Şimdi Ara

Peugeot 5008 (208. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
37.536
Cevap
147
Favori
1.647.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drsnrky

    quote:

    Orijinalden alıntı: drsnrky

    5008 sahibi bir iş arkadaşımın aracının cam tavan perdesinin makarası bozulmuş, bir tarafın makarası perdeye iz bırakmış, servis tavan döşemesi komple sökülecek demiş, morali bozuktu. Başına bu tarz perde problemi gelen oldu mu? Bir seferinde ses meselesini konuşmuştuk, başka olay hatırlamıyorum.

    daha önce bahsettiğim tavan perdesi arızası çözüldü. serviste tavan döşemesini tam açmadan halletmişler. arka emniyet kemerinin tokası döşemeye vurmasın diye döşeme içine konmuş bir mıknatıs var, o mıknatıs yerinden çıkıp perdenin makara mekanizmasına yapışmış. peşinden olanlar olmuş.

    Montaj operatörü mıknatısa slikonu az sürünce olanlar olmuş.

    Demek ki orta kemer tokası yapışmaz ise perdeye hiç dokunmadan hemen servise gideceğiz.

    İyi forumlar...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayblrdija

    quote:

    Orijinalden alıntı: tttnet.net

    quote:

    Orijinalden alıntı: odethefam

    quote:

    Orijinalden alıntı: ayblrdija

    Sayın odethefam ben tşk.ederim.İsteğiniz üzere siteyi tekrar incelediğimde 5008 ile ilgili başka hiçbir şekilde auto6r veya başka bir kronik sorun kesinlikle belirtilmemiş.Bazı pejo modellerinin silecek kollarının veya yakıt pompa borusunun ve buna benzer türlerindeki sorunları hariçtir.Site, araçların teknik yapısını incelememekte aksine sadece geri çağrılma sebeplerini araştırıp tarihleriyle ve ileride yaratabileceği sorunları belirtmektedir.
    Farkettiyseniz geri çağrılan araç sayısı , sebepleri ve tarihleri çok net bir şekilde verilmiş.Bende Türkiye şartlarında çok özel durumlar haricinde şu ana kadar auto6r şanzımanla ilgili bir sorun duymadım.Varsa da kaç tanedir?Şikayet var com.'ada baktım yoktu.Belki de gözümden kaçmıştır.Evet ilk başlarda araçlarını alan arkadaşların bizlerin kronik sorun adını taktığımız şikayet benzeri rahatsızlıkları olmuştur ve doğrudur.Ama
    araçların üretiminden yaklaşık 2 yıl gibi bir zaman geçtiğinden bu yana, bizim topikte sadece araçlarımızda şu yok veya bagajı böyle açsaydık,depo kapağını düğmeyle kumanda etseydik vs.gibi insanın doymaz tatlı istek
    güdüleriyle uğraşıp durmaktayız.Aslında olsalar ne güzel olurdu ya!Belkide sorun yaşayanlar ilk araç almanın dezavantajını mı yaşadılar dersiniz ?
    Bizlere ne mutlu ki böyle flyaudio vb.aksesuar takıntılarıyla oyalanıyoruz.Bu topikteki arkadaşlarla hep beraber Allah'ın izniyle dua edelim ve kazasız günlerde araçlarımızın tatlı keyiflerini çıkaralım.Aracımın tipine,yakışıklılığına, konforuna olan sevgim şahsen tam gaz devam etmekte.Ben aracımdan şu an için memnunum arkadaşlar.İlerleyen günler ne gösterir bilemem tabi.
    Bilginin paylaşımla daha da güzelleşeceğini savunan birisi olarak Avrupa ülkelerindeki araştırmalara da bir vesile ile ulaştığıma ve sahibi bulunduğum aracımın beklenenden daha da az sorun ürettiğinden dolayı daha da mutluyum.Sağlıcakla kalınız...

    :) dediklerinizde çok haklısınız... bizim topikte genelde araçta şu özellik olsaydı daha keyifli olurdu yada şu aksesuarla araç daha güzel oluyor, ses - görüntü sistemleri neler yaptırılıyor vs gibi şeyler konuşuyoruz. ilk başlarda yaşanan bazı ufak tefek sorunlar oldu ki bunlarda genel itibari ile hızlı bir şekilde servislerde çözüldü. sizin yazınızı okuduktan sonra şuna dikkat ettim, aracın içerisine girip oturup çalıştırdığımda aracın bende uyandırdığı güvenin ve sağlamlık hissinin çok yüksek olduğunu farkettim. herkese kazasız belasız ağız tadı ile araçlarını iyi günlerde kullanmayı nasip etsin Allah.

