Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Wano Arc (171. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.480
Cevap
42
Favori
201.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cdkral


    quote:

    Orijinalden alıntı: Darkdexterness

    597


    Çok manyak bir bölümdü tam luffy yine klişe hareketini yapıyo derken hepsi teker teker indi bu kadarını beklemiyordum Sonu çok heyecanlandırdı beni ayrıca law ın karşılaştığı adam vegapunk diyorum nedense içime doğuyor vegapunk hakkında animede hiçbişey gösterilmemesi ise işin gizemi açısından tezimi bir adım daha öne getiriyor sanki


    Vegapunk olması pek olası değil gibi. Çünkü kendisi önemli bir karakter ve 1 arc ayrılacaktır ona.

    Vegapunk ile Kaido ismi bu kadar geçipte yüzünü göremediğimiz nadir karakterlerdir tüm animeler genelinde bile heralde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brain Burst

    okuduğum yazıda o ağın belli bölümlerinde kairoseki bulunuyor diğer kısımlar çelik yazıyordu. animede hiç açıklanmadığı için ben komple kairoseki diye kabul ettim ve mantığı ona göre kurdum. işlemesi zor bir metal olabilir ama kurşun yapmaları çok zor bir şey değil. koca kairoseki kayadan yontsunlar demiyorum ellerinde küçük kairoseki taşlarda vardır onlar kurşun şekline getirilebilir aynı bulunan elmasların işlenip mümkün olan en büyük şeklin verilmesiyle aynı mantık. en kötü hadi hiç işleyemesinler mereti bi torba toplanmış kairoseki olsun doldur topun içine gülle gibi onları at saçmalı türek hesabı franky house daki elemanların yaptığı gibi.

    Mantıken düşünüldüğünde kairoseki mermi yapılması çok da imkansız değil, hatta daha önce de yazdım bizimkiler impel down'dan kaçarken bahsedilen "hapishane mermileri" muhtemelen kairoseki'den yapılma ama dediğim gibi seride böyle bir şey olmasını istemiyorum şahsen. Eğer kairoseki mermi gibi bir şey çıkarsa ortaya, yani öyle hiç handikapı falan olmadan direk deniztaşından yapılma mermiler, denizciler için çok büyük bir avantaj olur ve Oda'nın serinin başından beri bir şekilde dengede tutmaya çalıştığı güç dengelerini bozar. Mesela Kizaru Shabondy'e ilk geldiğinde vasıfsız adamın teki tüfekle kafasına sıkmıştı hatırlıyorsan. Eğer o mermi kairoseki'den olsaydı koskoca denizci amirali tek mi yiyecekti? Bu örneği mermi sahiplerinin şeytan meyvesi kullananlara karşı büyük bir avantaj sağlayacağını örneklemek açısından verdim, Kizaru'nun amiral olması önemli değil.
  • bende kesinlikle aynı görüşteyim her önüne gelenin kairoseki mermiye ulaşamaması zaten şart. dediğin gibi güç dengesi alt üst olur. ama bu kadar güçlü bir şey orada dururken bunun kullanılmaması asıl büyük saçmalık değil mi.benim buna şöyle bi çözümüm var daha öncede söyledim. belli bir rütbe sınırı olacak. en kötü kaptan seviyesine bir düzine kairoseki mermi yada kairoseki mermi atan bir silah verilmeli. smoker loguetowndaki en yüksek rütbeli adamdı ve rütbesi kaptandı onun için kaptanlara verilmeli dedim. bir şehirde 12 mermi çok fazla bir şey değilhem ayrıca böyle bişey yaygınlaşırsa meyve kullanıcılarıda etrafta bana kurşun işlemez diye lord gibi dolaşamaz hale gelir. en azından biraz daha dikkatli olmaya zorlar.
  • 598 çıktı dün kimse izlemiyor galiba artık.
  • 598


    Beğenmedim bu bölümü o ilk baştaki adam baya esrarengiz gözüküyor monet de casus çıktı one piece sanırım eskisi kadar tutulmuyor kimse yazmamış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

    598 çıktı dün kimse izlemiyor galiba artık.

    Biriktiriyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İrfan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

    598 çıktı dün kimse izlemiyor galiba artık.

    Biriktiriyoruz

    Aynen öyle.
  • One piece'in animesi iyice berbatlaşdı herifler 1manga bölümünü sığdıracağına filler koysalar asıl bölümlerin kalitesi düşmez.
  • 600 e kadar ara verdim. :)
  • Punk Hazard ne zaman biter ya kaç ay oldu izlemiyorum :S
  • 25 bölüm falan var daha hocam nerdeyse yarım yıl sen daha beklersin :D
  • Ottoman_PoweR kullanıcısına yanıt
    Finaller vardı.
  • Direnişteyiz zaten geçiyo günler izlememiş oluyorz
  • Bende sıkldım artık

    artık bu gidişle seneye anca Doflamingo ile vs atar luffy
  • Dayanamadım mangadan devam ediyorum ben. Animede de günceldeyim ama bu arc'da resmen batırdılar. Hani 1 chapter bi bölüm olayına karşı değilim, filler olacağına öyle olsun diyorum ama animasyon kalitesi de oldukça düştü. One Piece kadar kazandıran başka anime yoktur kanalına ama yapılan animasyonlara bak. Şaka gibi
  • Şaka maka 600 bölüm ettik. Bir 600 daha ederiz inşallah. One Piece'in bitmesini filan istemiyorum şahsen, böyle devam etsin.

    Gerçi buralarda Manga'ya geçmeyen kalmadı heralde
  • arc'ın ortasındayız yakında hareketlenecek herzamanki ortalara doğru olan şikayetler bunlar bekleyin bi ay sonra falan hareketlenir ortalık.
  • Hep hareketlenir zaten.. Bence onepiece çığrından çıktı. İzlemeye devam edenler de sırf meraktan ve okdar bölüm izledim devam edim bari demesinden. Zoronun ejderhayı kestiği bölümden beri izlemiyorum. Uzun sürede izlemeyi düşünmüyorum. Aramıyorum da zaten. Attack on titan ve hunter x hunter idare ediyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

    Hep hareketlenir zaten.. Bence onepiece çığrından çıktı. İzlemeye devam edenler de sırf meraktan ve okdar bölüm izledim devam edim bari demesinden. Zoronun ejderhayı kestiği bölümden beri izlemiyorum. Uzun sürede izlemeyi düşünmüyorum. Aramıyorum da zaten. Attack on titan ve hunter x hunter idare ediyor.

    Keşke ben de One Piece'ten soğuyabilseydim bir kaç yıl sonra aklıma esince tekrar başlardım:) Şu an ileride ne olacak diye düşünmeden edemiyorum.

    Ayrıca bence sen sıkılmışsın hocam çünkü anime ilk çıktığında nasıldıysa hala aynı bence.Her arcta ortasına kadar temposuz ardından ise deli gibi aksiyon başlıyor.

    Ben One Piece'ten fazlasıyla ümitliyim çok çok iyi arclar göreceğiz hatta Marineford'tan bile daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaş şu animede en nefret ettiğim olay yine oldu.

    Kesinlikle bu animenin en büyük saçmalığı.


    Yahu sen Ace'i öldür, Whitebeard'i öldür, ama kahverengisakal geri gelsin, bundan önce alabasta arc ında pel in geldiği gibi.

    Ben anlamıyorum bunu, tamam luffy nin kişisel gelişimi, önünün açılması , falan filan için Ace in ölmesi gerekiyordu da kahverengisakal kim abi de geri geliyor önceki adamlarda aynı. Yani şuna bir ayar versinler artık ölen ölsün.
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.