Şimdi Ara

G-Shock Topluluğu. (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bulut1978 , bulut1978 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.710
Cevap
90
Favori
255.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, elimde satmak istediğim bir adet G-Shock saat var.

    Yaklaşık 2 ay önce Japonya'dan sipariş vermiştim. Saat resmen sıfır ayarındadır. Kutusu, kitapçığı vs kayış ayarlamasından sonra çıkarılan bir adet halka dahil her şeyiyle teslim edilecektir.

    Model adı: GW-M5610BC-1JF (composite bracelet/kayış ile gelmektedir). Resim temsilidir.

     G-Shock Topluluğu.




  • Kangaxx kullanıcısına yanıt
    Aklınızdaki fiyat nedir acaba? Bir de hangi şehirdesiniz?

    Bi ara bu tarz siyah arka planlı saat arayışındaydım. GX-56 ve 5600 serilerine özellikle bakıyordum. Sonrasında siyah arka planı olanların aşırı yüksek fiyatı dolayısıyla vazgeçip en sonunda geçen ay aliexpressden 7 dolara şu çakmasından aldım.

     G-Shock Topluluğu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 17 Kasım 2018; 17:51:48 >




  • Beyler gwg 1000-ADR ile gwg 1000-1A3DR arasındaki farklar nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi? İnternet üzerinde 3600 tl’den aşağı fiyat yok bu fiyata değer mi sizce veya 1.sınıf replikasını nereden bulabilirim sizce İstanbul’da ikamet ediyorum. 2. El satan olursa da talibim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonufuk

    Evet atık ben de G-Shock sahibiyim... Çok beğendim gerçekten...


    nasıl cihazda memnunmusunuz? hepsiburada bir kaç yorum dijital kısımdaki yazıların tam okunmadığı ve led ışığın yetmediği ile ilgiliydi? sizce?
  • selcuksagbas S kullanıcısına yanıt
    Genel olarak memnunum. Dijital göstergeler çok kolay okunmuyor ama çok fazla sorun edilecek kadar değil. Led ışık dijital göstergeleri net okutmuyor. Ama çok sorun değil bence. Tek sıkıntı dijitalle analog tam stabil değil. Analog 1 günde 1-2 dk geri kalıyor. Şimdilik arada sırada senk. ediyorum. Fakat bu fiyata bu kadar özellikli gshock zor ve zaten garantili ürün. İlerde belki garantiye gönderebilirim. Tavsiye ederim şık ve hafif bir saat. Başka saatlerin de var ama hep bunu takmak istiyorum.

    Edit: Garantiye gönderdim. 20 günlük tamirat sonucu artık saatim düzelmiş durumda. Şimdilik herşey süper tıkır tıkır çalışıyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonufuk -- 4 Ocak 2019; 16:36:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar merhaba GBA-800-1ADR adım sayar özellikli bir g-shock var bir süredir incelediğim, kullanan yada fikri olan varmı ürün hakkında yardımcı olabilirmisiniz.

    https://www.casio-intl.com/tr/tr/wat/watch_detail/GBA-800-1A/

    ürün casio sitesindeki bu ürün, 700-800 TL. fiyat bandında nette çeşitli yerlerde var. Adım sayar konusunda iş görürmü hani o önemli, yoksa diğer yanları bildiğimiz G-Shock tarzı ve sağlamlığı illaki iyi.
  •  G-Shock Topluluğu.

    Bizim canavar g-shock ile 1 yılımı doldurdum. Soğuk-sıcak suya çivileme balıklama defalarca atladım, bana mısın demedi.Bir ara saat çizgi çizgi oldu, görüntüsü gitti, fakat anladım ki kendini korumaya almış.




