Şimdi Ara

ECS'den Hepsi Bir Arada bilgisayar: Morph-A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Donanım dünyasının tanınan firmalarından Elitegroup Computer Systems (ECS) hepsi bir arada yapıdaki bilgisayarı


    Morph-A'yı tanıttı. ECS'nin tanıtmını yaptığı bilgisayarda Intel Atom D410 ve Intel Atom D510 işlemcileri kullanılıyor. ECS'nin Morph-A adını verdiği bilgisayarda 1920x1080 çözünürlük sunan 21.5 inç boyutunda ekran kullanılıyor. 4 GB'a kadar sistem belleği desteği sunan bilgisayarda 2.5 inç'lik sabit disk yuvası bulunuyor. ECS'nin tanıttığı bilgisayarda 5/1 kart okuyucu, DVD yazıcı, 2W'lık stereo hoparlör, 6 adet USB 2.0 girişi standart olarak sunulurken, WiFi, 3G, WiMAX gibi kablosuz iletişim bileşenleri opsiyonel olarak sunuluyor.



    ECS'nin hepsi bir arada yapıda hazırladığı Intel Atom işlemcili bilgisayarı Morph-A hakkında fiyat ve piyasa çıkış tarihi hakkında herhangi bir bulunmuyor.










  • all in one ların genelde kasa sistemi bulunmuyor bunda ise ince bir kasa var ki bence bu onu sistemin dışına itiyor ( her nekadar bu kasa monitörün ayağı gibi kullanılsada Sanki bu konuda ASUS un çözümleri daha iyi gibi ama tabi kıral yine IMAC ler bence. Ama tasarım şık olmuş.
  • çok saçma olmuş. ekranı olmayan centrino notebook al. usb klavye ve ekranını bağla aynı iş. ve daha performanslı..
  • ne notebook ne masaüstü olmuş üstelik atom işlemci bende gereksiz buldum
  • Bu tür sistemlerde Atom filan kullanmak yerine az yakan normal masa üstü işlemcileri kullanılmalı ki böyle bir sistemi kullanmanın bir avantajı olsun.

    Ama grafikerin dediği gibi ayak yerine mini kasa fena fikir değil aslında.
  • ben all-in-one'ların ilk amacını yer kaplama olarak görüyorum, bana göre uygun değil. Ha notebook'a klavye bağlamışsın ha bunu almışsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.