Şimdi Ara

Virus programlarından anlayan bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar birkaç sorum olacak anlayanların gerçekten yardımına ihtiyacım var.

    1-bilgisayarı koruma amaçlı AVG ve internette gezinmemde yardımcı olsun diye ZONEALARM yükledim bu ikisi doğru bir tercihmidir ?

    2-ZONEALARM gayet iyi çalışıyor fakat AVG'de sıkıntı var. AVG her saniye bir uyarı veriyor bu normalmidir ? (daha 2 aylık netbookun system dosyalarında virus buluyor )

    3-Kullandığım önemli bi Klasörü direk virus vaulta attı ve hiçbir şekilde exit seçeneği bulamadım programda ve uninstall ettim. Tamam anladık virüs olabilr uyarı verdin. İgnore diyosam sorma bidaha. Avast'ı kullansam da ignore dediğim şeye zırt pırt uyarı verirmi ?

    4-hem internet security hem antivirus hangi programı öneerirsiniz ?

    ..



  • Benim tavsiyem şudur ki; AVG ve Z.Alarm' ı sistemden tamamen kaldırım yerine Avira Premium Security Suite kurmanız yönünde. Farkı hissedersiniz.
  • Internet security'lerin firewall'u zayıf olur, Avira premium (kampanya) veya Avire free + Comodo firewall'u öneririm. Bu iki programda sistem kaynağını fazla kullanmaz ve iyi bir koruma sağlarlar.
  • cevaplarınız için teşekkür ederim... Avira yı ilk defa duyuyorum.. önerinizi dikkate alacağım.. fakat dediğim gbi .. virüslü olabilcek, ama silmesi mümkün olmayacak önemli dosyalarım var.. ignore dediğim zaman tekrar tekrar sormaya devam edecek mi bu konuda bilgilendirebilirseniz sevinirim..
  • bana kalırsa AVG yi değiştirme eğer ücretsiz yazılım kullanmak istiyorsan. http://download.avg.com/filedir/doc/FREE_PRODUCTS/AVG_Free/avg_afg_uma_en_90_9.pdf kullanım kılavuzunu indirip incele belki ayarlarından yardımcı olabilecek bir şeyler bulabilirsin. Diğer ücretsiz yazılımlar daha fazla yanlış alarm üretiyorlar, free olarak kullanılabilecek en iyi yazılım AVG bence. Eğer ücretli yazılıma geçmeyi düşünürsen Bitdefender tavisyemdir. zonealarm iyi bir firewall fakat bazen uyumsuzluk yaratabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cantech

    cevaplarınız için teşekkür ederim... Avira yı ilk defa duyuyorum.. önerinizi dikkate alacağım.. fakat dediğim gbi .. virüslü olabilcek, ama silmesi mümkün olmayacak önemli dosyalarım var.. ignore dediğim zaman tekrar tekrar sormaya devam edecek mi bu konuda bilgilendirebilirseniz sevinirim..


    İgnore derseniz o an için uyarı vermez. Ama o dosyanın bulunduğu dizine tekrar girerseniz (mesela y klasöründe t dosyası. y klasörüne her giriniz de) uyarı verecektir. Avira için durum böyle. Olmaması için bir seçenek var ama ben işaretlememe rağmen uyarı veriyor tekrardan.
  • bir sorum daha olucak... kırılmış yazılım olduğu zamanlarda gerek nod 32 gerek kaspersky için ayda bir tekrar işlem yapmak gerekiyor avira için de gerekli mi bu acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cantech

    bir sorum daha olucak... kırılmış yazılım olduğu zamanlarda gerek nod 32 gerek kaspersky için ayda bir tekrar işlem yapmak gerekiyor avira için de gerekli mi bu acaba ?

    ona yapıyorsan buna da yapmalısın tabi.gerçi programdan programa değişir ya bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.