Şimdi Ara

SEAT ALTEA DİZEL NASIL??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benim Cmaxten önceki arabam Toledo 1Mdi. Bu alteayı çok bekledim ama görünce almadım.

    1) Altea tam anlamıyla bir MPV değil. Çünkü arka koltuklar sökülemiyor. Sadece standart HBler gibi 1/3, 2/3 katlanabiliyor. Bagaj nisbeten küçük.

    2) Altea MPVlere göre azıcık küçük (hacim istiyorsanız yetmeyebilir).

    3) Altea hem yolcu hem bebek korumada çok çok iyidir (yolcu 5 yıldız, çocuk korumada 4 yıldız).

    4) Alteanın yol tutuşu (küçük olduğu ve golf v platformunda olduğu için) tüm MPVlerden iyi imiş (zorlayanlar söylüyor).

    5) 1.9 dizel zayıf görünmekte zaten yanılmıyorsam eski teknoloji 8V tüketimi falan 2.0 tdi ile hemen hemen aynı ama performansı zayıf. Alırken de kullanırken de vergisi 2.0 tdi ile aynı . Ben olsam tüketim, vergi avantajı olmayan ancak sadece ilk alışta azıcık olan 1.9 tdi yi tercih etmez yüksek performanslı 2.0 tdi tercih ederdim

    6) Asimetrik ön göğüs, oldukça küçük düğmelerden (oyuncakkmış hissi veriyor bana) klima , müzik sistem bana çok itici geliyor. Eski kasa leon toledo kullanan biri olarak (eski kasa A3 ile hemen hemen aynıdır onların ön göğsü) bu yeni alteanın içini hiç ama hiç beğenmedim..

    7) fiyatı iyi..

    8) İkinci elde azcık problem olabilir satarken.

    9) Ben de eski fanatik bir SEATçı olarak şu an alacak olsam SEATtan sadece 2.0 tdi altea (mümkünse bahsedildiği gibi 170lik FR) almak isterim.

    10) 1.6 dizel Cmax tabii ki dizel tercih ediyorsanız çok avantajlı bu segmentte..yine 1.5 100 hplik scenic de gelecek diyorlar. gelirse ortalık şenlenir bence




  • altea bi mpv değilki zaten.toledonun aynısı bi araç hiç bi farkı yok dediğim gibi.içine oturunca fark edersin.ben acaba toledo diye altea yamı oturdum diye kalkıp arabaay baktım dışardan yine.

    1.9 105 bg motor niye yaramaz anlamıyom bu arabaların benzinlileri 102 ve 110 bg değilmi.eğer bunlar bu arabayı taşıyorsa dizel uçurur zaten.

    ama şunu diyebilirsin bu arabaların dizelleri ilke arasında çok fiyat farkı var hem bu kadar fiyat farkı hemde vergi farkı vermeye değermi.

    bence değmez.

    o yüzden en mantıklısı ki arkadaşa önu alacaktık 102 bg stylance olur.32800 fiyat almıştık yıl başından önce
  • Bu aracın 2.0 tdi dsg leri nasıl acaba?
  • Efsane olacak bir konu hortlaması olmuş burada. 5 yıl da az değil hani
  • hadi bende hortlatıyım 2 haftadır altea var 1.4 tsi golf plus ın kopyası araç hatta tepedeki saklama gözü bire bir aynı. iç yapısı arka diz mesafesi aynı..

    aslında seata sıcak bakan biri olmasamda altea alınır neden alınır altea seat gözüyle bakmamak lazım tsi motor + tdi motor + dsg şanzıman vw grubu içinde mpv yada bigsize araçları içinde en uygun en ulaşılabilinir altea da alınabiliyor..

    aile arabası gözüyle de bakmamak lazım ufak tefek dokunuşlarla çokda güzel keyif aracı halinede gelebilir bir cam tavanı eksik onuda koysalarmış on numara olurmuş..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.