Şimdi Ara

Jeff Hardy artık TNA güreşçisi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amerikan Güreşi'ni takip edenlere ve özellikle de Jeff Hardy hayranlarına müjde! Bir çelişki daha ortadan kalktı! Jeff Hardy TNA'yle sözleşmesini imzaladı. Ve Hulk Hogan'a telefondan söz verdiği gibi muhteşem bir dönüş yaptı. Hayırlı olsun Jeff Hardy...



    http://www.tnawrestling.com/roster/superstar-roster/item/1814-jeff-hardy

    Üzücü durum ise TNA'in sadece Amerika'dan izleniyor olabilmesi.

    Not: Lütfen Amerikan Güreşi yalan, çocuk işi vs diyecekler post atmasın!







  • Şunu soralım o zaman ; sen inanıyor musun hareketlere yoksa film izler gibi izliyor musun ?
  • Yalan olum bu bee


















































































































    Sevindim




  • İnanmıyorum ama film izler gibi de izlemiyorum. Eğlenceli sadece.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Death Note

    Şunu soralım o zaman ; sen inanıyor musun hareketlere yoksa film izler gibi izliyor musun ?

    Ya şöyle aklınız sıra millete felsefe yapmak için yazdığınız saçma sözlere deli oluyorum . Yahu konu burada Amerikan Güreşi'ne inanmak veya inanmamak değil ki ? Ayrıca inanır veya inanmaz . Kişinin kendi tercihidir . Boş konuşup milletin canını sıkmayın .
  • oley!
  • kick box müsabakalarından başkasını izlemem. vurdunmu kemik sesi gelecek hajı
  • Fox yakında TNAyıda yayınlamaya başlarsa şaşırmayın
  • 16 yaşındaki yiğenlerim hasta şöyle hareketi var böyle hareketi var benim üzerimde uygulamaya çalışıyolar undertakırı kimse yenemzmiş giriş müzikleri filan derken baya kendilerini kaptırıyolar...zevk meselesi sanırım....
  • Eskiler bilir. Bu amerikan güreşi star da yayınlanırdı 90 lı yıllarda. Can atardık seyretmek için. Ne eğlenceliydi ya. Tek hatırladığım isim Flaym Brayn gibi bişey. En azından spiker öyle söylüyordu.
  • WWE saçmalamaya başladı zaten, TNA'de baya adamlar aldı RVD'de gelmiş. Kadro sağlamlaştı baya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07


    Arkadaşlar yukarıdaki yazıyı okursanız inanıp inanmama konusuna açıklık getirirsiniz.Özellikle kendi arkadaşlarınızla bu hareketleri uygulamaya kalkarsanız kendinizi veya arkadaşınızı öldürebilirsiniz.


    Yok denedim ölmüyorlar.Şaka bir yana biz çoçukluktan şimdiye kadar arkadaşlarla güreşiriz.Her seferinde sakatlıklar başımıza gelir.Güreş iki arkadaş arasında genellikle olan birşeydir.Ama bunu abartmamak lazım.Biz yaş biraz ilerlediği için ve güreştiğimiz yer itibari ile yere küt diye atlasakta canımız fazla yanmaz.Zaten artık bizde kendi aramızda yarı-profesyonel sayılırız.Ama her hareketi çok dikkatili yapıyoruz.Geçen mesela arkadaş yanlışlıkla tekme salladı tırnağı kaşıma girdi hafif açıldı.Çok farklı yerlerde güreştiğimiz içinde her yerde farklı hasarlar alıyoruz.Küçük arkadaşlara tavsiyem bizim gibilere uymayın siz güreşmeyin.Siz WWE izlemeye devam edin bırakın o hareketler hayallerinizi süslesin.Arkadaşlarla ordaki hareketlerin bir kısmını yapabiliyoruz.Tabi kişiden kişiyede değişiyor yeteneklerimiz.Mesela ben çok dayanıklıyımdır.Arkadaş atletiktir.Ama hep sakatlıklar oluyor ve yaparken eğlenceli ama sonrası zahmetli oluyor.Küçük arkadaşlar tekrar söylüyorum bu hareketleri sakın denemeyin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.