Şimdi Ara

Futbol Dersleri: Ders 2: GALATASARAY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • onu şaibelerine ulaşan bir takım da yok[ban][:(!]
  • Bükemediğin bileyi öpeceksin çerkez , hatırlarmısın 2-2 biten bir bjk-GS maçı vardı daha ilk dakkalarda bir orta geldi kim attı hatırlamıyorum 1-0 öne geçmiştik hakem ofsayt dedi golü vermedi sonra bjk 2-0 öne geçti flerquinle arif attıda maç berabere bitmişti , pozisyon 8-10 kameradan herkes tarafından ofsayt değil diye tanımlandığı gibi maçtan sonra demeç veren hakem ben ofsayt deil faul çaldım demişti(!)
  • Bjk zaten tertemiz bir kulüp... Lütfen arkadaşlar bjk menejerinin hakeme ben seni korurum diye bağrıldığı unutulmasın!!!!
  • Nerden şampiyon olduk bilmiyorum ki. Bu kadar mı battı size yaaa..
    GS onca şampiyonluğu bilmem nasıl alırken ne düşündünüz..??
  • Konu yine poka saracak en iyisi mi boş konuşmayın da şurda insanlara yararlı bi kaç
    topik filan açalım haydi çocuklar..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Qsman</i>
    <br />Bjk zaten tertemiz bir kulüp... Lütfen arkadaşlar bjk menejerinin hakeme ben seni korurum diye bağrıldığı unutulmasın!!!!
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    nolmuş? hakemin ayağına basıp, tokat atıp, yüzüne tükürmemiş ya. ya da kenardan Allah kitap indirmemiş. demişki:

    "kuddusi, korkmadan çal düdükleri. korkma bazı şaibeliler sana birşey yapamaz. sen adaletli maç yönet, kimseyi takma!!!"
  • çerkez işkembeyi kübradan ii saliosun baya..bu kadar mı dokundu ya sölediklerimiz..yarası olan gocunur..geçen senenin listesini çıkarttırma bana burda...bu benim fikrim bjk kesinlikle ama kesinlikle ii futbol oynamadan tamamen tff yardımı ile geçen sene şampiyon oldu...bu kadar tepki verme benim fikrim bu bak ben senin sölediin saçmalara cvp bile vermiorum..hangi hakemi isterse sinan engin o gelio..bu sene bile geçen sene en son inönüdeki maçınızı yöneten kasap hakem sizin favoriniz olan ali aydınla başladınız inönüdeki maçlarınıza..güldürme beni allah aşkına..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by çerkez</i>
    <br />onu şaibelerine ulaşan bir takım da yok[ban][:(!]



    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    yazık ya!! hemde çok yazık...
    ben sana avrupa diyorum sen bana Türkiye...
    türkiye de şaibesiz tek bir takım varsa bende GS lı değilim ... (?)
  • bakınız daha fazla bilgi>>>> erman hoca
  • ERMAN HOCANINDA .. TOBE TOBE..
    VELETLER SIZI..
    BU SENEDE EFSANE DEVAM EDIYOR TERTEMIZ,SAIBESIZ..
    BESIKTAS HAKKINDA NE KADAR KOTU DUSUNEN VE YAZAN VARSA ALLAH BELASINI VERIR INSALLAH..
    DUNKU COCUKSUNUZ KONUSUP DURMAYIN .KONUSMUCAM DEDIM YINE HAZIMSIZLIK HALA HAZIMSIZLIK ..
    BU KADAR EZIKLIK OLMAZ MEDYA TAVUKLARININ YAZIP CIZDIGI IKI SATIR SEY ILE ADAM ASMAK KOLAY OLMAMAMALI.
    EZE EZE YENDIK 2 MACTATA O 77.DE DELI IBRAHIM VARYA SOGUKTA ICIMIZI ISITTI.SERGEN ISE O SICAKTA BIZLERI BAYILTTI BASKA SOLENECEK BIR SOZ OLMASA GEREK.
    Ya beyler anlamıyorsunuz biriniz çıkıp helal olsun diyecek kadar adam bükemediği bileği öpecek kadar olgun değilsiniz ve hazımsızsınız..
    Tekrar hatırlatayım.(hazımsızlar içindir)
    2002-2003 Turkiye Süper Ligi Şampiyonu BEŞİKTAŞ-JK

    ŞAMPİYON KARTAL KRAL KARTAL.
    KaraKartal OOooOoOoO OOOoooOOoOo.
    OLEY OLEY OLEY OLEY ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ..
    ------------------------------------------------------------------------
    Bayragını bırakan davasınıda bırakmıstır.(ultravesti) -
    90'DA PENALTI ARIF YERE YATTI SEN NE OLDUGUNU BILIYORSUN GALATASARAY.. -
    (T)ürkiye(F)atoş(F)ederasyonu. -




