Şimdi Ara

DROPSHİPİNG SİSTEMİ İLE PARA KAZANMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
8.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dropshipping nedir ?

    Temel mantığı komisyonculuk olan bu sistem bir elektronik ticaret biçimidir.
    Size "0" sermaye ile geçinebileceğiniz kadar para kazandıran bir yöntemdir.

    Resmi kaynaklardan gelen açıklamadalara göre 2011 de dünya ticaretinin %70 i internet üzerinden yürüyeceği bilgisini göz önünde bulundurursak;
    Drop...shipten ciddi gelirler elde etmek hiçte mantıksız değil.

    Bu sistem Türkiyede pek bilinmesede dünya üzerinde çok insan bu işten ciddi paralar kazanmakta (Bu ciddi paralar milyon dolarlara kadar çıkmakta)
    insanlar geçimini bu yolla kazanmaktadır.

    Sistem Nasıl İşler?

    Dropshipping te bir tedarikçi firmaya kayıt olurnur. Tedarikçi firma size tüm stoklarını açar ve indirimli topyan fiyat listesini size bildirir. Sizde bu ürünlere karınızı koyarak internet üzerinden satarsınız.

    Tedarikçi firmaya müşterinizin adresini bildirirsiniz, o sizin adınıza paketler ve malı müşteriye gönderir.

    Siz ise aradan karınızı alırsınız ve hiç bir şekilde paketleme, kargolama, ürün garantisi, vergi, gümrük ve buna benzer yasal presedürlerle uğraşmazsınız.
    Yapmanız gereken tek şey, ürünün pazarlamasını yapmak.

    Dropshipping i pratikte örneklendirirsek;

    Diyelimki bir toptancı firmaya kayıt oldunuz.
    Bir fotoğraf makinası seçtiniz, perekande fiyatı 300 usd ,
    Toptancınızın size vediği fiyat 150 usd.
    Siz bu ürünü gittigidiyor.com, sahibinden.com yada dünyanın en büyük e-pazarı olan ebay.com da listelediniz, ürün satıldı.
    Para hesabınıza 300 usd olarak yattı. Hiç vakit kayıp etmeden toptancı sitenizden ürünü 2150 usd ye alacaksınız ve adres bilgilerine müşterinizin adres bilgilerini yazacaksınız. Akabinde toptancınızın size verdiği kargo takip numarasını vakit kaybetmeden müşterinize bildirirsiniz ve işlem tamamlanır.

    Sonuç;
    150 usd ye aldığınız malı 300 usdye sattınız 150 usd kar ettiniz. güzel iş değilmi
    Günde 1 tane satsanız ayda 30X150=4500 usd wooow deli para
    BUKADAR KAR MÜMKÜN MÜ? FAZLASI BİLE MÜMKÜN


    Birde şu konuyu açıklığa kavuşturmak gerek. Kesinlikle burda umut tacirliği yapmıyorum. Bu internette ışıklı yazılarla gördüğünüz yattığınız yerden 5000 lira kazanın 10.000 lira kazanın gibi saçmalıklarla alakası yok bu işin.
    Peşinden koşarsanız, emek harcarsanız her gün bilgisayar başında mesai harcarsanız müşterilerinizin sorularına hızlı cevap verirseniz, her gün yeni pazarlama taktikleri geliştiriseniz bu işten ekmek yersiniz. para kolay kazanılmıyor. bunu sakın unutmayın.

    Dropshipping te riskiniz yoktur. Neden derseniz; çünkü malı satarsınız, paranızı alırsınız ve ondan sonra içinden karınızı aldıktan sonra malı tedarikçiden satın alırsınız.

