Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2436. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
451
Favori
2.447.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24342435243624372438
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi


    quote:

    Orijinalden alıntı: TheHandOfGod

    quote:

    Orijinalden alıntı: 505.


    Sansa baelish ile evlenmez zaten artık ama oldu da evlendi diyelim, Jon kral oldu zaten kuzeyli lordlar ilan etti bunu artık geri dönüşü yok. Sansanında tahtta gözü yok Jona babamın makamında sen olmalısın dedi yani winterfell lordu sensin dedi. Leydi Mormont konuşmasını yaparken ve Jon kral ilan edildiğinde Sansa gayet güleryüzlü bu durumdan memnundu. Sansa problem çıkartmaz artık.


    O sahnede öyledi fakat sonra bealish ile gözgöze gelince suratı değişti o yüzden şüpheye düşürdü beni


    Orada bence kendisini endişelendiren şey serçeparmağın aklından geçen tilkilerdi Jon ile ilgisi yoktu.


    Umarım öyledir yoksa Sansa' nın potansiyeli Cersei' den fazla bence.Şerrinden Allah korusun




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Bran nerelerden geçiyor da daha yani Duvar tarafına geliyor ? Bran nereden nereye gitti bir harita ile gösterilmiş hali var mı ?
    Daha kaleye gidecek Jon için Jon orada bulamayacak sonrası hop yine yollara ?

    Nerelerden geçtiğini bilmiyorum da kaleye 2 adımlık mesafede şu an. O ağaç Jon Snow'un yemin ettiği yer ilk sezonda.
  • Game of Thrones (2011 - 2019)
    bana güvenmemen konusunda seni uyarmıştım:(
    Game of Thrones (2011 - 2019)
    sadece bir aptal serçeparmak a güvenir
    Game of Thrones (2011 - 2019)
    bana söz ver ned :(((
    Game of Thrones (2011 - 2019)
    burada biraz kelime oyunu yapmışlar ama babam her zaman sözünü tutmuştur gibi çevirdim ben




  • sezon finalini nerden seyredebilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fıransız

    Game of Thrones (2011 - 2019)
    bana güvenmemen konusunda seni uyarmıştım:(
    Game of Thrones (2011 - 2019)
    sadece bir aptal serçeparmak a güvenir
    Game of Thrones (2011 - 2019)
    bana söz ver ned :(((
    Game of Thrones (2011 - 2019)
    burada biraz kelime oyunu yapmışlar ama babam her zaman sözünü tutmuştur gibi çevirdim ben


    Babam her zaman bunun olacağı hakkında söz verirdi değilmi diyor
    A raven came from the Citadel
    A white raven
    Winter is here diyor zaten önemli bir detay değil fakat dediğin gibi oyunda olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahocan -- 27 Haziran 2016; 16:10:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >





  • Lannister ordusu hem tyrell hemde dorne karşı başedebilecek güçteydi ama daenerys ve ejderhalarının katılmasıyla beraber lannister hanesinin çok büyük sıkıntıya girdi açıkcası ben lannister hanesinin yok olmasını istemiyorum cersei ne yazıkki bu işin sonunda ölecek ama ben tyrionun jaime yi öldürtüceğini sanmıyorum batıda her zaman güçlü bir lannister hanesi bulunmalı Jaime hanenin başında devam eder umarım .Diğer tarafta ise jon'un targeryan olduğu belirlenmiş oldu kitapta aegona yüklenen görev dizide jon'a yüklenecek büyük ihtimal. Bealish tahtı istiyor bu bölümdede bunu açık açık söyledi eğer bran winterfall e gelip jonun Targeryan olduğunu söylerse bealish jon adına tahtta hak idda edebilir ve ortalık baya bi kızışabilir ama jonun hedefi şuan taht değil whitewalkerslar. Dizide herkes gibi bende LadyStoneheart bekliyordum ama ne yazıkki onun görevinide aryaya yüklediler arya artık bir faceless man.genel olarak koca bir sezonu yine 9 ve 10.bölümlere yıkmışlar. Gayet güzel bi sezondu 2017'yi sabırsıklıkla bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven Phoenix -- 27 Haziran 2016; 16:12:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 6. Sezonda taşlar yerine oturdu tam olarak. Yedinci sezonda yeni hikayeler gelecek gibi. Tabi hala bir kaç durum var devam edecek ama 5. sezondaki bilinmezlik ve ters köşelerle bitmedi sezon.
    Jon snow olayına gelirsek çok önceden spoiler yemiştim ve tamamı doğru oldu. Targeryen ve stark kanı taşıdığını. Sorun şu bu durumu jon öğrenecek mi? Ya da başka haneler bilecek mi bilen alimler çıkacak mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