  • *Bela okuma (!) . . .
    *Senin neyini hazmedemiycem . . .
    *Sizi , bizin sizi yendiğinizden daha fazla yendik . . .
    *Bir şaibe lafı çıkardınız gidiyor , yarası olan gocunur , laf sizden çıktı bizden değil . . .
    *Dünkü çocuk deilsen bana 85-95 arasında ki beşiktaşı anlat , ama kendi ağzından sağdan soldan kopyalayıp yapıştırarak değil . . .
    *UEFA kupasını al , süper kupayı al ,* * * tane olsun o zaman sizinle konuşuruz . . .
    *beşiktaş bizim ezeli rakibimiz değildir , hiç bir f3b3li ve Biz sizi ezeli rakip olarak görmeyiz . . .
    *Galatasaray ve Fenerbahçe markaları altında kalmanın vermiş olduğu bir eziqlik var önce onu üzerinizden atın . . .
    *Champions League de öneleme oynamamıza rağmen biz 2. siz 4. torbadasınız neden acaba (biliyorsun puanlara göre torbalara giriyorsun) . . .
    *Eze eze mi yendiniz?İlk maçı bir daha seyret yarı sahayı kaç defa geçtin?
    *Sen hatırlarmısın bilmiyorum ama bir sezon beşiktaş maçların çoğunu 87 ve 95. dakkalar arasında attığı golle ya kaznıyor ya berabere bitiriyordu . . .
    *Hepsini geçtik şampiyon olduğumuz hangi sezonda size iki maç kaybettik yada doru düzgün maç kaybettik mi?




  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by kavuraki</i>
    <br />çerkez işkembeyi kübradan ii saliosun baya..<b>bu kadar mı dokundu ya sölediklerimiz</b>..yarası olan gocunur..geçen senenin listesini çıkarttırma bana burda...bu benim fikrim bjk kesinlikle ama kesinlikle ii futbol oynamadan tamamen tff yardımı ile geçen sene şampiyon oldu...bu kadar tepki verme benim fikrim bu bak ben senin sölediin saçmalara cvp bile vermiorum..hangi hakemi isterse sinan engin o gelio..bu sene bile geçen sene en son inönüdeki maçınızı yöneten kasap hakem sizin favoriniz olan ali aydınla başladınız inönüdeki maçlarınıza..güldürme beni allah aşkına..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    evet, biz Beşiktaşlı olduğumuz için şaibe söylentisi bizi rahatsız eder. tabi siz alıştığınız için artık tepkisiz kalmanız,"başarı için her yol mübahtır" felsefesini benimsemeniz normaldir.ama biz tertemiz, eze eze, rekorları alt üst ede ede kazandığımız bu şampiyonluğa laf söyletmeyiz. laf söyleyen de çarpılır...(o Ali Aydın, daha ligin ilk maçlarında Nouma rakibine golden sonra "sus" işareti yaptığı için kırmızı göstermiş, Kadıköy deki fener maçında da 2 tane 100 de 1000000 penaltıyı vermemişti hatırlarsan) boş konuşmayalım.

    ayrıca öyle bir saçmalamışsın ki,bu hakemlerle,ofsayttan verilen golle Beşiktaş ın 2. kez namağlup şampiyonluğu gitti sen ne diyorsun? olmadık yerlerde kırmızılar, penaltılar çalındı. özellikle ligin ilk yarısında hemen hemen her maçta hakemler maçlarımızı katletti. ama sürekli kazandığımız için bunlar göze batmadı. şimdiden 100. yılda avanta koparabilmek için bu ayakları bırakın.

    eğer gsliysen de bu rezil futbolunuzla ligi 2. bitirdiğinize şükredin. Gençler e yazık oldu. ligin ilk 2 sırasını, tüm spor otoritelerinin de kabul ettiği gibi en iyi futbol oynayan bu iki takım hak etmişti. <b>güneş balçıkla sıvanmaz</b>...




  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by hollywood</i>
    <br />*Bela okuma (!) . . .
    *Dünkü çocuk deilsen bana 85-95 arasında ki beşiktaşı anlat , ama kendi ağzından sağdan soldan kopyalayıp yapıştırarak değil . . .

    *beşiktaş bizim ezeli rakibimiz değildir , hiç bir f3b3li ve Biz sizi ezeli rakip olarak görmeyiz . . .