    SİZ 1 TANE FİRMA TAVSİYE EDİYORUM
    KENDİM KULLANIYORUM MENMUNUN
    www.thegecimli.com (bu kendi web sitemizdir.Dropshiping sitemi ile kuruldu)
    http://www.dropship-business.com/index.html?aid=286864
    http://www.dropshipbiz.co.uk?aid=13916
    Dropship Business
    En güvenilen, sağlam Dropship firmalarından biridir. Toptan fiyatları oldukça ucuzdur. İçinde 1 milyon çeşit ürün bulunduruyor. Her yeni gün bünyesine yeni tedarikçiler, çeşitler katıyor.
    4 farklı paket sunuyor. Her birinin fiyatı farklı çünkü fiyat arttıkça avantajları da artıyor. Teknik destek servisi harika. En geç 1 işgünü içinde cevap veriyorlar. Ebay'de en çok satılan 100 ürün'ü
    hergün güncelliyorlar ve size satılacak ürün konusunda fikir veriyorlar.
    Dropship Business sadece bir kaç sektöre yüklenmiyor. Hemen hemen her sektörü barındırıyor ki sizlere rekabet edebilmeniz için bir fırsat olsun.
    Amaç şu: Ebay'de en çok satılan ürün kategorisi bildiginiz gibi Elektronik. Bu işe girerken bu tip satıcılarla rekabet etmeniz oldukça zor. O yüzden de başlangıçta, diğer sektörlerle
    ilgilenmeniz daha mantıklı olabilir. İşte bu yüzden Dropship Business hemen hemen her sektörden toptancı barındırıyor. Yumurtayı sepetlere dağıtıp, sizlere daha çok kategorisi sağlıyor.
    Ama siz, yok ben illa elektronik sektörü istiyorum, bol bol çeşit olsun, yüzlerce model olsun diyorsanız, o zaman sadece elektronik sektöründe hizmet veren dropshipper firma aramanız lazım.
    Bu arkadaşlar artık kendi ilgi alanına göre ararlar. Ben, yurtiçi ve yurtdışında çok ilgi gören, güvenilen, sağlam olan ve aynı zamanda tüm kategorileri içeren dropshipper'ları araştırdım.
    Zaten özellikle bu işe giren yerli yabancı her insan geniş kategorisi olanları tercih ediyor.

    Dropship'te Ebay wizard aracı var. Yani bir kaç tıklamayla, ürüne ait resim ve bilgilerin direkt ebay hesabınıza aktarılmasıdır. Dropship Business üçüncü parti denilen bir program olup, Ebay
    sertifikalıdır. Yani, her iki site ve hesabınız arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Ebay hesabınızı dropship hesabınıza bağlıyorsunuz, bu kadar.
    Ondan sonra listelemek istediginiz tüm ürünler anında Ebay'e aktarılıyor. Böylece sizin tüm ürünlere ve resimlere tek tek kopyala-yapıştır yapmanıza gerek kalmıyor. Bir kaç ürün listelerseniz sorun degil ama
    50-60 ürün listeleseniz, mağaza açsanız işte o zaman çok emek ve zaman kaybı olur. İşte Ebay wizard ile bir kaç tıkla otomatik olarak bu aktarmayı yaparsınız.
    Bu sistem aynı zamanda hazır bir e-ticaret sitesi veriyor. Üstelik kredi kartı ile ödeme sistemi kurulu, hazır bir şekilde. Siz istediginiz ürünü listelersiniz. Biris alırsa da sistem otomatik olarak bunu
    hallediyor. Yani sipariş direkt toptancıya gidiyor. Toptancı ürünü yolluyor. Kàr koydugunuz kısım ise sizin hesabınıza yatırılıyor. Siz tatilde bile olsanız site kendi satışını kendi yapıyor.

    Sitenizi tanıtmak, google'da üst sıralara çıkarmak size kalmış. Gerçi bu firma, hangi yöntemleri uygulamanız gerektigini de size söylüyor.
    Bunun haricinde üst sıralara çıkmak için de programlar var ama konumuz degil ve bu kısmı geçiyorum.
    Toptancılarla ilgili bir durum olursa siz direkt muhatap olmuyorsunuz, sizin yerinize dropship firmanız konu ile ilgileniyor ve sizi kimselerle yüz göz etmiyor.
    Bu firmaya kayıtlı toptancılar ürünleri sadece Amerika ve Kanada'ya yolluyorlar. Avrupa ve Türkiye'ye yollamıyorlar. (En azından şimdilik)
    Çünkü henüz ülkemizde bu sistemleri tanıyan yok. Gün gelir herkes öğrenirse, talep olduğu için buralara da yollamaya başlarlar. Fakat şunu da eklemeliyim.
    Bu firma, eğer Avrupa, Türkiye gibi bölgelere de ürün satışı yapmak istiyorsanız DropshipBusiness İngiltere paketini sunuyor. Bu sefer toptancılarınız İngilterede yerleşik toptancılar olacak.

