Şimdi Ara

Hem telefonu hem interneti Doping’leyenler her yöne 1.500 dakika bedava görüşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    Hem telefonu hem interneti Doping''leyenler

    her yöne 1.500 dakika bedava görüşüyor

     

    Kendi ağ yapısı üzerinden sağladığı ADSL2+ teknolojisini internet kullanıcılarıyla tanıştıran Doping, avantajlı kampanyalarına devam ediyor. Yeni kampanyalarında internet ve telefonu hizmetini birleştiren Doping ile telefonda çok daha ucuza konuşuluyor. Üstelik tüm paketlerde yer alan ''her yöne 1.500 dakika bedava görüşme" fırsatıyla da 600 TL''ye varan tutar abonelere hediye ediliyor.

     

     

     

    Millenicom Türkiye tarafından sunulan Doping ADSL2+, yenilik ve avantajlı kampanyalarına devam ediyor. Millenicom Türkiye''nin Avrupa''daki deneyiminin ışığında hayata geçirilen Doping ADSL2+, kendi ağ yapısı üzerinden sağladığı hizmet ve 16Mb/sn''ye ulaşan hızıyla kullanıcılarına gerçek internet deneyimini sunuyor. Henüz yaygın bir iletişim kampanyasına başlamadığı halde şu ana kadar 19.000 aboneyi bünyesine katan Doping, bu yıl sonunda 100.000 yeni abone hedeflerken 2012 yılında bu sayıyı 650.000''e çıkarmayı hedefliyor.

     

     

    Her yöne 1.500 dakika bedava görüşme fırsatıyla internet ve telefon hizmeti bir arada!

     

    İnternet ve telefonu birleştiren ''Doping''li Kampanyalar" tüm paketlerinde her yöne 1.500 dakika ücretsiz görüşme sunuyor. İnternet hızını aynı fiyata 2''ye katlayan Doping aboneleri hem ucuza konuşuyor, hem de ücretsiz 1.500 dakika ile StandartHATT tarifesine göre 600 TL''ye varan tutarda görüşme avantajı elde edebiliyor.

     

     

    Paketler 9,99 TL''den başlıyor, ''hız 2 kat, fiyat aynı fiyat" kampanyası hızınıza hız katıyor!

     

    Doping ADSL2+ herkes internete bağlanabilsin diye 1Mb/sn 4GB paketini tam 1 yıl boyunca sadece 9,99 TL''ye sunuyor.  Hız tutkunları ise ''hız 2 kat, fiyat aynı fiyat" kampanyasıyla 1 Mb fiyatına 2Mb, 2Mb fiyatına 4Mb ve 4Mb fiyatına 8Mb hızında interneti ilk 12 ay boyunca indirimli fiyat avantajıyla kullanabiliyor.

     

     

    ''Alternatif operatörlerin desteklenmesi ve yalın ADSL uygulaması pazarı büyütür"

     

    Millenicom Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Şevki Kuyulu, farklı ihtiyaçlara cevap veren paketler hazırlayarak Türkiye''deki internet erişim oranını yükseltmeyi hedeflediklerini belirtiyor: ''Bugün itibarıyla Türkiye''de 6,5 milyon internet kullanıcısı bulunuyor. Avantajlı paketlerle bu rakamın 2011 yılında 9 milyon kullanıcıya ulaşabileceğini öngörüyoruz. Sunduğumuz ''Doping''li Kampanyalar'' ile Doping''in pazar payını yükseltirken, pazarı da büyütmeyi hedefliyoruz. Amacımız Doping''in 2010 içinde 100.000 yeni aboneye daha ulaşması. 2012 yılsonuna kadar ise Doping''in 650.000 aboneye ulaşacağını öngörüyoruz."

     

    Şevki Kuyulu, yalın ADSL uygulamasının halen hayata geçirilemediğine de dikkat çekerek, ADSL hizmetine yeni abone olmak isteyen kullanıcıların yüksek sabit ücret ödemek zorunda kaldığını belirtiyor: ''Yeni evlenenler, üniversiteyi kazanarak yeni eve yerleşen öğrenciler ya da farklı nedenlerden dolayı yeni ADSL abonesi olmak isteyenler minimum 19 TL sabit ücretle telefon aboneliği yaptırmak zorunda. Bu rakam geçtiğimiz yıl 9 TL seviyesindeydi. ADSL bağlantısı için sadece zorunluluktan dolayı sabit hat abonesi olunması, pazarın büyümesini engelleyen bir unsur. Çünkü tüketiciler kullanmayacakları bir telefon hattına para vermekten kaçınıyor. Yalın ADSL uygulamasının başlamasıyla birlikte, tüketiciler çok daha uygun maliyetlerle internet erişimi sağlama imkanına sahip olacak. Bununla birlikte alternatif operatörlerin telekom sektöründe rekabet ortamı yaratarak fiyatların tüketici lehine düşmesini sağladığını da unutmamak gerekir. Tüketiciler alternatif operatörlerin sunduğu hizmetleri tercih ettikçe, pazardaki fiyatlar düşmeye ve hizmet kalitesi yükselmeye devam edecektir. Bu nedenle tüm telefon ve internet kullanıcılarını alternatif operatörleri desteklemeye davet ediyorum. Çünkü sonuçta kazanan mutlaka tüketici olacaktır."

     

    Millenicom Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Şevki Kuyulu, sektöre ilişkin değerlendirmelerini şöyle sürdürdü: ''Henüz düzenlenmiş bir abone geçiş süreci devrede olmadığından operatör değiştirme sürecinde abonelerin en az 2-3 günlük hizmet kesintisine uğramaları alternatif operatöre geçişi önemli ölçüde düşürmekte, dolayısıyla da rekabetin önünde büyük bir engel teşkil etmektedir. Mobil numara taşımadaki gibi tarafsız ve kesinti yaratmayan bir abone geçiş sürecinin en kısa sürede devreye girmesi gerekmektedir."

     

     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.