    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    1-ben söyleyeyim:
    1 i namağlup 4 şampiyonluk,48 maçlık hayatınızda asla başaramayaağınız <b>"yenilmez armada"</b>, biri (hemen hemen tüm şehir halkının o zamanlar bildiği) Malatya, Denizli "para+araba+iğne" formulüyle son 3 haftada giden,biri de 8-0 la giden 2 şampiyonluk, , çift haneli gol rakamları ve şaibesaray ın doğduğu ve serpildiği(!) yıllar(dikkat edersen önceki 80 li sezonların öncesine bir lafımız yok)

    2- çok gayriciddi ve saçma bir avuntu lafı oldundan buna sadece gülünür...




  • şaibeşiktaş...geçen sene uefa kupasına bile şaibe karıştırdınız be..adamların attıı buz gibi golu ofsayt die yutturdunuz..car car bağrırdınız aynı golü yeseydiniz..en az 4 tane zagonun kırmızı kartı es geçildi geçen sene...hepsi de 2şer maçlık kasti hareketlerdi..gs'nin bi maç da 3 nizami golünü vermediler geçen sene el insaf be ben ne diim artık...aynı ali aydın korner direğine tekme tokat dalan ilhan mansıza korktu 1 sarı kart daha çıkartıp atmaya..ben olsam ben de korkardım çünkü sahaya indiler aynı maçta..ama nerdee cezaaa... ''i love u şenol''a ceza verildi bu ülkede..
    bi de şunu bi hesaplayı ver çerkez...türkiye ligi kaç senelik kaç tane şampiyon var...arada fazladan kaynayan 2 mahalle ligi şampiyonluğu hangi takımın acaba..o takım tek yıldızken formasına takmiodu yıldızları...avrupada başarılar bunu gönülden istiourm..
  • mahalle ligi mi? onun için mi UEFa daha önce şampiyon kulüpler kupasına hiç Türk takımı çağırmadığı halde o sezondan itibaren çağrmış? bi araştır da öyle yorum yap.

    geçen sezonki dışarıdaki S.Prag maçında hatırlarsan ofsayt golle 0-1 yenilmiş ve o sezonki ilk resmi mağlubiyetimizi almıştık(mart ayında!!!) sonra İnönü deki Prag maçında da maç 4-0 ken hakem bir penaltı uydurdu ve artık teslim olan Prag lıları adeta diriltti. son dakikada ise hatasını telafi etti. biraz objektif olmayı dene de çamur atmayı bırak!!! gerçekten komik oluyosunuz. (ha bir de gs nn UEFA yı aldığı aldığı sene Milan maçının 90. dk sında çalınan penaltı desem yeter)
  • biraz futbola gerçek gözlükle bakabilsen hatanın hata ile telafi edilebileceini sölemezdin...
    tırpan yine başladı zaten...gs-g.birliği maçında 1 kırmızı kart 1 penaltı verilmedi ve faulden gol verildi..daha ne olsun bu işin ispatı falan kalmamış...2 hafta önceki bülent'e verilen kırmızı karta kargalar bile güldü zaten...uefa'ya falan gelince ağzınıza almayın avrupa falan filan die gs'ye karşı komik durumlara düşersiniz..
  • hata, hata ile telafi edilmez belki ama sadece işine gelen hatayı görmen de çok saçma olur. bu lafım genel için de geçerli...
  • Çerkez yazdıklarını okuyunca bana itafen maaşşallah Futbol dersi vermişsin teşekkürler..!!!:)Galatasaray camiası büyük bir camiadır,göğsüne taktığı yıldızları, fedarasyon değil kendi almıştır..!!!.Bu arada bana Malatya maçını örnek vermişsin.Bak arkadaşım yaşın kaç bilmiyorum ama bu ülkede bir Turgut ÖZAL yaşardı.Muhterem eşleri Semra ÖZAL la beraber.Arkadaşım muhterem eşleri BJK liydi.İstersen tarihin eski sayfalarını bir oku.Ben sana Semra ÖZAL ın hakemlerle kaç defa beraber dans ederken
    ,yemek yerken çekilmiş fotolarını gösteririm.Sonra gelsin anasının ak sütü gibi şampiyonluklar..!!!Ne diyim sadece şunu söyleyeceğim.Ne kadar şampiyon olsak,sizler kabul etmesinizde kabulüm..
    AMA ASLA KULUBÜNÜZDE BİR UEFA ŞAMPİYONLUĞU,BİR SÜPER KUPANIZ OLMAYACAK..!!!!Sen yazmadan ben söyleyeyim,bu kupaları almadan önce bütün hakemleri satın aldık benden söylemesi,bir itirafname say bu..:)))




