Şimdi Ara

İzmit Kocaeli Opel servisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
13.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İzmit kocaeli' de maximum karta taksit yapan bildiğiniz iyi bir özel servis var mı? yahyakaptanda oturuyorum 2 aydır, ankaradan geldim dolayısıyla bilmiyorum, evin karşısında opel yetkili servis var ancak malum onlarda geçiriyor güzel güzel

    bosch servis ya da özel servis var mıdır acaba buralarda yardımcı olursanız sevinirim...



  • Merhaba

    Ben de yaklaşık 1 yıldır İzmit'te oturuyorum. Corsa 1.3 CDTİ Easytronic aracımı satana kadar sürekli Adapazarı Yılbar otomotivde yaptırdım. Sadece bakımlar için servise gittim çok şükür. Bu sebeple adapazarına gitmek zor gelmedi. O servisi de, kullanan yakınlarımın tavsiyesi ile bulmuştum. Şimdi de 2005 astra 1.6 aldım . Bunun expertizini de orada yaptırdım ve bakımları için de sakaryaya gideceğim. Hizmet ve fiyatlardan oldukça memnunum.

    Tabi karar senin.
  • Sayın Erdemli arkadaş doğru söylüyor Sakarya izmit arası 40 km bir şey ve adı geçen firma çok iyidir.Düşünün derim
  • taksit yapıyorlar mı önemli olan bi madde de o benim için

    gerçi 2 haftada bir ankaraya gidiyorum orada da yaptırabilirim aslında.
  • izmit adapazarı arası çok yakın

    arkadaşların dediğine göre baya iyi heralde servis
  • Baş ustaların ikisi de şirket sahipleri. Dolayısıyla herhangi bir sorununuzda direk işin ehlini muhatab olarak buluyorsunuz karşınızda. Ben aracımın kaza sonrası boyasını da aynı yere yaptırdım, memnun kaldım açıkçası. Taksitte yapıyorlar diye biliyorum. İhtiyacı olan için aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz

    Tuncay VARDAR : 0 533 224 71 70
    Halil VARDAR : 0 532 420 24 40

    google dan taratıca da ulaşabiliyorsunuz zaten.
  • benim arabam şuan ek-can opel servisinde kocaelide opel servisi var zaten neden adapazarına gidiyorsunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frhtsryldz

    benim arabam şuan ek-can opel servisinde kocaelide opel servisi var zaten neden adapazarına gidiyorsunuz

    Arabanı teslim almaya gidince çıkan faturadan sonra Arkadaşların niçin başka yada özel servis tavsiyesi istediklerini anlayabilirsin
  • Ek-Can nasıl arkadaşlar. Ben yeni Astrayı oradan almayı düşünüyorum. Satış ve sonrası müşteri memnuniyetine, bakımlarda titizliğe ve ustaların yeteneklerine göre nasıl değerlendirirsiniz? Tavsiyeleriniz nelerdir?
  • Merhaba;

    Ben İzmitte oturuyorum. Şuanki aracımı alalı yaklaşık 1 ay oldu( astra enjoy 1.6 2005) Bu aracı almadan evvel aklıma girdiler ve elimdeki paranın üzerine kredi çekip sıfır almayı düşündüm. Opel Ek-Can 'a gittim. Doğru dürüst ilgilenmediler, çıktım. Adapazarı Ekin Otoya gittim. Açıkçası daha güzel ilgilendiler. Gerçi her iki opel satıcısındaki ilgi Kocaelideki Toyota satıcısındaki, ilginin yarısı bile etmezdi o ayrı.
    Ayrı bir nokta daha var; Arabayı aldığım bayan bir doktordu. Hanımefendi noterde aracı aldıktan sonra dönüp bize " ek-can a gitmenizi hiç tavsiye etmem, alın istanbula götürün daha iyi" dedi.
    karar sizin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdem(li)

    Merhaba;

