Şimdi Ara

Ücretsiz Forum Siteleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler.

    Ben yeni bir forum sitesi kurmayı plânlıyorum ancak daha önce deneyimim olmadığı için ilk etapta ücretsiz bir site üzerinden deneyip ardından domain, hosting vs. gerekli işlemleri yapıp tam bir forum sitesi açmayı düşünüyorum.
    Bedava forum sitesi açmama izin veren birkaç site var ancak bunların uzantıları kolay bulunacak bir türden değil ayrıca birçoğu VB yerine Php ile tasarlanmış.
    Bildiğiniz bedava VB forumu kurabileceğim ve kolay bulunur bir uzantısı olan forum açabileceğim bir site biliyor musunuz ?
    Sitenin ingilizce veya türkçe olması önemli değil.



  • vb paralı bir scripttir ücretsiz kullanamazsın.Ücretsiz forum kurmak istiyorsan hazır bir şekilde phpbb forum hizmeti veren çok site var.

    Zaten aynı siteler kurduğunuz foruma 15 tl gibi bi ücretle domainde yapabiliyor.Bu tarz siteler çok kullanıldığı için google da üst sıralarda çıkıyor
  • Aslında denemek istediğim şey html kodları.Hemen hemen öğrendim sayılır ancak uygulayabileceğim bir yer yok ve bunun için arıyorum.Daha önce ücretsiz forumları denedim ancak onlarda pek kod kullanımı yok genelde ayarları admin panelinden yapılıyor ve birşey ekleyip çıkarmak mümkün olmuyor.
  • Güncel.....
  • html olarak herhangi bi forum yazılımı olduğunu sanmıyorum en azından kullanışlı html kod kullanmak istiyorsan bedava-sitem.com dan .tr.gg domain alabilirsin .ama ftp imkanı sunmuyorlar amacın html geliştirmekse öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.