Şimdi Ara

İpod Touch 8 Gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam çok heyecanlıyım yeni ipod touch aldım 3. nesil ve 8 gblık versiyondan. Siyah olan kasadan. Şimdi sorularıma geçecek olursam;
    İlk yapmam gerekenler nelerdir?
    Jailbreak diye bir işlem var bunu yapmalımıyım? Yapsam ne olur? Yapmasam ne olur?
    Oyunları temaları vs. forumları var gördüm ama ilk yapmam gereken nedir onu bilemiyorum o yüzden bu konuyu açtım. Varsa benzer bir konu göremedim linkini verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.



  • Hayırlı olsun.JB işlemi ile ipod touch için yapılan ücretli uygulamaları bedava olarak yükleyebilirsin.
    Ipod'dan tam anlamıyla yararlanabilmen için jailbreak yapman senin için iyi olur.(He dersen ki param var,ücretini öder itunes'den alırım oyunları ; o zaman iş değişir. )

    Oyunları,müzikleri,filmleri vs itunes programı aracılığıyla ipod'a atacağını biliyorsundur sanırım..

    Şu siteye bir gözat.

    http://www.ikaynak.com/forum/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 6 Mart 2010; 12:22:46 >
  • Teşekkürler. Jail brake işlemini forumda anlatılan şekilde yapıyorum değil mi? Jailbrakelenmiş bir cihazın garantisi gidiyor mu? Jail brake yaptıkdan sonra yeni bir versiyon çıktı diyelim o yazılım güncellemesini yapamıyormuyuz?
  • Garanti gitmiyor (Servise restore edip götürmen lazım).
    Yeni versiyon yükleyebilirsin. Jailbreakli olması için kırılmasını beklemen lazım ama.
  • Teşekkürler şimdilik sorunum kalmadı dinliyorum şarj ediyorum vs. tamam artık bunlar. Ha birde bu cihazı usbden şarj etmekten başka şansımız yok mu?
  • Ayrıyetten ilk şarj süresi ne kadardır yani işte telefonlarda vardı ya bi sıra öyle birşey 18 saat şarj et gibi. Var mı böyle birşey?
  • 100 de 100'ü görünce çıkar gitsin.
    Ayrıca usb kablosunu prize takmak için aparatlar var, onlardan alabilirsin.
  • Bu forumu sevdim anında tık cevap. Teşekkürler.
  • Ben bu jailbrake forumunu inceledim neler diyorlar neler ya. Bunun bi işlem basamağı yok mu biri basite indirgese şu işi ben çok karışık buldum. Mesela ilk kafama takılan ben cihazımın versiyonunu nerden bilecem? Restore etmem gerekçek mi? Restore ettiğim versiyonun özellikleri nelerdir iyimidir kötümüdür? Benim cihazım 3.nesil bu bir fark oluşturur mu?
  • Önemli değil.
    Ayarlardan Genele tıkla, hakkındaya gir orada yazar versiyon.
    Jailbreak için ikaynaktaki veya buradaki ipod touch 3g sahiplerine danış. Benim ipod 2g, görmeyeli epey karışmış bu jailbreak işi. Yanlış bilgi vermeyeyim.
  • Tekrar sağolun bakim ipod 3g sahibi bulim onlara sorim.
  • arkadaşlar bende de 1. nesil touch var jbli.

    itunes account alamıyorum biri yardım edebilir mi? bir sürü kaynak okudum hiçbiri işe yaramadı. kredi kartı istediği adımda none seçeneği çıkmıyor. biri yardım ederse sevinirim.

    bi de cihazı taktım pc ye ama görmedi kabloda mı sorun vardır? yoksa itunes tan bişey mi yapmam gerek görmesi için?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: !XiR

    arkadaşlar bende de 1. nesil touch var jbli.

    itunes account alamıyorum biri yardım edebilir mi? bir sürü kaynak okudum hiçbiri işe yaramadı. kredi kartı istediği adımda none seçeneği çıkmıyor. biri yardım ederse sevinirim.

    bi de cihazı taktım pc ye ama görmedi kabloda mı sorun vardır? yoksa itunes tan bişey mi yapmam gerek görmesi için?


    İtunes hesabı alma şekliniz önemli olan. İtunesi açtığınızda store bölümünden free yani bedava bir programa tıklıyarak hesap almaya çalışırsanız none seçeneği kredi kartı bölümünde çıkar. Görmemesi konusunuda bilmiyorum pcnde virüs olabilir itunes vs. tam kurulu olmayabilir ama tam bir bilgim yok.
  • itunesı güncelledim none seçeneği yaptım o tamamdır.

    fakat cihazı takıyorum pc görmüyor. ama aynı kabloyla şarj edebiliyorum? sorun nerde acaba. 2 pcde denedim. bi ara sadece bulundu dedi, gitti geldi bi kaç defa sonra tamamen gitti daha görmedi cihazı.
  • Cihazı resetleyip deneyebilirsin. İtunes ve tüm apple connectivity diye programlar görmüştüm program ekle kaldırda tamamını kaldırıp tekrar kurmayıda deneyeilirsin. Benimkiler tecrübe değil sadece fikir.
  • arkadaslar bende oyun atmak ıstıyorum ama nasıl yapcam bılmıorum yardımcı olurmusunuz?
  • Tekrar selam arkadaşlar bir sorum var. Gelaskins diye bir siteden tema gibi şeyler baktım. Bu gelaskins ön yüze ve arka yüze uygulanabiliyor değil mi? İstediğimiz zaman sökebiliyormuyuz? Sökülünce hasar vs verir mi? Takımı kolaymıdır? İnvisible Shield gibi buda koruyormu?

    Son olarakda istediğimhttps://www.gelaskins.com/skins.php?SkinID=363&DeviceID=30&s=a&CategoryID=57
    budur. Bunu türkiyeden herhangi bir mağazadan bulabilirmiyim? Bulamazsam nasıl alabilirim kredi kartım vs. yok bir arkadaş alıpda bana verebilir mi? Bende parasını nakit olarak öderim bu şekilde vs. olabilir mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bensskkada043 -- 12 Mart 2010; 17:36:36 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gmzouz

    arkadaslar bende oyun atmak ıstıyorum ama nasıl yapcam bılmıorum yardımcı olurmusunuz?


    İtunes kurmuşsunuzdur kendinize bir adet itunes hesabı alıcaksınız bedava alabilmeniz için forumda yöntem gösterilmiş. Bu yöntemleri izleyerek bedava itunes hesabı alabilir ve itunesdan free yani bedava oyunları indirip yine itunes programı aracılığıyla kurabilirsiniz. Free yani bedava olmayan oyunlarıda jb işlemi yaparak kurup oynayabilirsiniz. Yine Jbnin nasıl yapılacağı forumda mevcut. Cihazın nesiline ve yazılımına uygun olan jbyi yapabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bensskkada043 -- 12 Mart 2010; 17:40:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.