Şimdi Ara

İncelemelere Göre FFXIII, 360'da Daha İyi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
        Final Fantasy XIII, yabancı siteler tarafından harıl harıl incelenmeye devam ediyor. Daha önce belirttiğimiz gibi inceleme notlarındaki çelişki kafamızı karıştırmaya yetmişti, şimdi ise yeni bir kafa karışıklığı patlak vericek gibi görünüyor.
     
        Bu haber yazılırken Final Fantasy XIII'ün şu anda toplamda 11 adet Xbox 360 incelemesi bulunurken, 26 adet de PS3 incelemesi bulunuyor.
     
        Daha önceki haberlerimizi takip ettiyseniz Xbox 360'ın PS3 versiyonuna göre çok daha kötü olduğu belirtiliyordu, hatta bu konu bazı yerlerde iyice aşağılamaya gitmişti.
     
        Fakat gelin görün ki, 11 Xbox 360 inceleme puanının ortalaması 83 iken, 26 PS3 incelemesinin ortalaması 82 ediyor, "Hani 360 versiyonu kötüydü?" dediğinizi duyar gibi oldum.
     
        Xbox 360 versiyonunun tam anlamıyla HD olmamasıyla ilgili şikayetler göz önüne alındığında 360 inceleme puan ortalamasının PS3'e oranla daha düşük olması gerekiyordu. Benim iyice kafam karıştı, belki de inceleme sayılarındaki büyük fark yüzünden, ha tabi bi de anlamsız çelişkili puanlamaları katarsak böyle bir sonuç çıkmıştır diye düşünüyorum, herşeyin mantıklı bir açıklaması olmalı, öyle değil mi?
     
        Görünüşe göre Final Fantasy XIII, daha çıkmadan ortalığı iyice karıştırdı. İyisi mi siz kimseye kulak asmadan oyunu hangi konsolu kullanıyorsanız alın, oynayın ve kendi değerlendirmenizi yapın. Yoksa bu iş arap saçına dönecek gibi görünüyor.
     







  • sizden bu kadar amatörce bir yazı beklemezdim ps3 ün 26 incelemesi var xbox ın 16 ve ps3 ün incelemelerinin ortlaması düşük diyorsunuz 23 e 23 olsaydı bu yorumu yapabilirdiniz hiç beklemezdim sizden...
  • quote:

    belki de inceleme sayılarındaki büyük fark yüzünden, ha tabi bi de anlamsız çelişkili puanlamaları katarsak böyle bir sonuç çıkmıştır diye düşünüyorum
  • ps3 te daha iyi
  • Cborg Ninja
    ortalamsı alınca fark yapmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.