  • bu mud master saati çok beğeniyorum. ucuzlarsa alırım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GUERRA

    bu mud master saati çok beğeniyorum. ucuzlarsa alırım :)
    Ben hepsiburada'dan 1000 TL'ye almıştım, şuan hepsi burada'da 1500 TL olmuş,ama n11'de 1270 TL'ye de satılıyor:

    https://urun.n11.com/erkek-kol-saati/casio-gg-1000-1a3dr-g-shock-erkek-kol-saati-P247772358?cid=700501&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.55.4




  • https://www.casio-intl.com/tr/tr/wat/watch_detail/GBA-800-1A/

    Arkadaşlar GBA-800 saati satın aldım, merak edip almayı düşünen olursa bir kaç yorum yapmak istedim sizin için.
    Adım sayar spor odaklı bir saat olduğu için kasa ve kayış diğerlerine nazaran çok az ince yinede bileği dolduruyor g-shock sağlamlığını hissettiriyor ancak kayış tokası plastik toka kancası alimünyum tarzi bir metalden yapılmış biraz zorlayıp denedim plastik sağlam çıt kırılacak bir malzeme değil tabi. Plastik görüntü metal tokalıların havasını vermiyor diyebilirim sahsen ama yinede güzel.
    Asıl olayı olan adım sayma işinde de başarılı, saat üzerinden sürekli görebiliyorsunuz 24 saat sonunda yeni günle sıfırlanıyor adım sayacı. Tabi kol hareketlerini de bazen adım olarak görüyor, bazen yürürken adım sayma duruyor gibi oluyor daha sonra hızlıca ekrana geliyor adımlar. Aşağı yukları hatasız diyebilirim yinede. Bluetooth bağlantı hoşuma gitti telefona bağlandığında lokasyondaki saat ne ise ona ayarlanıyor. Adım sayarı senkronize ediyor uygulaması güzel. Ancak saat ekranındaki adım ile senkrondan sonra uygulamadaki adım biraz farklı denk geldi bir kaç gün uygulama kaynaklı yazılımsal bir şey sanırım. Son olarak ekran ışığı hoşuma gitti kadranlı bazı G-shock modellerindeki aydınlatma hoşuma gitmiyor bundaki led güçlü karanlıkta etrafı aydınlatacak kadar. Ayrıca elektronik saat ekranın ayrı bir aydınlatması da var çift aydınlatma ile sorun oluşturmuyor.
    Tüm bu özellikler ile 2 yıl batarya ömrü biçilmiş, zamanla görücez ne kadar dayanır bakalım.




  • Selam Arkadaşlar ben bir saat almayi dusunuyorum Casio G-shock dw-5600BB 1-DR bana bu konuda fikir verirseniz cok sevinirim arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar da benim


     G-Shock Topluluğu.




  • G-Shock modellerini andıran düşük bütçeli ancak yinede kaliteli saat marka ve modeli önerisi olan var mı ? Smael 1545 modelini sipariş ettim bu tarzda olan saatlerden birkaç tane daha almak istiyorum. Kaliteli olması önemli tabi bütçeye göre. Max 100 lira civarında saateler arıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır peşinden koştuğum.

    G-shock GST-B100-1A modeline sonunda sahip oldum.

     G-Shock Topluluğu.

    Hem spor hem çok şık bir saat.
  • Merhabalar ga100 4adr modelini internetten aldım . Kargo geldi fakat saatin içinde dijital göstergeler hiç bir şekilde gözükmüyor . Sıkıntı mı var acaba bilenler yardımcı olabilir mi ?
     G-Shock Topluluğu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar hepsiburadan ga100 4adr modelini aldım kargo akşam elime ulaştı kutuyu açtım fakat dijital saatin ekranın ışığı hiç gözükmüyor bu normal midir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir göstergenin gözükmemesi normal olabilir mi hocam? bozuk ürün göndermişler demek ki
  • Arkadaşlar shock un aynı anda hem digital hem analog bir saat modeline sahibim. kronomotre işime yaradığı anlarda akrep ve yelkovan tam kronometrenin üzerinde olduğu için görüş açımı kapatıyor. Bunun bir çözümü var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, kol kaydırma adı altında yazıyormuş. Diğer arkadaşlara da yardımcı olma açısından ga-400'lerde kol kaydırma işlemi, light tuşuna basılı tutarken sol bölümdeki en alt tuşa (mod değiştirme tuşu) basacaksınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karpuzcu. kullanıcısına yanıt
    hocam bende bu modelden bakıyorum fakat yt incelemelerine bakınca uzantısı farklı modelin
    satılan siteden bakınca GST-B100-1ADR modeli farklı inceleme sitelerinde 1AER veya 1AJF diye uzantısı değişiyor ama ben bir fark sezemedim sizin bilginiz var mı?

    saatten memnunmusunuz diye sormayacağım olmamanız imkansız.
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.