Şimdi Ara

Samsung, Fortune 50’de Tüketici Elektroniği Alanında Dünyanın En Beğenilen 2. Markası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    Samsung, Fortune 50''de Tüketici Elektroniği Alanında Dünyanın En Beğenilen 2. Markası...

    Samsung Electronics, Fortune dergisi  tarafından gerçekleştirlen ''En Beğenilen 50 Şirket" sıralamasında her yıl olduğu gibi bu yıl da yer aldı. Genel sıralamada 42''inci sırada yer alan Samsung,  elektronik kategorisinde ise dünyanın en beğenilen ikinci şirketi oldu.  

     

    Fortune, her yıl gerçekleştirdiği ''En Beğenilen 50 Şirket" araştırmasının sonuçlarını açıkladı. Tüketici elektroniği alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden Samsung Electronics, Fortune dergisinin araştırmasında dünyanın en beğenilen 2. şirketi seçildi, genel sıralamada da 42''inci sırada yer aldı. Elektronik kategorisinde bir çok rakibini geride bırakarak ikinci sıraya yerleşen Samsung Electronics, aynı zamanda Güney Kore''nin en beğenilen şirketi seçildi.

     

    Fortune dergisinin ''En Beğenilen 50 Şirket" araştırması, dünyanın dört bir yanından seçilen bin 400 şirket ile başlıyor. Daha sonra her uluslararası endüstriden en büyük 15 ve her endüstriden 10 şirketin seçilmesiyle 33 ülkeden 667 şirkete indirilen araştırmada 4 bin 170 yönetici ve direktör, belli kriterlere göre seçim yapıyor.

     

    Listenin tamamına ulaşmak için;

    http://money.cnn.com/magazines/fortune/mostadmired/2010/industries/13.html

    adresini ziyaret edebilirsiniz.  








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.