Şimdi Ara

Akım korumalı prizler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadşalar bu prizlerin çalışma prensibini detaylı olarak anlatabilecek birileri var mı acaba? Asıl merak ettiğim örneğin 5 li bir akım korumalı priz aldık. Sadece 1 adet cihaz bağladık buna. Priz 5 li olduğu için sigortası da o beş cihazın çekeceği akıma göre ayarlanmış olması lazım. Ama ben ben tek 1 tane ciahz bağladığımda, bu sigorta bunu nasıl algılayacak da yüksek akım geldiğini tespit edip atacak? Sonuçta priz 5'li olduğu için 5 cihazın çekeceği yüke göre bir sigortaya sahip değil midir?



  • Kullanan arkadaşlar hangi markaları tercih ettiler? İyi bir priz almak istiyorum. Ben S-Link marka almıştım 15 günde bozuldu çalışmıyor.Verdiğim paraya yazık oldu.
  • Dostum verdiğin link için teşekkür ederim. Lakin ben detaylı demişim ama o kadar detay anlayamadım maalesef . Beni aştı demek ki. İkinci soruma halen cevap arıyorum ama.
  • Tigger_agc rumuzlu arkadaşım sana önereceğim marka BELKİN olur gerçekten hem iyi marka hemde rakiplerinden farkları var .Bir kere ürünleri ömür boyu garantisi var ve kendi prizlerinden zarar gören müşterilerininde zararlarını karşılıyorlar ve aynı üründen bir tane daha müşterilerine veriyorlar.Ben markanın 6 lı ve uzaktan kumandalı olan 8 soketli yeni ürününden kullanıyorum ve yaptığım araştırmada hem yurt dışı sitelerde ve hemde yurtiçi sitelerde BELKİN en öne çıkan marka olarak gözüküyor.Bence diğerleri gerçekten akım koruma prizi olarak gözükmüyor.Kutu üzerlerinde zaten datylı bir şekilde her şeylerini açıklamışlar.Benim kullandığım 6 sokette birde eğer bilgisayar bağlayacaksan BELKİN nin anlaşmalı olduğu veri kurtarma merkezi ile anlaşması var ve adamlar senin yanan bilgisayarını yerine getirdikten sonra birde bilgisayarının hard disk ni ücretsiz bir şekilde kurtarıp müşterisine tekrar iade ediyorki zaten bunu yapan hiç bir rakibide yok.Kolay gelsin




  • Kendim Belkin aldım ama alternatifsizlekten. Sonrada piyasada pek görülmese de Philips'in de korumalı prizi olduğunu Metro markette gördüm. Marka bilindik sadece yoksa tecrübe etmiş değilim. Bir de Tchibo'nun var fena görünmüyor.
  • Svevo rumuzlu arkadaşım alternatifsizlikden diğe yazmışın ama bayağı alternatifin var halbuki,Tunçmatik,Hama,Slink,Philips.bunlar diğerleri ama gerçek anlamda aldığın ürün hangisi bilmiyorum ama şu an bence piyasanın bu ürünlerde en iyisini almışssın.Güle güle kullan umarım sorunsuz kullanır ve bağladığın cihazlarda sorunsuz olarak kullanırsın.Zaten dediğim gibi adamlar ürünleriniz arkasında ve hem ömür boyu garanti hemde herhangi bir mağduriyet sonucundada ürünün bedelini ödiyorlarki buda onları diğerlerinden ayıran en büyük fark
  • schenieder elektrik kesinlikle al bir elektrik devi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.