    İşte dropship business'in paket ve özellikleri:

    BASIC PLAN
    Basic Plan ile sadece Dropship Business toptancılarının stoğuna giriş yapar ve ürünleri toptan fiyatına satınalabilirsiniz. Şu an için 1 milyon çeşit ürün sunuyor.
    Her geçen zaman bu sayıyı artırıyor. Bir seferliğine ücret ödüyor ve bir daha ücret ödemiyorsunuz.
    Fiyat: $49.99


    AUCTION PLAN
    Aution Plan ile yukarıda anlatılan Basic Plan’daki hakların tümüne sahip olursunuz. Yani, tüm toptancıların ürünlerinin resimlerine, özelliklerine, toptan fiyatına, kargo ücretlerine vs. ulaşırsınız.
    Artı olarak, eBay entegrasyonu servisinden yararlanabilirsiniz. Bu, şu demek: Bu firmamız eBay ile anlaşmalı, eBay sertifikalıdır.
    Bu entegrasyon programına eBay ve paypal hesabımızı tanıttıktan sonra, satmak istedigimiz ürünün yanında "Ebay Wizard" butonu bulunur. Ona bastıktan sonra sadece bir kaç tık ile
    ürünümüzü ebay satış listesine otomatik göndermiş oluyoruz.

    Ürünün resmi, özellikleri, fiyatı, kargo seçenekleri, hangi ülkelere gönderim yapıldığı, ağırlığı, hacmi, iade şartları gibi herşey otomatik olarak ebay hesabınızda listeleniyor.
    Sizin tek tek hepsini kopyala-yapıştır yöntemiyle yazmanıza gerek yok. Onlarca ürün satışa sunacaksanız
    Her birini tek tek kopyala-yapıştır ile uğraşmak emek ve zaman kaybından başka birşey değil.
    Ayrıca 10'a yakın şablon seçeneği de veriyor. Ürünleriniz, seçtiğiniz şablon içerisinde sergilenir. Tek seferlik ücret ile sahip olabiliyorsunuz. Ek bir ücret yok.
    Fiyat: $99.99


    TURNKEY WEB SITE PLAN
    Web Site Plan ile ilk baştaki Basic Plan’daki hakların tümüne sahip olursunuz. Bu plan ile ayrıca 1.000.000 ürün ile dolu olan hazır bir e-ticaret sitesine de sahip olursunuz.

    Evet, hazır bir web sitesi. İsmini kendiniz seçiyorsunuz. Size hazır onlarca şablon sunuyorlar. Birini seçip sitenizi kurmuş oluyorsunuz. Kredi kartı ile alışveriş yapmaya hazır bir website.







  • Bilgilendirme için teşekkürler. Aslında ben de bu işi yapmayı düşündüm. Devir artık internet devri. İnternete bir ucundan bulaşmayanlar yakın zamanda ticari anlamda ciddi krizler yaşayacaklar gibi görünüyor.
  • türkiyede sırtımızı dayayabileceğimiz bir toptancı varsa bu işe girmek isterim.?
  • aslında bir yerde firmamın pazarlama sorumlusu gibi bişeyi oluyoruz oturduğumuz yerden iyi iş denemek lazım
  • türkiyede bu iş yapan dropshiping firması var bundan önce orayla görüştüm benden 6- 7 bin tl para istediler ingilizlerin bana önerdiği hazır site ve bu sitede size temin ettiği 20.000 çeşit ürünü ebay direk koyabilme yani eğer benim siteme baktıysanızwww.thegecimli.com buradaki istediğiniz ürünü ebaya eklemek için yapmanız gereken yönetici olarak giriş yapmak ve seçeceğin ürünün altındaki ebay wizard seçeneğini seçmek ürün satıldığında firma ürünü alıcıya ulaştırıyor kendi alacağını alıp senin kar marjını sana iade ediyor tabiri caiz ise taş atıp da kolunuz yorulmuyor .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saltuk_bugrahan

    türkiyede bu iş yapan dropshiping firması var bundan önce orayla görüştüm benden 6- 7 bin tl para istediler ingilizlerin bana önerdiği hazır site ve bu sitede size temin ettiği 20.000 çeşit ürünü ebay direk koyabilme yani eğer benim siteme baktıysanızwww.thegecimli.com buradaki istediğiniz ürünü ebaya eklemek için yapmanız gereken yönetici olarak giriş yapmak ve seçeceğin ürünün altındaki ebay wizard seçeneğini seçmek ürün satıldığında firma ürünü alıcıya ulaştırıyor kendi alacağını alıp senin kar marjını sana iade ediyor tabiri caiz ise taş atıp da kolunuz yorulmuyor .


    Benim bildiğim ürün satıldığında kendi alacağını alıp gerisini sana vermiyor, sen ürün satıldığı zaman örneğin $50 sattın toptan fiyatı $35. Sen ürünü toptancıdan $35 satın alıp alıcının isim ve adres bilgilerini giriyosun ve onlar direkt alıcıya kargoluyor. Yani direkt senden $50 alıp $15 ı iade etmiyor. Tabi bu söylediğim ebay için geçerli. Heralde sen direkt senin siteden alınırsa diye örnek verdin.

