degecek birsey degildi. Bu konuda genel olarak Burnflows a katiliyorum. Son olarak unlu bir vecize soylemek istiyorum. Ne kadar bilirsen bil, bildiklerin karsindakinin anladigi kadardir.
  • Arkadaşlar bence ısının performans üzerine farkedilir bir etkisi olmayacaktır,
    işlemci ısısı daha çok stabilite'yi etkileyecektir.

    life is worth living
  • Öncelikle hepinize şunu söyleyeyim:

    Bakın ben burada konuşulan birçok konu hakkında hepinizden daha fazla bilgi ve tecrübeye sahibim (tabi bazı konularda da sizin bilginiz daha fazla olabilir), neden mi? Ben bu işin eğitimini aldım, hem de yurtdışında, çoğunuz gibi hobi olarak uğraşmıyorum bu işle bu biiiir (tabi bu foruma zevkten katılıyorum o ayrı). İkincisi de Türkiye'de ve dünyada çok popüler olan bir firma için mühendislik yapıyorum, ilgili çevreler aslında beni iyi tanır bu da ikiiiii. Bu nedenlerden gibi yanılıyorsun, ya da herkes yanılıyor gibi cümlelerle başlayabirim kimse kusura bakmasın, ayrıca bu konuda kimseye de hesap verecek değilim, sonuçta bu ayıp bir laf değildir. Ama editörler üslubumdan hoşlanmıyorsa bu foruma takılmam olur biter, nasıl olsa bilgilerinden faydalanacak başka birileri bulunur sizin için. Ama tabi birkaç çoluk çucuk lamer insanlar bu konuda beni eleştireceklerse dinlemem bile.

    tritium: kardeşim ben söylediklerimde haklıyım. Eğer ayıp birşey söylenmemişse, diğeri de konuşmalarına dikkat et falan derse, ben de sen kim oluyorsun demek de haklı olurum. Sonuçta kimse kimseye ahlak dersi veremez, hele hele ayıp bir laf edilmemişse. Sana bu yüzden ukala dedim. Ayrıca son söylediğim laf da gayet anlamlı. Sen bana ağır konuşursan ben de tabi ki daha ağır şekilde cevap verebilirim.

    powerstorm: bu tür forumlarda birşey ispatlayarak avunacak bir halim yok merak etme. Sadece bildiğiniz birşey yanlışsa bunu belirtirim. (Bu foruma takılıyorsak başka işimiz ne?)

    TheGuardian: Evet şu lamer halinle bana pek laf etme hakkına sahip değilsin bu konularda. Sen bu kafada devam et. Herhangi bir konuda yanlış olan birley hakkında uyarılırsan doğruya dönmen daha çabuk olur. Yok ama sen ben 10 sene uğraşayım kendim öğreneyim diyorsan sen bilirsin. Anladın mı beni lamer Lavuk TheGuardian karfdeşim...

    DEADMan: Hiç merak etme o tür yenilikleri hepinizden daha fazla takip ediyorum. Ve daha sizin bilmediğiniz birçok yenilik hakkında da bilgi sahibiyim. Hatta bazıları üzerinde ben de bünyesinde bulunduğum grupla beraber çalışıyorum. Ne hakla karışıyon... gibi lafkarı niye söylediğimi yukarıda açıkladım. Ayrıca şunu da söyleyeyim sadece söylentiden ibaret bir ürünün ya da bir prototipin incelemeden, okumadan çalışma prensibini anlatmam imkansız, sadece tahminlerde bulunabilirim. Sonuçta medyum da değiliz yani.


    OK? Umarım tarafınızca merak edilen bütün konular açıklığa kavuşmuştur...




  • ben bu foruma basindan beri yazmamisim okunmak icin her yere neden post yapiyorsun? ilginc aman umursamiyorum dedim ya ne ugrasiom...

    iCQ:13522744
    canerce@hotmail.com
    http://fpsgame.com
    To Be Or NoT To Be<img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>
  • refik sen wilo damı calısıon


    MC68020@14,7mhz
  • beyler haklı veya haksız olabilirsiniz ama burası forum, didişme yeri değil...

    Lord^Of^Nights
    ejder@zxmail.com
  • Konuştuuuuu.....<img src=icon_smile_shock.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_evil.gif border=0 align=middle>

    Ne bilg. ne hesap m. ne de parmak hesabı hiç farketmez kafkafım için
    [url][/url]www.kafsinkaf.org
  • Kim<img src=icon_smile_question.gif border=0 align=middle>

    Lord^Of^Nights
    ejder@zxmail.com
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.