  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by 100 de 100SINIRSIZSİNERJİ</i>
    <br />Çerkez yazdıklarını okuyunca bana itafen maaşşallah Futbol dersi vermişsin teşekkürler..!!!:)Galatasaray camiası büyük bir camiadır,göğsüne taktığı yıldızları, fedarasyon değil kendi almıştır..!!!.Bu arada bana Malatya maçını örnek vermişsin.Bak arkadaşım yaşın kaç bilmiyorum ama bu ülkede bir Turgut ÖZAL yaşardı.Muhterem eşleri Semra ÖZAL la beraber.Arkadaşım muhterem eşleri BJK liydi.İstersen tarihin eski sayfalarını bir oku.Ben sana Semra ÖZAL ın hakemlerle kaç defa beraber dans ederken
    ,yemek yerken çekilmiş fotolarını gösteririm.Sonra gelsin anasının ak sütü gibi şampiyonluklar..!!!Ne diyim sadece şunu söyleyeceğim.Ne kadar şampiyon olsak,sizler kabul etmesinizde kabulüm..
    AMA ASLA KULUBÜNÜZDE BİR UEFA ŞAMPİYONLUĞU,BİR SÜPER KUPANIZ OLMAYACAK..!!!!Sen yazmadan ben söyleyeyim,bu kupaları almadan önce bütün hakemleri satın aldık benden söylemesi,bir itirafname say bu..:)))
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>Özal larla ilgili iddialarınız, tamamen o dönemden kalma hazımsızlığınızın uzantısıdır. Neymiş efendim, Semra Özal Beşiktaş ın bir maçını izlemeye gelmiş ve hakemi ayarlamış(!) sonra Beşiktaş o maçı 2-1 kazanmış da şampiyon olmuş. Halbuki şikenin kralının yapıldığı A.gücü maçında maç 8-0 bitiyor da bu size göre normal sayılıyor. 2-1 nerde, 8-0 nerde? Ayrıca Beşiktaş ın şampiyonluklarında en ufak bir şaibeye rastlanamazken gs ninkilerde o kadar çoktur ki bu sayede bir “yıldız” taktıkları halde bununla övünme yüzsüzlüğünü de gösterebilirsiniz. Beşiktaş, bırakın pislik yapmayı biraz “işi” bilse(!), dönen dolapları durdurabilse o göğsünüzdeki 3. yıldız sadece bizde olurdu. Bizim, bizi şampiyon yapan federasyon başkanlarımız olmadı. Türkiye Cumhuriyeti nin Cumhurbaşkanı, Genelkurmay Başkanı Beşiktaşlıdır ama biz sizin gibi spora siyaseti karıştırmadığımız için bunlardan menfaat sağlamayı düşünmeyiz. Aksini düşünürsen yine senin Özal örneğinle cevap vereyim. Yukarıda bahsettiğim Malatya-Denizli “para+iğne+araba” rezaletleri ile Zalad ve 8-0 rezaletleri de Özal döneminde yaşanmıştı. Tekrar söylüyorum, Beşiktaş sadece hakkını yedirmese ve “ağır” takılmasa bugünkü halinizi düşünemiyorum...

    Son olarak diyorum ki 100 yıldır olmadığı gibi asla ve asla şaibeli, şerrefsizce oyunlarla kazanılan şampiyonluklarımız da olmayacak. Ama belki bir Avr. Kupamız olacak. O zaman ne olacak?
    [deal]




  • Bak arkadaşım Semra ÖZal ın ne yaptığını herkes biliyor...Hiç canını sıkma..!Şimdi gelelim 8-0 lık A.Gücü maçına..Bak arkadaşım futbol bilgin ne kadar bilmiyorum ama o sene küme düşen takımlardan biri Karşıyakadır,bilmem bilirmisin???.Lütfedersen A.Gücü-K.Yaka maçının bir sonucunu öğren.?Ama şimdi sen bunu bulamazzsın ben yardımcı olayım.A.Gücü:0 K.Yaka:5...:))) Küme düşmeye aday bir takım A.Gücüne 5 tane atabiliyor. Sen şimdi bunada şike dersin:))))
    Gelelim Federasyonların Beşiktaşa:)) değilde G.saraya şampiyonluklar vermesi faslına.Bak arkadaşım Futbol bilgin gerçekten cok zayıf,Bana bu G.sarayın son 10 yılında kazandığı 7 şampiyonluğun kaçında
    Futbol federasyonu başkanı G.saraylıydı.??Lütfen sadece bu sorunun cevabını ver.Ben sana söyliyimmi hepsi Fenerliydi.Ş.Erzik den H.Ulusoyuna kadar..Lütfen bilellimde öyle konuşalım..!!!
    Ama ne G.saray mış be Avrupada çifte kupa kazanırken bile tüm hakemleri ve başta UEFA başkanını bile
    satın aldı:))))




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.