    şimdi düşünsenize aracı karavan olarak bile kullanabilirsiniz :) tüm koltukları yatırın, atın bir yatak, cam tavanıda açın :) alın size kamping :)))))

    bakın ben 2 senelik araç alma aşamasında ilk sene her karşıma çıkan araç topiğini merekla ve büyük bir zevkle okuyordum...yazılanları,şikayetleri,servisleri,arabaların yakıt değerlerini falan..son sene ise özellikle mpv araç topiklerinin müdavimi olmuştum..ordan kalma bir alışkanlıkmıdır nedir bilmiyorum ama araç almış olmama rağmen hala benzer topikleri inceliyorum...marka falan vermiyeyim ama sıfır alınan araçlarda motor titreme sorunundan bahsediliyor bir çok sayfada..sebebini bulamadıkları seslerden şikayet edenler var..bizim 5008 lerdeki auto6r şanzumanları beğenmeyen ama sağlamlığı ile nam salmış arabalarında şanzuman problemlerinden bahsediliyor....aynen eşşek teper gibi tepiyor 60 bin lira verdiğim arabam diyor bir kullanıcı..işin kötüsü servislerde sorun yok diyorlarmış..normalmiş ve soğuklardan oluyornuş..hele hele havalar soğuyunca servislerin bir çoğu sorunları soğuk havalarla ilişkilendiriyor..bayiden aldığı sıfır aracıyla evine gidene kadar direksiyondan gelen tıkırtı ile boğuşan kullanıcılar var..aldığı arabası daha 1 hafta olmamış ama kapısının önünde çalıştıramıyor arabasını..titreme sorunu olan xenon farlardan(sevis normal diyormuş),devamlı iz bırakan cam sileceklerinden,klima düğmesi,cam düğmesi,direksiyon üzerindeki çalışmayan tuşlardan,sarkan tavan perdesi gibi nisbeten daha az önemli sorunlardan bahsetmiyorum bile..arabama nazar değmesin diyorum ama izmirde ben bu kadar soğuk günler daha önce hiç görmedim..sabahları -5,-6 dereceleri görüyorum..izmir için bunlar çok yüksek dereceler..ama ne arabanın çalışmasında bir sorun yaşıyorum yarım marşla soğuk falan vız geliyor,ne kalkış esnasında bir titreme yaşıyorum nede arabamdan en küçük bir rahatsız edici ses geliyor.. çok can sıkıcı durumları okuyorum bu forum sayfalarında..araç alma aşamasında kesinlikle marka takıntım falan olmadı..sonuçta eş almıyoruz araba alıyoruz..bugün tercihim peugeottan yana oldu yarın başka bir markayı alırım..ama körükörüne marka bağımlısı olan arkadaşlar o kadar çok ki..5008 sayfasındaki muhabbetlere bakıyorum Allah nazardan korusun arabalarımızı ama öyle elle tutulacak bir sorun hatırlamıyorum..en azından servisler hallediyor...genelde konuşulan mevzular aksesuar üzerine..inşallah en kötü günlerimiz böyle olur..



    söylediklerine aynen katılıyorum.Yaşadığım yerde gece sıcaklıkları -15 ile -20 arasında değişiyor bu aralar ,hiç bir sıkıntı yok.Sadece kar yağınca ve park sensorlerinin üzerini kapattığında bir problemim oldu .Karda donduğu için temizleyemedim bende ve iki gün park sensoleri arızalı diye ikaz etti.Sensorler üzerindeki buzları temizleyince sorun kalmadı




  • hafta sonu bozdağ yapmayı planlıyorum..malum izmirde kar falan gördüğümüz yok..pek ihtiyaçta duymadım bugün kadar ve anlamamda işin doğrusu kar lastiğinden ..aracın orjinal lastikleri karda buzda falan sorun çıkarır mı arkadaşlar..kalmayalım yollarda sonra ele güne karşı 5008 ile..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tttnet.net

    hafta sonu bozdağ yapmayı planlıyorum..malum izmirde kar falan gördüğümüz yok..pek ihtiyaçta duymadım bugün kadar ve anlamamda işin doğrusu kar lastiğinden ..aracın orjinal lastikleri karda buzda falan sorun çıkarır mı arkadaşlar..kalmayalım yollarda sonra ele güne karşı 5008 ile..