    Birde benim sormak istediğim şu :

    Neden İngiltere'de olan firmayı seçtin? Türkiye'ye ve avrupa ülkelerine de gönderim yaptığı için mi? Burada Amerika'ya da ürün gönderiliyor mu?
    Ve sadece Amerika ile Kanada'ya gönderi yapan yerden paket alırsak, senin aldığın paketle ne farkı var? Ürün çeşitliliği hangisinde fazla, yoksa hepsi aynı mı? Mesela ben Sadece Amerika'ya gönderi yapan yerin birisine verdiği siteye baktığımda bayağı bir çeşit vardı, örneğin parfüm olarak en az 500 tane çeşit vardı, bu senin sitende de var mı? Sana temin ettiği sitede 20.000 ürün var demişsin, benim bildiğim 350.000 çeşit olduğu. Acaba bu Amerika içi olan yerde mi?
    Çok soru sordum heralde yardımcı olursan sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclusive -- 11 Mart 2010; 12:44:39 >




  • yarısına kadar okuduğumda mantıklı geldi ama sonra para meselesi çıktı yani bu işi yapmak için başta para yatırmamız mı gerekiyor bir yerlere
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IISONII

    yarısına kadar okuduğumda mantıklı geldi ama sonra para meselesi çıktı yani bu işi yapmak için başta para yatırmamız mı gerekiyor bir yerlere


    Sadece bir sefere mahsus paketlerden birini satın alıyorsun ve ömür boyu onu kullanabiliyorsun. Yani rehbere kayıt olarak onların müşterisi oluyorsun ve sana toptan fiyatına perakende fiyatına ürün veriyorlar. Bu işten para kazanmak istiyorsan $200 lık paketi alıp, ebay v.b sitelerde bu işi kovalamak. İlk zamanlar pek satış olmaz, önemli olan feedback toplayıp insanlara güven vermek. Ayrıca ne satacağında çok önemli. En azından okuduklarımdan ben bunları çıkarttım.
  • sevgili gürkan arkdaşım bu firma seçmemin nedeni sunduğu hizmetlere karşılık istediği miktar daha ön plandaydı ucuz geldi verdiği hizmet karşısında türkiyede online alışveriş ingiltere ve america kadar yaygın değil buda ikinci tercihim oldu america ürün gönderiyormu diye sormuşsun bu firmanın iki paketi var america ve kanada diğeride ingiltere paketi aşağıda sana linkeri tekrar yazıyorum america paketinde ürün yelpazesi benim kullandığım ingiltere paketin den daha geniş ayrıca size bu hizmeti sunan dropshiping firması ebay da en çok satılan ürünler hakkında bilgi veriyor bunu unutmayın 3 gün de siteniz teslim adını siz belirliyorsunuz eğer america ile ilgileniyorsan sana şöyle bir bilgi vereyim america lıların elektronik ürünlerde online alışveriş tercihi çok az ürünü görüp almaktan yanalar ama giyim hed iyelik eşya kitap gibi ürünleri internet üzüerinden almaktalar ben siteyi ilk açtığımda ana sayfay cep telefonlarını döşemiştim ama araştırmalar sonucu bunu öğrenince biraz değişiklik yaptım birde giyimde kar marjı çok yüksek

    http://www.dropship-business.com/index.html?aid=286864 ( america ve kanada için )
    http://www.dropshipbiz.co.uk?aid=13916 ( ingiltere için )




  • quote:

    Orijinalden alıntı: saltuk_bugrahan

    sevgili gürkan arkdaşım bu firma seçmemin nedeni sunduğu hizmetlere karşılık istediği miktar daha ön plandaydı ucuz geldi verdiği hizmet karşısında türkiyede online alışveriş ingiltere ve america kadar yaygın değil buda ikinci tercihim oldu america ürün gönderiyormu diye sormuşsun bu firmanın iki paketi var america ve kanada diğeride ingiltere paketi aşağıda sana linkeri tekrar yazıyorum america paketinde ürün yelpazesi benim kullandığım ingiltere paketin den daha geniş ayrıca size bu hizmeti sunan dropshiping firması ebay da en çok satılan ürünler hakkında bilgi veriyor bunu unutmayın 3 gün de siteniz teslim adını siz belirliyorsunuz eğer america ile ilgileniyorsan sana şöyle bir bilgi vereyim america lıların elektronik ürünlerde online alışveriş tercihi çok az ürünü görüp almaktan yanalar ama giyim hed iyelik eşya kitap gibi ürünleri internet üzüerinden almaktalar ben siteyi ilk açtığımda ana sayfay cep telefonlarını döşemiştim ama araştırmalar sonucu bunu öğrenince biraz değişiklik yaptım birde giyimde kar marjı çok yüksek

    http://www.dropship-business.com/index.html?aid=286864 ( america ve kanada için )
    http://www.dropshipbiz.co.uk?aid=13916 ( ingiltere için )



