Şimdi Ara

Blu-Ray Disc film i izleyebilme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bana bir yerden Blu-Ray Disc film geliyor ama blu Ray oynatıcım yok. Bilgisayarımda bu filmi izleyebiyir miyim. sanırım izleyemezsin diyeceksiniz. ama en azından başka formata çevirerek izleyebilir miyim. çünkü film sitelerinde Blu Ray filmleri mkv. formatına çevrilmiş halini indirip izleyebiyliyoruz. Buna benzer yöntemlerle izleyebilir miyim. Bir tek Blu-Ray Disc için player almak istemiyorum. Bana bir yöntemini söylerseniz sevinirim.



  • @Sn. laruz PC'nizde BluRay izleyebilmeniz için size sorunsuz bir Program önereyim; (Total Media Theatre 3) Tabii bu program lisanslıdır bunu bir şekilde temin edip kurmanız gerekir. Zira bundan başka sadece ve sadece PowerDVD'nin Ultra 7.3.3319a versiyonu Hard Disk'ten BluRay oynatıyor diğer üst versiyonlarının hiçbirisi oynatmaz. Fakat ben size diğerini önerdim çünki bütün BluRay versiyonlarını oynatıyor en azından bende böyle. Diğer bahsettiğiniz yöntemde eğer ben MKV ile uğraşmam diyorsanız BURADAN Bu oynatıcıyı indirip kurun ve Dosya Menüsünden video'nuzu seçin en son seçtiğiniz kısım şöyle olmalı; Dosyanız BluRay olduğunu kabul ediyorum ilk BDMV dosyası sonra STREAM dosyası içindeki en büyük boyutlu olan m2ts dosyasını seçiyorsunuz ve ardındanda Subtitle tuşu ile uyumlu altyazınızıda ekliyorsunuz olay bu kadar.




  • evet ama bilgisayarımda ASUS dvd yazıcı-oynatıcı var. yine de olur mu?
  • DVD Yazıcılarla BluRay Filmleri oynatamassınız. Ya bir BluRay okuyucu alıp PC'nize takacaksınız yada PHILIPS'in BluRay Playerlerinden alıp oynatacaksınız. Başka türlü olmaz zira BD filmi HDD'den oynatmanız içinde HDD'ye atmanız vede bir Okuyucu BDRW almanız gerek bilmem anlatabildimmi.
  • akkaynak

    Son noktayı koymuşsun bize pek laf düşmedi zaten iyi forumlar..
  • Bir arkadaşın dizüstü bilgisayarında Blu Ray oynatıcısı varmış.. onun hard diskine mkv formatında çevirebilirsem sanırım benim masa üstü bilgisayarıma aktarabilirim. Acaba hangi programla görüntü kaybı olmadan çevirebilirim..
    Zaten benim asıl sormak istediğim HD film forumlarında görüyoruz 1080p olan bir filmi mkv formatında internetten parçalar halinde indirebiliyoruz.aşağıda örnekte olduğu gibi
     Blu-Ray Disc film i izleyebilme
    sonuçta benim yapmak istediğim gibi, biglisayarlarında BLUu Ray okuyucuları yok ama blu ray kalitesinde film izleyebiliyorlar.. umarım ne sormak istediğimi anlatabilmişimdir..

     Blu-Ray Disc film i izleyebilme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laruz -- 11 Mart 2010; 13:32:43 >




  • Evet sizin için BU sitenin Encoding bölümü fazlasıyla işinizi görür. Umarım yardımcı olmuşumdur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.