    valla kar varsa kar lastiği iyi olur..sonuçta yolda bırakan 5008 değil..lastik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tttnet.net

    hafta sonu bozdağ yapmayı planlıyorum..malum izmirde kar falan gördüğümüz yok..pek ihtiyaçta duymadım bugün kadar ve anlamamda işin doğrusu kar lastiğinden ..aracın orjinal lastikleri karda buzda falan sorun çıkarır mı arkadaşlar..kalmayalım yollarda sonra ele güne karşı 5008 ile..

    kardeşim kar lastiği ile yolda kaldı geçen gün; bayırda bırakmış arabayı.Aracı Civic.
    tabi muazzam kar vardı, Zonguldak'da. 15-20 cm. kar varmış yolda.
    karar sizin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medonk -- 19 Ocak 2012; 14:36:30 >
  • Arkadaşlar, head-up display ile ilgili bir sorunum var, havalar soğuk olduğu için sanırım sabah ilk çalıştırmada head-up display çıkmıyor. sesler geliyor ama kendisi görünmüyor. Ben elle düğmeye basıp açıyorum. Bu sorunu olup servise soran arkadaşlar oldu mu ?
  • Orijinalden alıntı: tttnet.net

    5008 2011 ylında en çok satan kompakt MPV sınıfında 3.olmuş..tek bir versiyonda satılmasına ve fiyatı rakiplerinden fazla olmasına rağmen fena satmamış ..grand scenic aralık ayında kampanyalarında etkisiyle güzel atak yapmış ama az bir farkla 5008'in ardında kalmış..ford c-max 5ve 7 kişilik opsiyonlarının olmasının yanında bir sürü de paket olanağı sunnmasının etkisiyle epey bir satış yapmış..şimdi 5 kişilik 5008 olsaydı sonuç ne olurdu diye aklına geliyor insanın..

    1300 araba gayet iyi sayılır..sonuçta 7 kişilik özgün bir model...aslında 3008 ile beraber değerlendirilmesi lazım..ama pg 3008 in dizaynını değiştirip crossover sınıfına sokunca...ayrı ayrı değerlenfiriliyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BuTo-5008

    Arkadaşlar, head-up display ile ilgili bir sorunum var, havalar soğuk olduğu için sanırım sabah ilk çalıştırmada head-up display çıkmıyor. sesler geliyor ama kendisi görünmüyor. Ben elle düğmeye basıp açıyorum. Bu sorunu olup servise soran arkadaşlar oldu mu ?

    bendede sesler geliyor ama muhterem bir müddet sonra kendini gösteriyor...
    havalardan olduğu kesin..bu hafta sonu havalar biraz ısınacak..o zaman kontrol edin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tttnet.net

    hafta sonu bozdağ yapmayı planlıyorum..malum izmirde kar falan gördüğümüz yok..pek ihtiyaçta duymadım bugün kadar ve anlamamda işin doğrusu kar lastiğinden ..aracın orjinal lastikleri karda buzda falan sorun çıkarır mı arkadaşlar..kalmayalım yollarda sonra ele güne karşı 5008 ile..

    merhaba sayın tttnet.net,

    hava sıcaklığı 7 derecinin altına düştüğünde malesef 4 mevsim diye söylenen lastikler bence biraz yalan oluyor. Yağmurda ve kuru zeminde kar lastikleri herzaman daha başarılıdır. lakin hava sıcaklığı 10 derece ve üstüne çıktığında kar lastikleri bu sefer yalan oluyor diye biliyorum. Karda ise kesinlikle kar lastiğini takmanızı tafsiye ederim. Ben 205 50 17 Continaltel kar lastikleri kullanıyorum ve süper İstanbula Pazartesi akşamı yağan karda ilk testini geçti sonra ben rahat durmayıp Yeditepe Ünv.'nin üslerine gidip karda araba kullanmanın keyfini çıkarttım ve araç karda kalmadı. 5008 her yol süper. :))




  • quote:

    Orijinalden alıntı: karaca44

    quote:

