Şimdi Ara

windows98 `de CDr0m pr0blem1

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkada$lar. bilgisayarıma bi arkadaşımın cd wr1ter 1nı taktım jumper ayarlarını felan yapt1m doru yaptıım halde w1ndowz tanımadı bende format atıp yeni w1ndowz kurdum bu kez tanıdı. bu sefer de onu ç1karıp kend1mink1ni tekrar takt1m CDr0m u tan1madı. yine f0rmat basmak zorunda kaldım eheh çok zahmetl1 bi i$ ama yedekler1mi cd ye yazmak zorundaydmı herneyse. bilgisayarım cd rom sürücüsünü görmediginde yada sistem de cd rom sürücü silindiğin tekrar yüklemeyi nası yapıjam ..? yeni donanım ekle den cd -rom denetleyicilerini yükleyin derseniz. oradan olmuo. bi arkadaşım açılış disketi ile bilg.ı aç cd u gördüğünde bilg. ı restart edip aç demişti denedim yine olmadı. herneyse eğer bu işin pratik bi çözümü varsa paylaşırsanız sevinirim.
    saygılar ...



  • merhaba
    bence burada windowsun kabahati yok windows anakart ne görürse onu otomatik tanır eğer bilgisayarın açılşta cdrom found diye yazmıyorsa windows görmez.

    n'inci dereceden bir denklemin n tane kökü vardır.
  • setup açılıştı görüo cd-rom u ama yinede windowz 98 görmüo. me. de bu problem yok. ilk defa karşılaşmıyorum yane... .)
  • slm kendi cdromunun jumperi çıkarıp öle dene yani cdromunda jumper olmasın sadce writerda jumper masterda olsun cdromunuda aynı idenin girişine tak sanırım sorun çözülecektir..

    ¿BeAr¿
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.