    Linkleri incelemiştim daha önce. Yani şimdi sen Amerika'ya ürün gönderebilmek için illaki Amerika için olan paketi mi almak zorundasın? Senin aldığın paketde Amerika'ya gönderi mümkün değil mi? Bunu merak ettim. Ve özellikle parfüm tedarik edebiliyor musun? bu benim için çok önemli.




  • americaya ürün göndermek için american paketini almalısın ingiltere paketi ile america ya ürün gönderemezsin stokda olan bütün ürünleri tedarik etmen mümkün
  • bu arada tedarik derken türkiye ürün gönderme yok onu söyleyim bu sistemle bulunduğu ülkede online satış yapabilrsin ve o ülkeye ait ebay sitesinde site için de metatag lar hazır şekilde mevcut seni google ekliyolar ama sitedeki satışdan ziyade ebay da yapacağın satışı düşün ilk etapda binlerceçeşit üründen istediğini ekle ebay a biliyorsunki ebay ingiltere ve america da milyar dolarlık bir satış yapan firma
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saltuk_bugrahan

    bu arada tedarik derken türkiye ürün gönderme yok onu söyleyim bu sistemle bulunduğu ülkede online satış yapabilrsin ve o ülkeye ait ebay sitesinde site için de metatag lar hazır şekilde mevcut seni google ekliyolar ama sitedeki satışdan ziyade ebay da yapacağın satışı düşün ilk etapda binlerceçeşit üründen istediğini ekle ebay a biliyorsunki ebay ingiltere ve america da milyar dolarlık bir satış yapan firma


    Benim bildiğim İngiltere ve tüm avrupa ülkelerine gönderim yapması lazım. Buna Türkiye de dahil. Siteden değilde ebay üzerinden gönderiyordur belki. Birde senin sitende parfüm bulamadım. Parfüm satışı yok mu?
  • Gerçi site ile ebay için aynı yerden gönderim oluyor, onunla bi alakası olmaması lazım. Birde madem Türkiye'ye ürün göndermiyor neden gittigidiyor ve sahibinden.com örnekleri verdiniz anlamadım?
  • o değilde sen bu işten gerçekten ortalama ne kadar kazanıyorsun ayda onu söyle
  • Ana sayfada parfüm var ama burayada bakalbilrsinhttp://www.thegecimli.com/Store/display_item.asp?prodid=1&categid=4&subcategid=-1

    bu işe başlayalı ben bir hafta oldu ama sadece sattığım tek kalem ürün ondan elde ettiğim kar 30 sterlin polo marka tshirt oldu dün itibariyle de ebaya ürün koymaya başladım ayı tamamlayınca size ilk ayını bilançosunu sunarım ama şu var siteyi alıp arkanıza yasalnıp beklemeyin ücretsiz hit artırıcı sitelere üye olun mutlakawww.hitcanavari.com gibi ben ilk bir ay için satış beklemiyordum ama oldu kısmet bakacaz ben size şu kadar para kaznırsın bu kadar kar edersiniz diye kesin konuşamam ama şu an için benim için bir ek iş gibi bir anway veya hearblife sistemine dahil olmaktan daha iyi bir sitem maliyeti yüksek değil ve ürünle orjinal avrupalıları bilirsiniz marka severler merkaya değer verirler




  • IISONII para ödemeden para kazanmaya başlanmıyo malesef bir dükkan açtığında anahtarı çevirdiğinde satacağın malı raflarına koymadan para gitmeye başlıyo burdaki fiyatlarda öyle uçuk fiyatlar değil zaten gözünü karartacaksın biraz malesef
  • Aslında böyle bir iş arıyordum ben. İlgilenmeyi düşünüyorum.
  • Dropshiping türkiyede kazanç sağlıyor iseniz vergi ödemeniz gerek....ayrıca bireysel olarak gönderilen ürünleri ticari amaç taşıdığı saptanırsa bu sefer kaçakcılığa girersiniz...

    Kazanç varsa vergişde vardır mantık bu....yoksa başınız belaya girer...ozaman hiçbir firma dispiritor bayilik almaz dropshiping yapardı..detaylı araştırın bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.