    Bölümü beğenenler dahası gelmiş geçmiş en iyi dizi bölümü olarak adlandıranlar olmuş. Acaba ben Game of Thrones konusunda değilim de dizileri mi karıştırdım?

    6. Sezon Finali


    Çok basit, tahmin edilebilirliği yüksek, eskiden olduğu gibi sürprizlerinin olmadığı boş bir sezon finaliydi. Artık dizi sona yaklaştığı içinde bundan sonra gidişatın pek farklı olacağını düşünmüyorum.

    Bölümün başında yaşlı adam ile şu pararelci çocuğu öldürmek için niye bu kadar zahmete girdiler hiç bir fikrim yok. Zaten patlamanın olduğu yere gitmiyor muydu onlar? Patlama da şehrin yarısını götürdü yani sadece orada olanlar ölmedi yakındakiler de öldü. Paralelciyi de zeki olarak gösterdiler bize Margaery neredeyse açık açık söylemesine karşın anlamadı olayı hala. Tommen'e şaşırdım bak ama. Garibim attı kendini ne güldüm ya.
    Koyacak bir şey bulamadıkları için uzatabildikleri kadar uzatmaya çalışmışlar bölümü. Ulan madem normal bölüm uzunluğunda yapsaydın da izlerken sıkıntıdan ölmeseydik. Sam'in sahnesi de aynı şekilde. Bir kağıt uzatma muhabbeti bu kadar uzar mı?
    Dizideki sayılı güzellerden Margeary'de öldü. Artık bir dahaki sefer gülü fidanıyla çizer daha çok anlaşılır. Ulan gizli gizli kağıt veriyorsun gül çiziyorsun. Varys Dorne'a gidiyor söylediği tek şey. Ateş ve kan. La dizi bitiyor daha neyin gizemi bu?
    Bu arada dizideki bazı karakterlerde Fast Travel özelliği var. Tamam zaman mekan kavramı pek verilmiyor ama 10 dakikada bir şehirden başka bir şehirdeki gemiye bindiriyorsan birisini en azından yelken açtığını göster bize gereksiz sahneler ile uzatacağına.
    Serçeparmak niyetini açık açık söyledi Sansa'ya. Ve bölümün sonundaki olaydan hiç memnun olacağını sanmıyorum. Ama heyecan olsun süikast falan yapsın diye Sansa bunu söylemez kardeşine kesin. Kızın sülalesi gebertildi, şimdi kardeşini buldu ve ona güvenmiyor. Ulan Theon'a daha çok güvendi yemin ediyorum. Denize düşen yılana sarılır lafı bu kız için tam oturuyor. Yusuft yusufken helali hoş karaya çıkınca kardeşine bile güvenme
    Jon'un kimin çocuğu olduğunu gösterdiler sonunda. Çok bilinen bir teoriydi ama haberi olmayanlar şaşırmış olabilir. Öte yandan ben şu kuş olmaya çalışan çocuğun geçmişi izleyerek ne yapmaya çalıştığını hala anlayamadım. Hayır git bari düşmanlarını izle de birşeyler öğren. Koca sezondur babanı izledin de ne oldu? Hold the door oldu anasını satayım. Akgezenler karşına çıkınca Hodor dersin artık.

