Şimdi Ara

Kalos'u olan varmı?(yol tutuşu nasıl?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Lütfen birbirimize karşı daha saygılı olalım,seviyeyi bozmayalım,beni tekrar mesajlarınızı silmek zorunda bırakmayın...
  • Kız arkadasımın Kalos'u var... Kendisi araba kullanmayı ambulans soforunden ogrendigi icin hafif psikopat gibi kullanır... Virajları gaza abanarak, ses getire getire doner, virajlarda kitlemeyecek limit frenler cekebilir, biraz sapıkça kullannır arabayı kısaca... Aracın boyutuna gore cok iyi is cıkardıgını soyleyebilirim. Kucuk araba olarak 96 opel corsa, ve peugeout 206 feline kullandım sadece... Kalos'un 96 corsa'dan (freni tartisilmaz daha iyi zaten, 96 Corsa'da abs yoktu) cok daha iyi oldugunu, 206 feline'in Kalos'dan biraz daha iyi oldugunu soyleyebilirim. Tabii 206'da michelin lastikler vardı, Kalos'da kore malı bir lastik, o da biraz fark ettirir. Tabii butun bu arabaları objektif test ettigimi soylemeliyim, kucuk arabalar pek bana gore degildir, yani herhangi birini daha cok begeniyor olmam pek soz konusu degil.
  • Hayır benim en büyük dikkatimi ceken seylerin basinda konu kalos olunca (gerci uzun bir süredir Aveo adiyla anilir oldu, olmasi gerektigi gibi) hemen bir alay konusu olmasi sirf belkide ilk akla gelen tabirlerin siralanip arkasindan ha ha ha denmesi dir. Bunun disinda alan memnunsa bunun disinda baska yerlere cekmeye lüzum yok diye dusunuyorum. Daha önceki yazim spot bir yazi olsun, biraz dikkat ceksin diye yazilmistir. Bunun haricinde koskaca Donanim Haber portalininin seviyesini düsürmek aklimin ucundan gecmedi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.