Şimdi Ara

DİİKKAT VİRÜS BULUNAMIYOR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DİKKAT!!!!! arkadaşlar acil yardım bunca zamandır pc kullanıcısıyım virüslerle baya aram iyidir:) ama böyle bir sıkıntı görmedim.win7 de 6 aydır hiç bir sorun yoktu sabaha kadar indir me yaparım. fakat bu iki hafta içinde antivirüslerin hiçbirisinin görmdiği bir virüs var etkisi şu: pc 2 veya 3 saat çalıştıktan sonra reset çekitor bazı pclerde mavi ekran gösteriyor hızlıca kapanıyor ..bu hataları vermesinde bütün işlemleri denedim fakat olmuyor yeni bir virüs dikkat edin format çektim fakat tık yok hala devam:) neyapabilirm lütfen cevaplarınızı bekliyorum .



  • Pc nin reset atmasının birsürü sebebi olabilir. Kesin virüs demek mümkün değil. 2-3 saat çalıştıktan sonra bu sorunu yapıyorsa ısınma kaynaklı bi sorunda olabilir.

    Everest Ultimate Edition programıyla pc nin sıcaklık değerlerini kontrol edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 6 Mart 2010; 14:45:20 >
  • Süre mi tuttunuz 2-3 saat sonra direk kapanıyorsa bir süre tutun dakik olarak kapanıyorsa haklısınızdır ancak virüsten öte bir pc bileşenlerinizi özellikle işlemcinizi temizleyip macununu yenileyin derim...
  • cevaplarınız için çok teşk ederim:ama kesinlik le virüs diyorum zaten işim pc tekik servis(şuan çalışmyrm) . işlemci ısından rem voltaj değerlerinden ttutun anakart ısını falan filan hertürlü parçayı ve programı denedim ama donanımsal değildi . sıkın tı yı çözdüm..birkaç defa format çektim olmadı tekrar hardiski 15 defa biçimlendirdim sıkıntı gitti ... kesinlikle virüs olduğunu söyleye blirim .ağdan multiplayer oyunda hiç sorunu olmayan bilgisayarlar bile aynı şekilde kapanmaya başladı.:)) sonra ağ kablasunu çektim aynı şekilde 2 saate civarı reset çekiyor ...şaşırdım inşşallah kimsenin başına gelmez ..
  • iyi bi virüs programıyla taratsaydın keşke,, yeni bi virüsse dahi bulunur en azından davranışının şüpheli olduğu bilinir örneğin (Norton internet security)
  • Belki virüsde olabilir ama Windows 7'nin Mart ayından sonraki güncellemelerinde korsan windows 7 ler böyle 2 saatte bir resetlecek kendini. Tabi güncelleme yaptıysan.
  • güncelleme ile alakalı değil bence şuanda kapanmıyor.diğer 2 pc ye de atttım kapanmıyor performansı da arttı.sabaha kadar torrent açık yani ...antivirüs olarak panda global ile güncel şekilde tarattırdım birçok anti virüsün bulamadığını buldu ama pc kasıyordu ..
    tarattığım anti virüsler nod 32 4.0 ,, kaysper sky2010,panda global , mccafe,avast,spy sweeper, bulguard,anti vir,rising güncellenerek taratıldı, f secure ve nortonda taratmadım ,,ama ağ virüsü olduğu kesin :)
  • arkadaştada aynı sorun oldu onada nortonla taratıyım :) ilgilendiğiniz için teşk :)
  • ilk önce kaspersky internet security ile ardından avira premium security suite ile tarat.spybot search and destroy,spy sweeper ile de tarat makinayı.daha sonra malware byte anti malware veya normal malware cleaner ile tarat.dracula ve combofixide çalıştır mainada.eğer bunların hepsi güncel ve son sürümleri ve full iseler ve sonuç hiçbiri birşey bulamadıysa ve sorun hala devam ediyorsa o bir virüs değildir buna eminim.
  • Bence ona bir virüs diyemeyiz en azından direkt olarak,son günlerde duyduğum bir olay var Bill amcanın korsana karşı ve özellikle Win 7 için özel olarak yaptığı bir güncelleştirmeyle alakalı ,bu güncelleştirme lisansı belli aralıklarla kontrol edip işletim sisteminin hata vermesine yol açıyor.Bunu birkaç sitede okumuştum.
  • şuanda sıkıntı yok zaten.. sorun windows olsa bile orjinal i nede aynı sı oluyor .ağ kablosunu sorunsuz bir pc ye de taksan aynı şekilde kapatıyor diyorum sorun çözüldü biçimlendirme:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.