Şimdi Ara

Arabama orta karar sistem kurmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merabalar.

    Benim 94 model Doğan SLX marka aracım var. Şu anda ön kapılarda 13 cm'lik Alpin 1355, arkalarda ise 16 cm'lik JVC CSV-626 model hoparlörlerim var. Bu sistemden şu an memnunum. Fakat benim için hala yeterli değil. Daha iyi bir sistem taktırmak istiyorum. Öğrenci olduğum içinde bunu en makul fiyatta halletmek istiyorum.

    Sizlere bir kaç sorum olacak. Eminim aranızda ses sistemleri konusunda deneyimli arkadaşlar vardır. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

    1.Öncelikle ön kapı cepherine 16 cm'lik hoparlör takmak için özel mdf kaplama cepler varmış. Bunlara istenirse komponent'de takılabiliyormuş. Fiyatları 75-100 lira civarı. Tam olarak bu cepler kaç paradır ve bu paraya değer midir?

    2.Arkaya oval hoparlör takmak istiyorum. Fakat benzin deposu engel olduğu için özel mdf kaplama pandizotlar varmış. Bunların fiyatları tahmini olarak ne kadardır ? Ve hangi oval hoparlörleri tavsiye edersiniz?

    Ben Ankara da oturuyorum. Eğer tavsiye ettiğiniz bir yer olursa lütfen yazın. Öğrenci olarak ilk senem olduğu için pek bir yer bilmiyorum.

    Fiyat konusuna gelince büyük ihtimalle en fazla arkaya özel mdf pandizot yaptırıp, oval hoparlör takabilirim.

    Teybim Navitech TDC-4050 R. Çıkışı 4*50 watt.

    Şimdiden çok teşekkür ederim.







  • merhabalar ,madem bu ıse gonul koydunuz o zaman acele etmeyeceksınız ılk ıs bu yoksa yanlıs secımler bosa para harcamalar yapabılır ya da acele edıp kendınıze gore ses alamayıp pısman olabılırsınız..
    evet o ceplıklerın fıyatı o cıvarda ama pahalı satıyorlar 15lıraya mal edıp 100 lıra ıstıyorlar ceplık yaptırmak ıstıyorsanız arastırın analasın bır yerle uygun fıyata yaptırın..
    oval koymaktan vazecın eger woofersız bır sıstem kurmayı dusunuyorsanız ovalı dusunun yoksa ovalın modası gecelı cok oldu kalıtelı ses ıcın componenet tercıhınız olsun..
    tavsıye olarak ıvedık organıze sanayıde techno oto muzık olması gerek buraya bakabılırsınız ankarada olan arkadaslar varsa daha ıyı yardımcı olabılırler..
    teybınız de sımdılık ıs gorur
  • Verim isteniyorsa amfi şart, yoksa pek 1 şey beklemeyin, hele teybiniz ne olduğu belli olmayan 1 marka iken.
    Arka camın altına ovalleri yökselterek koyabilirsiniz ya da fiberden şekilli 1 şeyler yaptırabilirsiniz.
    Mid olarak 16 cm kullanmak daha verimli olacaktır, ceplik için yaptıran arkadaşlar cevap vereceklerdir.
    Ama amfi şart, onu söyleyeyim, dandik 1 şey alacaklsanız, hiçbirşey almamamnızı tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 30 Mart 2010; 0:06:30 >
  • Araç Doğan SLX olduğu için, ceplik ve pandizot konusunda ben size yardımcı olurum. Işık pandizota uygun fiyata yaptırırsınız. PTT kargo ile de Ankaraya yollatırsınız.
  • Peki 4*50 watt'lık teybime en yüksek performans sağlayabilmek için kaç rms'lik oval hoparlörler takmalıyım. Yani 4*50 demek her çıkışa 50 watt desteklediği anlamına mı geliyor yoksa mesela ön hoparlörleri daha zayıf yapıp arka hoparlörleri 50 watt'tan yüksek rmslik hoparlör takabilir miyim ?

    Veya çok zorlama anfi tak mı diyorsunuz ?
  • Amfi şart, teyp çıkışıyla verim beklemeyin.
    Zaten teyp çıkışının kalitesi markası ne olursa olsun, amfi çıkışına göre çok daha kalitesiz olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.