    Bölüm sonunda herkes Ned'in kanını taşıyor kral Jon olacak diye gaza geldi. Ama bize öyle olmadığını gösterdiler. Şimdi bunu bizim kuş velettetn başka kimse bilmiyor diye biliyorum ben? Ned kendi karısına bile söylemedi gerçeği sonuçta. Ama ben eminim ki serçeparmak öğrenecek bunu bir şekilde. Ama nasıl? Bu gerizekalı kuş çocuk mallık mı yapacak acaba?


    Game of Thrones (2011 - 2019)




  • İyi bölümdü seneye görüşmek üzere.

  • Dizideki en büyük stratejist Cercei çıktı :D cercei adına bile sevindim başta.


    Jon snowla khaleesinin ilerleyişini zaten bekliyorduk ama Arya nın gelişi müthiş oldu be kimse yazmamış

  • 7. sezonda Bran'in winterfell e gelmesiyle Jon Targaryen olduğunu öğrenir. Ayrıca dizide Aegon un rolünü kesinlikle Jon a yükleyecekler. Cercei müthiş bir darbe yaptı Leydi mormont adamsın. Littlefinger ne yapacak çok merak ediyorum. Dany tahtı kesin alır önüne geçecek engel yok sonra Jon ile buluşur evelenirler falan filan Hadi bakalım beyler 10 haftadır burdayız 10 ay sonra görüşürüz




  • beklediğimiz tüm olaylar gerçekleşti.

    King in the North

    umarim seneye sızma falan olmazda izlerken şaşırırız. Sağlam bölüm olmuş olsada hiç şaşırdığım yer olmadi.

    Ayrıca Lyanna yi oynayan oyuncu çok tanıdık geldi nedense.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smyrna

    İyisiyle kötüsüyle bu seoznu da geride bıraktık.

    Cercei'nin intikamı çok pis oldu. İslamcıların dik kafalılığı sonlarını hazırlayarak rejimin bitmesini sağladı. Aslında bu anlayış mutlaka yıkılacaktı, şaşırmıyorum. Tommen kadar zayıf bir kral da tutunamazdı zaten... Arya'nın annesi ve abisinin öcünü alması da güzeldi. Sıradaki durağı duvar olur herhalde... King in the north olayı gayet iyi bir jestti Jon Snow adına. Brann ve Arya da yanına gelir.. Sezon finalinin sonu ise 7.sezonun konusunu açıkladı. Güçsüz lannisterlara karşı oldukça kuvvetli Dany ve ekibi + ejderhalar ortalığı dağıtır aksi çok sürpriz olur kendi adıma...


    İslam ile ne alakası var ? Ne seviyesiz ve saçma bir benzetme. Allah akıl fikir versin.





  • Bran gittiği bütün yerlerde ki büyüleri kolunda ki işaret kaldırıyor. Duvarın diğer tarafına geçerken büyüyü kaldırması muhtemel. 2. ihtimal duvarın Horn To Winter ile yıkılması. Güneyde olanlar fasa fiso. 60 bin + 3 dragon + bin gemili Dany, 70 bin kişilik tyrell ordusu, 50 bin kişilik martell mızraklılarına karşı herkesin birbirine düşman olduğu, savaşlarda büyük kayıpların olduğu Westeros'un kalan haneleri. Targaryen ittifakına karşı koyabilecek bir güç yok. Üstelik gasp edilmiş bir krallığını geri almak isteyen varise karşı. Westeros el değiştirmesi savaşsız olacaktır. Gerçek avaş gerçek kral belli olduktan sonra kuzeyde yaşanacaktır.
    ( Westeros savaşlarında ki yaklaşık kayıplar;
    Stannis : 30 bin karasu savaşı, 6 bin kışyarı
    Robb : 11 bin
    Lannister: 15 bin
    Bolton: 8 bin
    Jon: 3 bin
    yağma, istila ve kuşatmalarda ki kayıplar hariç dahil yaklaşık 80 bin kayıp)




  • Cercei değil Cersei

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler sonun başlangıcı diye bi tabir var ya hani, bu bölüm cuk diye oturuyo bu tanıma. asıl taht oyunları şimdi başlıyor!


