Şimdi Ara

Şirketler İş Süreci Yönetiminde Appian’a Göz Dikti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şirketler İş Süreci Yönetiminde Appian''a Göz Dikti

     

    İnsan odaklı İş Süreci Yönetimi (Business Process Management – BPM) yazılımları arasında dünyada lider olarak gösterilen Appian, küresel krizde rakipleri karşısında ayakta kalmak isteyen şirketlerin tercihi oldu. Türkiye''ye Procera güvencesiyle gelen yazılıma özellikle finans ve yatırım sektörü büyük ilgi gösteriyor.

     

     

    Sağladığı katkılarla son yıllarda yazılım pazarının lokomotiflerinden biri haline gelen İş Süreci Yazılımları, ellerinde bulunan kaynakları en efektif biçimde yönetmek isteyen firmaların tercihi oluyor. Özellikle uzun süreli verimlilik sağlamak, operasyonel uyumluluğu sürdürmek, müşteri deneyimini yükseltmek ve karlılığı artırmak isteyen finans ve yatırım sektörü, insan odaklı BPM yazılımlarına yöneliyorlar. Geçtiğimiz senelerde Forrester Research tarafından insan odaklı BPM yazılımları arasında lider olarak gösterilen Appian sunduğu çözümler ile sektörlerin bu ihtiyaçlarını karşılıyor. Appian, operasyonel sorunları ortadan kaldırırken iş süreçlerini kontrol altına alıyor.

     

    İş süreci yönetimi konusunda uzmanlaşan ve firmalara 7 gün 24 saat hizmet veren Procera güvencesi ile Türkiye''ye gelen Appian, global kriz ile iyice kızışan rekabet ortamında öne çıkmak isteyen tüm firmaların tercihi oluyor. Kullanımının kolay olması, sonuçları doğrudan ve hızlıca karar vericilerin önüne getirmesi nedeniyle özellikle tercih ediliyor. Sürekli değişen ve farklılaşan iş koşullarına adapte olmak isteyen firmalar, Appian yazılımı ile iş süreçlerini değiştirebiliyor, yeni iş ortamlarına ayak uydurabiliyor. İş akışı için kritik öneme sahip dokümanlar yine bu yazılım sayesinde kolaylıkla yönetilebiliyor.

     

    Dünya genelinde 2.5 milyonun üzerinde kullanıcıya sahip yazılımı, Amerikan ordusu da dahil olmak üzere birçok kurum tercih ediyor. Dünyanın en popüler İş Süreci Yönetimi yazılımı olarak gösterilen Appian''ın Türkiye temsilcisi Procera''nın Genel Müdürü Murat Altan konuyla ilgili olarak ''Krizle beraber karlılıklarını artırmak isteyen irili ufaklı her ölçekte firma BPM yazılımları için bize başvuruyorlar. Bu konuda özellikle insan odaklı iş süreci yönetimi yazılımı arayışında olan finans ve yatırım sektöründen talep gitgide artıyor. Bu sektörlerde verimlilik, uyumluluk ve karlılık oranları ağırlıklı olarak çalışanların ya da müşterilerin etkin olduğu süreçlerce belirleniyor. Her ne kadar bu süreçlerde de dokümantasyon yönetimi önemli olsa da öncelik insan odaklı süreçlerin yönetimine veriliyor.  Forrester''ın 17 farklı kriterde değerlendirdiği ve dünyanın en popüler BPM yazılımlarının yer aldığı araştırmada Türkiye temsilciliğini yaptığımız Appian BPM Suite en önde yer alıyor." diyor.

     

    İnsan Odaklı BPM

    Müşteri hizmetleri, çağrı merkezi operasyonları, satış gibi alanlarda faaliyet gösteren, şirket içi talepleri çalışan bazında yönlendiren firmalar insan odaklı BPM yazılımlarını tercih ediyorlar. Özellikle finans ve yatırım sektöründe faaliyet gösteren firmalar pazara ürün çıkarmalarını hızlandıracak, iş süreçlerini ve ölçümlemeyi basitleştirecek ve mevcut operasyonlarında kullandıkları uygulamalara ve servis odaklı mimariye uyum sağlayabilecek çözümler arıyorlar. Finans sektöründeki bu eğilim BPM pazarının büyümesini hızlandırıyor. Gartner raporlarına göre BPM yazılımlarına yapılan yatırım 2008''in başında 1,7 milyar dolar iken 2011 yılı başında pazarın 5,5 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor.

     

    Appian yazılımı ve Procera çözümleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için www.procera.com.tr adresine bakılabilir ya da (212) 289 59 00 numaralı telefona başvurulabilir.

     

     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.