Şimdi Ara

Türkiye’nin Abonelerini En Çok Konuşturan Operatörü Yine Avea

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    Türkiye''nin Abonelerini En Çok Konuşturan Operatörü Yine Avea

     

    2009 yılında Türkiye''de cep telefonuyla en fazla Avea aboneleri konuştu. Abone başına aylık ortalama 242,5 dakika konuşma süresi ile Avea bu alanda lider operatör oldu

    Sunduğu ürün ve hizmetlerle abonelerinin hayatına değer katan Avea, 2007 yılından bu yana Türkiye''nin müşterilerini en çok konuşturan operatörü olarak abonelerine kazandırmaya devam ediyor. Bu alanda sahip olduğu lider konumunu 2009 yılında da sürdüren Avea,  abone başı kullanım sürelerinde aylık ortalama 242,5 dakika ile yine müşterilerini en çok konuşturan operatör oldu.

    Avea''nın hayata geçirdiği ürün ve hizmetlerin yanı sıra sektörde ön ayak olduğu değişimler ile de müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğunu belirten Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan, ''Avea olarak öncelikli hedefimiz abonelerimiz için değer yaratmak" dedi. Türkiye''de cep telefonuyla en çok konuşan kullanıcıların Avea aboneleri olmasının bir tesadüf olmadığını vurgulayan Kaplan şöyle konuştu; ''Avea olarak attığımız her adımda, her tarifemizde ve katma değerli servisimizde abonelerimiz için daha fazla ne yaparsak onları daha mutlu ederiz diye düşünüyoruz. Bunun yolunun öncelikle müşterilerimizin kazançlı çıkmasından geçtiğini biliyoruz. Avea olarak bu bilinçle hem hayata geçirdiğimiz avantajlı tarifelerimizle hem de sektörde öncülük ettiğimiz değişimlerle abonelerimize kazandırmayı devam ediyoruz"

    Geçtiğimiz haftalarda tanıtımını yaptıkları ''Harbi Tarife"yi de bu anlayışla pazara sunduklarını belirten Kaplan, bu sayede Türkiye''de tüketicilerin ilk kez her aramada kontör düşmeyen , ''her şey dahil" konseptli bir tarifeyle tanıştığını belirtti. 

    Kaplan, ara bağlantı ücretlerinde yapılan indirimler gibi son dönemde sektörde hayata geçirilen yeni uygulamaların da tüketiciye fayda sağlayacağını, tavan ücretlerinin düşmesiyle abonelerin daha fazla konuşma ya da daha düşük fatura ödeme gibi avantajlardan yararlanacağını da ifade etti.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.