    Ben İzmitte oturuyorum. Şuanki aracımı alalı yaklaşık 1 ay oldu( astra enjoy 1.6 2005) Bu aracı almadan evvel aklıma girdiler ve elimdeki paranın üzerine kredi çekip sıfır almayı düşündüm. Opel Ek-Can 'a gittim. Doğru dürüst ilgilenmediler, çıktım. Adapazarı Ekin Otoya gittim. Açıkçası daha güzel ilgilendiler. Gerçi her iki opel satıcısındaki ilgi Kocaelideki Toyota satıcısındaki, ilginin yarısı bile etmezdi o ayrı.
    Ayrı bir nokta daha var; Arabayı aldığım bayan bir doktordu. Hanımefendi noterde aracı aldıktan sonra dönüp bize " ek-can a gitmenizi hiç tavsiye etmem, alın istanbula götürün daha iyi" dedi.
    karar sizin


    Kliması çalışmayan Corsa aracın kompresör değişecek diye Ek-can tarafından 1200tl hatta üstü bir fiyat cıkarılan, sonra sanayide sorunun atmış bir sigorta ve yerinden çıkmış bir kablo olduğu tespit edilen 40tl ye yırtan bir adam tanıyorum




  • İzmit Opel Ekcan dan ağustos sonunda yeni Opel Astra aldım. 15 gün sonra şans eseri fark ettim ki arka kapının biri açık kalıyormuş.

    Neyse bayramın son günü servise götürdüm. Eleman ölçü aletini kullanmayı bilmiyor. Ölçü aletini gerilim ölçecek şekilde ayarlayıp gösterdim. Eleman ölçtü biçti bir şey anlayamadı. Bırakmanız lazım dedi. Bırakayım ama dedim. 2 gün sonra aracı öyle yada böyle almam lazım şehir dışına çıkacağımı söyledim. Tamam dedi ben not alıyorum yarın (bayramın ertesi günü) sizi telefonla arayacağız. Bekle bekle arayan soran yok, öğlene doğru ben aradım. Bir müşteri temsilcisine derdimi anlattım. Kilit değişecek dedi. Parça siparişi verdik yarın gelecek. İyide ben dedimki yarın sabah 6 da benim şehir dışına yola çıkmam lazım arkadaşa da söylemiştim aracın arka kapısını açılmayacak şekilde kilitleyin ben öbür gün getireyim değiştirin. Tamam ben sizi anlıyorum falan filan, bu arada içeriye sesleniyor soruyor falan. Ben teknik arkadaşa söyliyeyim kilitleyebiliyorlarsa kilitlesinler biz sizi ararız dedi kapattık. Saat 15:30 oldu arayan soran yok. Yine ben aradım bu sefer o müşteri temsilcisi yokmuş bir daha başka bir müşteri temsilcisine derdimi anlattım. Biraz bekleyin ben teknik arkadaşla görüşeyim deyip kapattı. Bekle bekle yine ses seda yok. 3. ye aradım bu seferde 2. görüştüğüm müşteri temsilcisi için dışarı çıktı dediler. Bir kez daha 3. farklı bir müşteri temsilcisine derdimi anlattım, bu arada içeriden elemana falan soruyor. Sonunda yok kapıyı kilidi değiştirmeden kapatmamız mümkün değil dedi. Ben zaten telefonu kapatıp yola çıktım hemen. Verin dedim aracımı ben arka iki kapıyı iple birbirine bağlarım madem kapatamıyorsunuz dedim. Önce aracı bulamadılar neyse sonunda yine bir kaç müşteri temsilcisiyle cebelleştikten sonra. Aracı buldular tamam dediler bari kapının kaplamasını taksın eleman iyi dedim. Kaplamayı takıp aracı getirdiler. Kapıya baktım düzelmiş. Söyledim bu ne oldu diye olamaz dediler sabahtan beri kaç kez kontrol edildi falan filan.

