Şimdi Ara

Vodafone'un İletişim Sponsoru Olduğu VI. Kobi Zirvesi Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vodafone Türkiye’nin iletişim sponsorluğunu üstlendiği “Değişen Piyasalarda KOBİ’lere Yol Haritası” başlığıyla düzenlenen Türkiye VI. KOBİ Zirvesi İstanbul Dedeman Oteli’nde başladı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) tarafından düzenlenen zirveye Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ali Boğa da katıldı.

    Zirvenin iletişim sponsorluğunu üstlenen Vodafone Türkiye, toplantıya telekomünikasyon sektöründen katılan tek kuruluş oldu. KOBİ Zirvesinin ilk gününde bir konuşma yapan Vodafone Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı M. Sinan Kızıldağ, KOBİ’lerin kalıcı büyüme çizgisini yakalayabilmeleri için e–dönüşümlerini tamamlamak zorunda olduklarını hatırlatarak, Vodafone’un bu süreçte KOBİ’lerin toplam iletişim ihtiyaçları için çözümler sunduğunu söyledi.

    KOBİ’lerin yenilikçiliğe odaklanabilmeleri ve daha verimli olabilmeleri için mobil iletişim sektörünün büyük fırsatlar sunduğunu kaydeden Kızıldağ şunları söyledi:

    “Dünya çapındaki 10 milyonu aşkın kurumsal müşterisi bulunan ve bu alanda bir çok uluslararası ödüller almış olan Vodafone’nun global tecrübesini ülkemize aktararak, en ileri teknolojileri, katma değer yaratan, yenilikçi ürün ve hizmetleri kurumlarımıza sunabilmek için çalışıyoruz. Teknoloji gelişimine paralel olarak, iletişim cihazlarının yetenekleri de artıyor. Böylece iş dünyasına fayda daha da artıyor. Devreye aldığımız 3G teknolojisi iş yaşamına ve kurumlara ciddi ölçülerde verimlilik katıyor. Mobil iletişim teknolojilerinin sunduğu olanaklar KOBİ’lerimizin maliyet ve zaman tasarrufu sağlayarak daha hızlı, daha verimli çalışmalarını; aynı zamanda dünyaya açılarak rekabet güçlerini artırmalarını mümkün kılıyor.”

    Krize rağmen büyümesini sürdüren iletişim sektörünün ülke ekonomisi için lokomotif işlevi gördüğünü vurgulayan Kızıldağ şöyle devam etti:

    “Sektörümüzde her geçen gün geliştirilen yeni hizmetler ve pazara sunulan ürünler yeni girişim ve istihdam fırsatları yaratmaktadır. Dolayısıyla iletişim sektörü sadece kendisini değil, diğer sektörleri de kalkındıran kritik bir kaldıraç görevi üstlenmektedir. Biz de Vodafone Türkiye olarak kurumlarımızın iş hayatını kolaylaştırmak ve operasyonuna değer katacak “güvenilir iletişim ortağı” olabilmek misyonuyla çalışıyor; ülkemiz ekonomisine katma değer yaratma vizyonumuz çerçevesinde KOBİ’lerimizle işbirliğimizi geliştirmeye devam ediyoruz”
    VI. KOBİ Zirvesi 12 Mart’ta sona eriyor







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.