    jon snow; the king in the north! bundan sonra ne yapacak? annesinin lyanna stark, babasının (yüksek ihtimal) rhaegar targaryen olduğunu nasıl öğrenecek? öğrendiğinde ne yapacak? kuzeyli aileler ned'in oğlu olmadığını öğrendiklerinde ne tepki verecek?

    dany; kralın şehrine doğru yola çıktı. direk şehre saldıracak mı, yoksa konuşma yolunu mu seçecek? tahtı aldığında biriyle evlenmekten bahsediyordu, eğer alırsa kiminle evlenecek?

    tyrion; kralın şehrine gittiğinde ne yapacak? kardeşleriyle karşılacak mı? dany'e nasıl bir yol çizecek, neler önerecek?

    cersie-jamie; dizi tarihinde tahta oturan ilk kadın oldu. ne kadar tahtta kalacak? nasıl, kim öldürecek? jamie kendisine eskisi gibi yakın olabilecek mi? bu olanlardan sonra jamie nasıl bir tavır takınacak?

    arya; frey'i öldürdü. şimdi nereye gidecek, kralın şehrine mi winterfell'e mi? her iki durumda da bir sürü olasılık ve soru çıkacak karşımıza.

    sansa; jon'un kral olmasına sevindi gibi ama serçeparmak herşeyi mahvedebilir? ondan etkilenecek mi? jon'a karşı bir tavır alacak mı?

    daha diğer karakterlerin de hikayesi var, planları var. artık sadece 2 sezon -ki bölüm sayıları 10'dan az olacakmış- kaldığına göre, her bölümün dolu dolu geçme olasılığı oldukça yüksek. giriş, gelişme kısmı bitti, sonuç kısmı başlıyo artık sayın senaristler napın edin, jon ve cüce reyizleri yaşatın. gerisi pek umrumda değil açıkçası






  • Jonla sansa kuzen çıktı,
    Dany jonun halası,
    Jon kuzeyin kralı,
    Cersi kraliçe,
    Serçeparmak tahtı istiyor,
    Dany westorosu feth etmeye geliyor,
    Arya yüz değiştirebiliyor,
    Brann 3gözlü kuzgun oluyor,

    Benim devreler fena halde yandı, az az konu işlenen dizide böylesine yükleme yapılan bir bölüm daha yoktu.
    Çok heycanlıydı çok.

    King In The North


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0RK

    quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Bran nerelerden geçiyor da daha yani Duvar tarafına geliyor ? Bran nereden nereye gitti bir harita ile gösterilmiş hali var mı ?
    Daha kaleye gidecek Jon için Jon orada bulamayacak sonrası hop yine yollara ?

    Nerelerden geçtiğini bilmiyorum da kaleye 2 adımlık mesafede şu an. O ağaç Jon Snow'un yemin ettiği yer ilk sezonda.

    Öyle mi ? Peki kaleye vardı sayılır o zaman.Sonrası hop arka tarafa Winterfell tarafına yolculuk..O zaman iyi pek yolu kalmamış.
  • Her bölüm ısrarla ışınlandı mı muhabbetini neden yapıyorsunuz?

    Martin bunu her kitabına başlamadan önce yazıyor. 3. kitapta olan bir olayı 5. kitapta başka birinin gözünden görebiliriz diye. Kronolojik sırada ilerlemiyor kitaplar. Aynı mantık düşünün.
    Varys Dorne'a gidiyor ama ne zaman gittiğini bilmiyoruz. Çok daha önce olmasına rağmen biz şimdi izledik yani. Littlefinger'ın Wall'a gelmesi de aynı şekilde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Icefyre -- 27 Haziran 2016; 16:31:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse farketmedi sanırım ama arya tam bir
    assasin oldu. istediğini istediği koşullarda öldürebilir. tek tek listesini temizleyecek.


    ve bence
    ejderhanın annesi o ordu ile resmen çuvallayacak. Herkes bu ordu ile alır diyor ama alamayacak beyler göreceksiniz.
  • 
Sayfa: önceki 24342435243624372438
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.