    Velhasılı anlayacağınız muhtemelen bir jakın veya kablonun temassızlığından kaynaklanan arızayı anlayamadıkları için bedavaya kapının kilidini değiştireceklerdi. Muhtemelen arızada devam edecekti. Ondan sonrada otuz defa telefonlarımı aradılar açmadım. (Sipariş verdikleri kapı kilidini takacaklar akılları sıra)

    Aracın periyodik bakımını Adapazarın da yaptırmayı düşünüyorum, ancak garanti sorun olur mu bilemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektroterm -- 13 Nisan 2010; 21:02:07 >




  • Vay be demek ki Ek-Can'ın önünden bile geçmememiz gerekiyor.
  • Yekili servise girdiğimde hayırdır niye geldiniz diye soran tek firma opel dir. 100 km ilerideki servise uğradım oradaki elemanda buraya niye geldiniz orda servis yokmu diye sordu

    OPEL in mantığı bukadar işte..


    Ama kafaya koydum opel alacaklar almayı düşünenler OPEL den UZAK DURUNNNN

    nedenini opel başlığı altında açıkladım
  • Belki sorunun yeri burası değil ama yinede sormak istiyorum,2000 model bir opel zafira aldık ancak içersinde orjinal teybi yok başka bir teyp takılmış izmitte orjinal servis dışında car400 teybini nerde bulabilirim,şimdiden konuyu bu mesaj ile kirlettiysem özür dilerim, bu arada evet ek-can ın yaptıklarını bende çok duydum yaklaşık 12 senedir opel kullanıcısı olarak hiç ama hiç tavsiye etmiyorum orayı neredeyse bütün ailemdekiler opel arabaları var ve hepside adapazarına ekin otoya gidiyorlar ve çok memnunlar.
  • uzak durun izmit servisinden..bişeyden anladıkları yok..hem sinirleriniz yıpranız hem aracınız hem cüzdanınız..
  • Bende mesajım bulunsun diye yazıyorum. İzmit sanayi OPELTURK servisi aşırı pahalı. İşletme sahibi sadece parayı düşünüyor. bilgi amaçlı yazdım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekcana gitmeyinde nereye giderseniz gidin. (buarada benimde isyerim yahyakaptanda)
    2012 49binde İnsignia aracımın tavan oluklarında boya atması vardı ben 2.el aldım aracı aldığım kiside 45 bin bakımını dısarda yaptirmis servise goturdum 10yıl boya garantisi var yapmalısınız felan dedim ama aracınız 49 binde 45 bin bakımına girmedigi icin garantiniz yok opel merkeze mail atıcaz 45 bin bakımını yaptırırsanız ucretsiz boyarız dediler böyle 1hafta oyaladılar arabada orda yattı sonra olumsuz cevap geldi 180 tlye boyarız dediler tamam dedim boyayın 2 gunde oyle oyaladilar en son teslim aldım aracı gelirken camı acayımdedim bir baktım cam duğmesi yuvasından çıkıyor yani saglam verirsin aracı bozarlar birde bendeki salaklık aracı teslim ettiğimde km resine bakmadım aracıda kullanmıs gibilerdi cunku sag sol koltuklar ayarsızdı. Tam bir şerefsiz firmadır ek-can ben birdaha yakınından bile gecmiyorum verdiğim parada zamanda haram zehir zıkkım olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 19 Kasım 2016; 0:27:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu hortlayacak ama varmı tavsiye servis yada usta? 100 bin bakımı yaptırcam saglam bi yer olsun istiyorum.
  • selcuk666 kullanıcısına yanıt
    Sanayide Oziii Opel vardır. Ana giriş kapısından sonraki ilk sağa dönüşten 50 metre ileridedir. Sahibi Ozan isminde bir ustadır.Ozan usta kocaeli opel yetkili servisinde (ek-can) uzun yıllar çalışmış sonra kendi yerini açmıştır. işini iyi yapar. özellikle elektrik aksamından kaynaklanan arızalarda üzerine usta tanımam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.