Şimdi Ara

LG, Anroid tabanlı akıllı telefonu KH5200'ü satışa sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Dünyanın en büyük elektronik üreticilerinden LG, akıllı telefon pazarındaki Android tabanlı ilk temsilcisini anavatanı Güney Kore'de satışa sunuyor. Andro-1 kod adıyla anılan KH5200 model isimli yeni telefon, firmanın geçtiğimiz yıl duyurduğu GW620 isimli model ile tasarım anlamında büyük benzerlikler taşıyor. 109 x 54.5 x 15.9 mm boyutlarında olan ve 320 x 480 piksel çözünürlüğünü destekleyen 3-inç dokunmatik ekranlı telefonda, kızaklı QWERTY tuş takımı bulunuyor ve bu açıdan Motorola'nın Droid/Milestone gibi modellerine rakip olması bekleniyor.


    GSM ve HSDPA gibi ağlara destek sunan telefonda 5 megapiksel çözünürlüğünde kamera bulunuyor. Kablosuz iletişim için WiFi ve Bluetooth gibi teknolojilere de yer verilen LH KH5200'de, konum belirleme uygulamaları için GPS teknolojisine ve FM radyo gibi özelliklere yer verildiğini de görüyoruz. 170MB entegre depolama kapasitesine sahip olan aynı zamanda microSD kart slotu ile gelen ve bu sayede daha yüksek depolama alanı sunabilen telefon, 1,500 mAh kapasiteli pil kullanıyor. LG tarafından Güney Kore satışına Nisan ayında başlanması planlanan Android tabanlı KH5200'ün fiyatı ise 574$ seviyesinde olacak.








  • GPS öyle son anda unutmadan koyulacak bir şeymiki radyoyla eş deger tutup basitleştirilmiş haber metninde

    Hangi çipi kullanıyor hangi teknolojilere destek veriyor uyduya kaç saniyede baglanıyor ne kadar hassas yer tesbiti yapıyor vs..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ten_don

    GPS öyle son anda unutmadan koyulacak bir şeymiki radyoyla eş deger tutup basitleştirilmiş haber metninde

    Hangi çipi kullanıyor hangi teknolojilere destek veriyor uyduya kaç saniyede baglanıyor ne kadar hassas yer tesbiti yapıyor vs..


    Size katılıyorum nerede görsem cihazı bunlar yazıyor.Başka hiçbir özelliğine rastlamadım.
  • Çoğu firma GPS'in markası, modeli hakkında bilgi vermekten kaçınıyor. Genelde popüler telefonların üretim maliyetleri internette yayınlarsa orada ortaya çıkıyor hangi bileşenlerin kullanıldığı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 574$ dan çıkacaksa burada 1000TL civarında çıkar ki bence o fiyat düşmeden de alınmaz...hele piyasada bu kadar alternatifi varken
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 5 Temmuz 2010; 11:46:14 >
  • wifi oldugu halde internetten video oynatamadiktan sonra bu telefonlara bu kadar para vermek pek mantikli degil..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.