Şimdi Ara

KABLO TV YENİ KANAL İSTEKLERİ [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
4
Favori
62.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yakın zamanda eklenmesi düşünülen kanal varmı*bilgisi olan varmı?ESPN,E!,ANIMAL PLANET gibi kaliteli kanalların eklenmesini bekliyoruz.
  • Anımal Planet görevinde Anımaux ve Escales var.Nat geo wild SD eklemiyorlar.

    Yakında hem forumdan,hemde gelen maildde 6News,Nat geo Adventure,Fox life kanalı gelecekmiş.
  • FOX LİFE çok iyi olur.Adventureda güzel.Bilgi için teşekkürler.
  • Önemli Değil.

    ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KibreN -- 28 Aralık 2011; 23:41:26 >
  • bu olayı favori kanal listesi ile aşmaya çalışıyorum ben.umarım belgesel konusundaki zenginlik artarak devam eder.biraz da ücretsiz sinema ve dizi kanallarında artış bekliyorum.gerçekten iyi yoldalar.
  • <<< Kablolu analog olarak yayınlanan ''kanal B'', digital teledünya yayınlarında neden olmaz? anlaşılır birşey değil.
    < İlave olarak ART Avrasya, Ulusal kanal beklentilerim arasında ön sırada olan kanallar.
  • .....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KibreN -- 28 Aralık 2011; 23:41:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baygünay

    <<< Kablolu analog olarak yayınlanan ''kanal B'', digital teledünya yayınlarında neden olmaz? anlaşılır birşey değil.
    < İlave olarak ART Avrasya, Ulusal kanal beklentilerim arasında ön sırada olan kanallar.


    Kanalın alt yapısının da dijitale uygun olması lazım. O nedenle her analog yayın yapan kanalı dijital platformlara eklemek mümkün olmuyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XxNeRoMaNxX

    Dediğiniz kanallar önceden vardı kablo tvde.Ark Avrasya,Ulusal Kanal,meltem tv gibi.Pek kaliteli bulmuyorum.

    Belgesel kanalları gerçekten iyi.Te eksiği bir tarih kanalı History channel,nat geo adventure zaten beklenen kanallardan.

    Müzik kanallarına da VH1,Mezzo,Viva Plska,Russain Music box gibi çeşitli müzik kanalları %100 eklenmeli.

    Çocuk kanallarına da Disney XD eklenlemi onun yanında Maxi tv kalkmalı aynısı olan Karamel tv eklenmeli.Tüm programları oraya geçti...

    Film kanalları da Fox life bekleniyor.Ama onun yanında E! fena olmaz.

    Yabancı kanallarada seçkin Avrupa kanalları eklenirse daha iyi olur.Bu kadar.Çok şey beklentimiz var



    BU DEDİKLERİN OLURSA VALLA TELEDÜNYA TADINDAN YENMEZ:)




  • Kanak eksiltmesinler de eklemelerinden vazgeçtik.
    Çocukların Jetixini geri versinler yeter.
  • ......



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KibreN -- 28 Aralık 2011; 23:43:04 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XxNeRoMaNxX

    Jetix mi kaldı.Disney XD oldu.Ama Disney Channel geldi.Disney XDden haber yok.Jetix'i kaldırdıklarında saatlerce bekdua okumuşumdur bu şirkete.Disney channel'da kalkarsa aktif sitelerde rezil ederim bu platfromu.Sonrada iptal ettiririm üyeliğimi.Bu platfroma üye olmamım tek sebebi Disney Channel.2. defa rezalete imza atmazlar.Maşallah çocuk kanalı değil dandik,ülkeyi küçümseyen(nickeldoeon) bebek kanallarıyla doldurdular.Biz gençler çocuk sayılmıyor muyuz.Neyse şuanlık böyle birşey yok.Ama Disney XD getirirlerde helal derim.


    Jetix kalktı çünkü kanal kapandı. Disney XD onun yerine doğrudan gelemezdi çünkü şirket el değiştirmişti. Kanalın ulusal yayın haklarını almak kuruyemişçiden fındık fıstık almaya benzemiyor ne yazık ki. Nereden biliyorsun Türksat'ın almak için elinden geleni yapmadığını? Digiturk'ün Disney XD'yi bağlayan bir anlaşması olabilir mesela. Bunları bilemezsin...




  • ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KibreN -- 28 Aralık 2011; 23:43:24 >
  • Karamel Tv Kanal 24'e ait. Kesin platformlarla anlaşırsa Teledünya'ya da gelir. Bence eksiklik HD klasik film kanalı. Nasıl Universal ile anlaşabiliyorsa klasik film kanallarının maliyeti de az oluyor. Gelirse çok iyi olur. Mesela Kubrick'in filmleri hem eski maliyeti az hemde izlenesi filmler. Haber kanallarından 6 news kaldı gelmeyen. İçeriği iyi mi onu bilmiyorum. Müzik önerilerine katılıyorum. Bir VH1 ve Mezzo gibi farklı müzik türlerinde yayın yapan anallar olsa iyi olur. Çizgi film olarak Disney XD gelse iyi olur. Belgesel olarak eksik Nat Geo Adventure ile bir tarih belgeseli kanalı. Animal Planette olsa süper olur. Diğer kanal b gibi kanallar konusuna gelince farklı düşünce de kanalların yayınlanması lazım. İsteyen Dost tv'yi isteyen Hayat tv'yi isteyen de Avrasya tv'yi izler. Çünkü burası platform her düşüncedeki kanal bulunması lazım. Hepsini olmasından yanayım. Yabancı kanal olarak bir İtalyan kanalı eksiği kaldı.Rai bu iş için uygun gözüküyor. Sat 1gelmesi zor gibi çünkü gece içeriği RTÜK tarafından onaylanmaz. Nick Türkiye'de yayın hakkı olan şirketin fazla para harcamamasından içeriğinin daha iyi olmaması kaynaklanıyordur. Nick'i eleştirenlerin düşüncelerine katılamayacağım.




  • Aşağıdaki gibi bir mail attım Teledünya'ya bakalım cevap vereceklermi?

    Sayın Yetkili,

    5 yıllık Kablo Tv üyenizim.Son 3 haftadır da Teledünya abonenizim.Öncelikle verdiğiniz kaliteli hizmetten dolayı teşekkür derim.Ancak hem sizlerin daha kaliteli bir hizmet ile yola devam etmeniz,hem de biz müşterilerin memnuniyeti için aşağıda belirteceğim konulara değinir ve sorularıma cevap verirseniz çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler,

    1.Sinema tv kanalları güncel filmleri ne yazıkki yayınlamıyor.Bu konuda sinema tv kanalları ile bir görüşme yapmanız mümkün mü?Ya da sizin platform olarak gerek Doğuş Grubu gerekse Sinema Tv kanalları grup ile tıpkı diğer platformlarda olduğu gibi TELEDÜNYA'ya özel Film ve dizi kanalları (Sinedünya ve Dizidünya gibi) oluşturmaları mümkünmü?

    2.Belgesel kanalları çok başarılı.Ancak özellikle seyahat ve tarih ile ilgili belgesel kanalları (Travel&Living,History Channel,Nat Geo Adventure) olsa çok daha doyurucu bir içerik ile belgesel konusunda en zengin dijital platform olma yolunda önemli adımlar atılmış olur kanaatindeyim.

    3.HD kanallar konusunda özellikle son dönemde çok başarılı adımlar atılmış durumda.Bu konudaki hassasiyetin de artarak devam etmesi çok memnun edici olur.

    4.Spor konusunda belgesel ve çocuk kanallarına göre biraz yetersiz kanal sayısı bulunmakta.ESPN vb. gibi kanallar arttırılarak spor konusundaki eksikliğin giderilmesi yerinde olacaktır.Ayrıca diğer dijital platformların kanalları ile anlaşma sağlanarak (sinema kanallarında olduğu gibi) Süper Lig maçları,Uefa maçlarının da Teledünya ile ekstra bir ücret karşılığında izlenmesi sağlanarak artı bir müşteri portföyü oluşturulması mümkün olacaktır.

    Tüm bu gelişmeler kaydedilirse hem müşteri memnuniyeti üst seviyeye çıkmış olur;hem de platforma ilgi oldukça artmış olur.

    Tüm bu gelişmelerin gerçekleşmesi dileğiyle bilgilerinize sunulur,




  • quote:

    Orijinalden alıntı: XxNeRoMaNxX

    Aklıma geldikçe kanal yazıyorum:D:D

    İz Tv
    History Channel
    Show Plus
    TVP(Polonya)
    TVP 2(Polonya)
    TVN(Polonya)
    Fox Life
    Home tv
    ProSieben(Almanya)
    Pervıy Kanal(Rusya)
    BVN(Hollanda)
    RTL 2
    Super RTL




    en azından history ve iz olsa süper olurdu
  • DISCOVERY HD istiyorum.
  • son bir aydır yeni eklenen bi kanal yada eklenmesi beklenen bi kanal yok sanırım.kampanyalarla müşteri toplayıp sanırım yaz tatiline çıktı teledünyacılar.şöyle 2-3 güzel kanal ekleselerdi bari şu yaz sıcaklarında.
  • bende üye olmayı düşünüyorum kablo tv gitgide bozuldu tavsiye ederseniz teledünyaya geçicem
  • spormax olsa harika olur :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.