Şimdi Ara

Elektronik Raf Etiketi Taggy, Türkiye’de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

     

    Elektronik Raf Etiketi Taggy, Türkiye''de

     

    İtalyan Webas S.r.l tarafından üretilen elektronik kablosuz raf etiketleri Taggy, Türkiye''de.

     

    İtalyan Webas S.r.l tarafından üretilen elektronik kablosuz raf etiketleri Taggy, ayrıcalıklı ürün ve hizmetleri ile Aralık 2009''dan bu yana Trios Bilişim Hizmetleri tarafından Türkiye perakende pazarına sunuldu.

     

     

    Perakende sektöründe ürün bilgisi ve fiyatını güncellemekte kullanılan yenilikçi kablosuz bir sistem olan Taggy, ürünlerin üzerindeki klasik etiketleri her gün düzeltme ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Merkezden kontrol edilebilen Taggy Elektronik Raf Etiketleri, gönderilen bilgiyi anında müşteriye sunmanın yanı sıra, merkez kontrol ünitesine yeni bilginin alındığı bilgisini de göndererek, operasyon güvenliği ve doğruluğunu sağlıyor.  

     

    Her türlü ürün grubu için çeşitli etiket tipleri ile kullanılan sistem ile özellikle hipermarket, süpermarket, teknoloji marketleri ve mağazalardaki günlük etiket değiştirme işlemi hızlı ve doğru olarak yapılabiliyor. Taggy elektronik etiketler ile gün içinde saat/dakika bazlı promosyon uygulamaları hemen hayata geçirilebiliyor.

     

    Fiyatları basitçe değiştirin

    Taggy ile fiyatların ve etiket bilgilerinin anlık değişimi basitçe sağlanabiliyor. Çift Yönlü iletişim ve ''Wireless" çözümü ile pek çok üstünlüğe sahip bir sistem olan Taggy, mevcut altyapıya kolaylıkla uyum sağlayarak, firmaların yatırımlarının korunmasını ve hızlı güncelleme yapabilme özelliği ile çeşitli parametrelerin anlık takibini de gerçekleştirebiliyor.

     

    Taggy firmalara hız ve verimlilik sunuyor

    Taggy sunduğu çözümlerle hem mağaza yönetimi hem de ürün tanıtımı açısından birçok avantaj sunuyor. Taggy sayesinde satışlar; dönemleri, ürün bitiş tarihleri, ürün mevcudiyeti ve sezonlarını da dikkate alan esnek bir ücretlendirme politikası ile desteklenebiliyor. Teknolojik görünüm ve içeriği ile satış noktası imajına da katkı sağlayan Taggy, doğru ve güncel raf bilgisi yoluyla mağazanın etkili yönetim şeklini de müşteriye gösteriyor.  

     

    Modüler bir sistem olan Taggy''de her müşterinin özel gereksinimine göre uyarlama ve etiket tipleri bulunuyor. İşletme maliyetlerinde düşüş sağlayan sistem ile fiyat güncelleme sürecinde etkinlik elde ediliyor.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.