Şimdi Ara

Avea 5800 kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar avea 5800 kampanyası için yardımınızı istiyorum, sizce 18 ay ayda 29.90 a alınırmı saat 15:00 e kadar cvplarınızı bekliyorum verdiğiniz msjlar doğrultusunda alıp almamaya karar verecem



  • bi gun gelir cok iyi firsat sunan diger operatore gecmek istersin ama gecemezsin. bu yuzden onsekiz ay aveada kalmaya degecek mi dusun
  • arkadaşım bence aveadan almaya değmez cunku 18 ay boyunca aveaya baglı kalıcaksın git bi telefoncuya hatta bir kaç telefoncuyu gez fiyatları ogren zaten ortalama aynı fiyat olması lazım dukkanlardan kredi kartına taksitle alabilirsin. teknosada peşin 529 tl 10 taksitli 559 tl olması lazım baska magazalarada göz atabilirsin. ama kredi kartım yok diyorsan evkura bi fiyat sor cok pahalıya gelirse artık aveaya donus yaparsın son care olarak.
  • 18 ay uzun süre değmez bu kadar süre Avea'ya bağlanmaya
  • kampanya takip edilip 460liraya falan denk gelinir ama taksit olmaz, yani 18ay taksit için gayet iyi aslında ve ben de almayı düünüyorum ama aveadan diil
  • 18 Ay Baglama kendini Aveaya

    Hızlı alda kampanya var

     Avea 5800 kampanyası


    Bonus Kartın Varsa 11x45= 504.TL
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alexxson

    18 Ay Baglama kendini Aveaya

    Hızlı alda kampanya var

     Avea 5800 kampanyası


    Bonus Kartın Varsa 11x45= 504.TL



    bu iyi olmuş ama bonusa indirimli, keşke maximuma da kampanyalı olsaymış, bide zaten aveada 3g konuşma ücretli dimi?
  • Aboneler, kampanyaya katılım SMS'i gönderdiklerinde 6 ay boyunca her ay Avea 3G Hoş Geldin Paketi ve Avea hatları ve sabit hatlarla görüşmelerde geçerli 200 dakika kazanacaklardır.

    Aveada bu var ama..
  • cvplarınız için çok tşkler ama şunu söylemek isterim sizlere avea öğretmen hattı halamın 3 yıldır kullanıyor zaten aveaya bağlı ben tlfu alacam sadece hatla ilgim yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: resE

    cvplarınız için çok tşkler ama şunu söylemek isterim sizlere avea öğretmen hattı halamın 3 yıldır kullanıyor zaten aveaya bağlı ben tlfu alacam sadece hatla ilgim yok.


    18 Ay sonunda 520 lira Yapar O zaman Al Bence
  • ilginiz için hepinize ayrı ayrı tşk ederim
  • bu kampanyayla ilgili dikkatimizden kaçan bir ayrıntı yüzünden bu ay gereksiz yere 30 tl fazla fatura geldi.o yüzden forumada dikkat etmeyenler için yazmak istiyorum

    18 ay ödemeli 30 tl kampanyasından bildiğiniz gibi 6 ay boyunca 3g hoşgeldin paketi ve 6 ay boyunca 200 dk konuşma hediyesi var.biz telefonu aldıktan sonra zannettikki verilen 200 dakika her yöne kullanılabiliyor.o yüzden ona göre rahat rahat telefonla konuştuk.bu ay gelen 80 tl fatura bizi hayretlere düşürdü.normalde taş çatlasa 50 tl gelmesi gerekiyordu.

    ilk işimiz müşteri hizmetlerini aramak oldu.oradakilerde bedava dakikalarınız bitmiştir o yüzden para yazmıştır diye söylediler.daha fazla bilgimiz yok dediler.sonra faturayı daha ayrıntılı incelediğimde farkettimki avea hatlara yapılan aramalar ve internet kullanımları 0 tl ile ücretlendirilmişken diğer yönleri ararken para yazdığını farkettim.acaba verilen dakikalar her yöne değilmiki diye düşünmeye başladım.aveanın sitesinde araştırma yapınca şu yazıyla karşılaştım.

    "Öte yandan Avea, Nokia 5800 XpressMusic ya da 6600i Slide'ı satın alarak cihaz kutusundan çıkacak şifreyi 5540'a kısa mesaj ile gönderen abonelerine, 6 ay boyunca 3G Hoş Geldin Paketi ile Avealılar ve ev/iş hatlarıyla kullanabilecekleri toplam 1.200 dakika hediye ediyor. "

    tahmin ettiğim gibi aramalar sabit hatlara ve avealılara kullanılmak üzere tanımlanmış.neyseki konuşmayı fazla abartmamışız 30 tl ile kurtulduk.aman dikkat diyorum




  • Şifre kartının üzerinde yazıyor zaten, Avealılar ve Ev/İş yönüne kullanabilirsiniz diye. Dikkatsizliğinize denk geldi sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.