Şimdi Ara

ısı geçiren bant sonunda buldum yoksa omu beni...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bugün radyatör ve motor araştırması için enson karaköy perşembe pazarında idim birtane bant buldum çift taraflı ve adamın dediğine göre daha incesi yok şimdi denemek için mostefin birine uyguladım ve ısıyı hemen hissettim bi topu 2 milyona aldım artık kaç mostef yapar bilemem 100-200 metredir belki:)
    evet şimdide kuzey köprüsüne deniyorum ve ve evet mükemmel ısı hemen yukarı çıktı 2 milyona bu işi de hallettik öylesine yürürken aklıma gelip aldığım şeylerin getirisi hep yüksek olmuştur:) boşuna japon derdi tasası da kalmadı.



  • evet not alalım,karakoy persembe pazarı...hımmmm...
    bu bant cok ise yarar arbiter.ekran kartı ramlerine,nb uzerine,mosfetlere hatta kasarsak southb. uzerine bile.yaw normal ramler uzerine heatsink koysak bile olur.
    hep boyle bant gibi birseyler dusunmustum de bi turlu isime yarayacak birsey bulamamıstım.
    arbiter bi de denyip dayanıklılıgını ne kadar surduruyor,bizi bilgilendirirmisin?acaba taktıgın gibi oyle aylarca,yıllarca durabilecek gibi mi yoksa iki gunde pıt diye dusuyormu?
  • tamam bidahaki yıl post atarım :)))))))))))))))
    bayağı dayanıklı kesinlikle zolamayla bile düşecek gibi değil mükemmel yani hata demin güney köprüsüne de yapıştırdım 5 dakikadır orda gayet güzel ısıyı aldı biraz zorlayıp cıkarıyım dedim sanki zamklamışım gibi sağlam bastırarak ve iterek anca çıkar.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by arbiter</i>
    <br />tamam bidahaki yıl post atarım :)))))))))))))))
    bayağı dayanıklı kesinlikle zolamayla bile düşecek gibi değil mükemmel yani hata demin güney köprüsüne de yapıştırdım 5 dakikadır orda gayet güzel ısıyı aldı biraz zorlayıp cıkarıyım dedim sanki zamklamışım gibi sağlam bastırarak ve iterek anca çıkar.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>



    yok be abi 2-3 gun sonra ne mal oldugu belli olur zaten...




  • Yarın bende otaraflara bi gideyim tam nerden aldın bantı
  • valla hiç hatırlamıyorum okadar dükkana girip çıktım ki yanlız eminönü tarafına doğru olan dükkanları gezdim karşı taraf ta elektronik pasajı var otaraf değil yani.
  • O banttan bende alacaktım Normal şeffaf bantın çift taraflısı gibi bişey ama pek içim ısınmadı . bir süre sonra taktığımız heatsinkler ısı etkisiyle yavşayan banttan düşermi acaba sorusu geldi aklıma ve almadım.(Isının etkisiyle yumuşayıp yerinden kalkan şeffaf bantları aklınıza getirin)
    Bakalım Arbiter bi denesin heatsink düşüp board unu yakmadan bi süre kullanırsa bende alırım Muhahahaha (biraz bencilce oldu ama bikere canım radeon 8500 üm gitti Hemde orjinal yurtdışından gelme termal bant ile yapıştırmama rağmen)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by BoCeKzzz</i>
    <br />bikere canım radeon 8500 üm gitti Hemde orjinal yurtdışından gelme termal bant ile yapıştırmama rağmen)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    nasıl oldu olay?
  • hoca bu bantlardan kafamıza yapıştırıp heatsink ekleyip üzerinede zalman falan oturtsak bizidesoğutur mu?

    just joke :)
  • nimet yaw
  • azrael iyi fikir walla şöle vize,final vaktide bi overclockk yaparsızz oohhh
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.