Şimdi Ara

Makyajlı Mitsubishi L200 Türkiye'de (40.933 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mitsubishi L200 makyajlandı
    Konfor, güvenlik ve gücü bir arada sunan sınıf lideri özelliklere sahip pick-up Mitsubishi L200 yenilendi.


     Makyajlı Mitsubishi L200 Türkiye'de (40.933 TL)


    Kasa boyu 18 cm uzayan Yeni Mitsubishi L200'ün yenilenen ön yüzü ve artan konforu ile sürüş keyfi daha da arttı.
    Sınıf lideri özelliklere sahip Mitsubishi L200, yenilenmiş olarak şimdi Türkiye'de. Temsa Global distribütörlüğünde Türkiye'ye getirilen Yeni Mitsubishi L200, şimdi daha kullanışlı ve birçok yeniliğe sahip.

    Yeni Mitsubishi L200, kasa boyunun 18 cm daha uzatılması ve güçlendirilen donanım özellikleri sayesinde ticari hayatta sürücüsünün en yakın iş ortağı olacak. Sınıfında lider olan kabin uzunluğu ve dönüş yarıçapının yanı sıra Yeni Mitsubishi L200, çekici görünümü ve artan konforu ile de şehir içi kullanımda bir devrim yaratıyor. Tüm bu özellikleriyle sınıfında tartışmasız lider olan L200, ikinci eldeki yüksek değeri ile de kullanıcısına kazandırmaya devam ediyor.

    Görünüm
    Güçlü krom ön ızgara, yenilenen halojen tipi farları, gümüş alt koruma plakası ve şık çehresi ile Yeni Mitsubishi L200 oldukça dikkat çekici. Geniş tip orta konsolu ile daha konforlu hale gelen L200, araçla aynı renk çamurlukları ve yeni dizayn yan basamakları ile yeni görünümüne kavuştu. Arka kasası da yeniden tasarlanan yeni Mitsubishi L200; geliştirilmiş işlevselliği ile yeni orta kol dayama yeri, yenilenmiş gösterge paneli, yeni el freni ve otomatik vites kolu ile daha keyifli bir sürüş atmosferi sunuyor.

    Güvenlik ve Performans
    Euro NCAP güvenlik testlerinde sınıfında dört yıldız alabilen tek araç olan L200 güvenlik özellikleri ile de rakiplerinin önünde. Yeni L200'de bulunan ASTC (aktif stabilite çekiş kontrolü) güvenlik sistemi, hem aracın virajlarda savrulmasını engelliyor, hem de patinaja düşmesini engelleyerek çekişi arttırıyor.

    Yeni L200 2.5 Di-D common rail yüksek güçlü motoru ile yüksek verim sağlarken hava sürtünme katsayısının düşüklüğü ile de yakıt tüketimini ve CO2 seviyesini önemli ölçüde azaltıyor. Yeni Mitsubishi L200 4x4 Instyle modelinde bulunan 178 PS'lik motoru ile de sınıfının en güçlüsü olmayı başarıyor.

    L200 4x4 Intense ve Instyle modellerinde Super Select 4x4 dört kademeli sürüş sistemi bulunuyor. Super select dört kademeli sürüş sistemi sayesinde L200, hem arazi koşullarında arazi dört çeker hem de normal yol koşullarında ve yüksek hızlarda sürekli dört çeker olarak hareket edebiliyor. L200 4x4 Instyle ve Intense modellerinde sırası ile sınıfında lider ASTC ve arka diferansiyel kilidi Off - road donanımı olarak sunuluyor.

    Donanım
    Sınıf lideri Yeni Mitsubishi L200 şimdi çok daha yüksek donanıma sahip. Direksiyondan kumandalı müzik sistemi, Cruise control (hız sabitleme sistemi),yağmur ve far sensörü, AUX-in girişi ve sınıfında tek elektrikli 5. cam Yeni Mitsubishi L200'ü daha keyifli hale getiriyor.


    Yeni Mitsubishi L200'lerin tavsiye edilen anahtar teslim fiyatları;

    Yeni Mitsubishi L200 4x2 MT 40.933 TL
    Yeni Mitsubishi L200 4x2 AT 42.876 TL
    Yeni Mitsubishi L200 4x4 MT Intense 56.814 TL
    Yeni Mitsubishi L200 4x4 MT Instyle 63.650 TL
    Yeni Mitsubishi L200 4x4 AT Instyle 66.150 TL


    Kaynak:http://www.otomobilal.com/Haber/1_manset/796_mitsubishi_l200_makyajlandi

    Daha fazla resim -http://www.otomobilal.com/Galeriler/131-1-3_mitsubishi_l200_makyajlandi







  • Önü köpek balığı gibi yapmamışlar iyiki.
  • Mercekli farlar güzel duruyor. Daha olgun bir hava katmış sanki. Böyle gözlük takmış, profesör gibin

    Şimdi 4 yıldız almış diye yerin dibine sokarlar. İzleyelim, görelim
  • Valla ben beğendim açıkçası.Keza ön far grubu daha güzel eskisine göre.
  • Esksiide çok güzeldi bana göre buda çok hoş olmuş yakından görmek lazım
  • Mitsubishi L200 yenilendi,Toyota Hilux makyajlandı,Ford Ranger yenilendi.Sırada Navara var,bakalım o nasıl bir şey olacak?
  • O ufak lastikleri yine bu araca koymuşlar çok kötü duruyor. Ya çamurluğun genişliğini daraltmalılar yada lastikler büyümeliydi. Yine çok garip duracak araç o kocaman aralıkla.
  • her güzelin bi kusuru olur illaki. benimde hoşuma gidiyo bu arabalar

    yalnız yandan bakınca kasa ile kupa biraz orantısız gibi durmakta. degil mi???
  • Ben de beğendim.Bir gelişme var hiç değilse
  • L200'lerde full donanım olayı kaldırılmış bu çok kötü olmuş... Sunroof ve ısıtmalı deri koltuklar donanımdan nedendir bilinmez artık getirilmeyecek... Mitsubishi satıştan öğrendiğim bir haberdir... Buda donanım seçenekleri yüzünden Navara'yla L200 arasında kalanların muhtemelen Navara'yı tercih etmelerine sebep olabilir...
  • Bakışlarda bi bezginlik,yorgunluk bi Guiza var ya
  • Gayet güzel. Güzeldi bir kat daha güzel oldu.
  • BENCE TOYOTA HİLUXX L200 DEN DAHA İİİ L200 NE YAPARSA YAPSINN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.