    Orijinalden alıntı: tttnet.net

    hafta sonu bozdağ yapmayı planlıyorum..malum izmirde kar falan gördüğümüz yok..pek ihtiyaçta duymadım bugün kadar ve anlamamda işin doğrusu kar lastiğinden ..aracın orjinal lastikleri karda buzda falan sorun çıkarır mı arkadaşlar..kalmayalım yollarda sonra ele güne karşı 5008 ile..

    merhaba sayın tttnet.net,

    hava sıcaklığı 7 derecinin altına düştüğünde malesef 4 mevsim diye söylenen lastikler bence biraz yalan oluyor. Yağmurda ve kuru zeminde kar lastikleri herzaman daha başarılıdır. lakin hava sıcaklığı 10 derece ve üstüne çıktığında kar lastikleri bu sefer yalan oluyor diye biliyorum. Karda ise kesinlikle kar lastiğini takmanızı tafsiye ederim. Ben 205 50 17 Continaltel kar lastikleri kullanıyorum ve süper İstanbula Pazartesi akşamı yağan karda ilk testini geçti sonra ben rahat durmayıp Yeditepe Ünv.'nin üslerine gidip karda araba kullanmanın keyfini çıkarttım ve araç karda kalmadı. 5008 her yol süper. :))

    kış lastikleri ya da kar lastikleri ısı 7 derecenin altına düştüğünde ,sadece karyağınca değil kuru zeminde bile daha iyi yol tutuş ve fren performansı sağlıyor. Yıllardır kullanan biri olarak söylüyorum. Kar yağışı varken bir çok kez Erciyes e gittim ve bir problem yaşamadım.İzmir de belki gerekmiyor olabilir ama dağa ve iç kısımlara giderseniz ben tavsiye ederim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mancın -- 19 Ocak 2012; 15:15:05 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tttnet.net

    5008 2011 ylında en çok satan kompakt MPV sınıfında 3.olmuş..tek bir versiyonda satılmasına ve fiyatı rakiplerinden fazla olmasına rağmen fena satmamış ..grand scenic aralık ayında kampanyalarında etkisiyle güzel atak yapmış ama az bir farkla 5008'in ardında kalmış..ford c-max 5ve 7 kişilik opsiyonlarının olmasının yanında bir sürü de paket olanağı sunnmasının etkisiyle epey bir satış yapmış..şimdi 5 kişilik 5008 olsaydı sonuç ne olurdu diye aklına geliyor insanın..





    bak melodramm arkadaş
    benden başka birisi de aynı tabloyu paylaşmış.
    bana inanmamıştın da




  • bu arada arkadaşlar yeni scenic ve grand scenic için
    yeni bir başlık açtım malum 5008 ile hep kıyaslanıyor.
    bu sefer kısa scenic de gelecek yeni scenic için resim ve videolar bu linkde
    sizlerin de görüşlerini bekleriz

    konunun linki

    http://forum.donanimhaber.com/m_56605961/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56704291





  • quote:

    Orijinalden alıntı: swrc

    quote:

    Orijinalden alıntı: tttnet.net

    5008 2011 ylında en çok satan kompakt MPV sınıfında 3.olmuş..tek bir versiyonda satılmasına ve fiyatı rakiplerinden fazla olmasına rağmen fena satmamış ..grand scenic aralık ayında kampanyalarında etkisiyle güzel atak yapmış ama az bir farkla 5008'in ardında kalmış..ford c-max 5ve 7 kişilik opsiyonlarının olmasının yanında bir sürü de paket olanağı sunnmasının etkisiyle epey bir satış yapmış..şimdi 5 kişilik 5008 olsaydı sonuç ne olurdu diye aklına geliyor insanın..





    bak melodramm arkadaş
    benden başka birisi de aynı tabloyu paylaşmış.
    bana inanmamıştın da

    tablo doğru olmasına doğru ama sapla samanı karıştırıyorlar sanki..bir tarafta 7 ve 5 kişilik versiyonlarda satılan c-max,scenic,picasso(verso zaten benzinli olduğu için bakmamıştım bile) diğer tarafta sadece 7 kişilik satılan 5008..




  • kar lastiği için tavsiyede bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum ama yollarda kar falan yokmuş..sadece buzlanmaya dikkat ederim artık..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tttnet.net

    quote:

    Orijinalden alıntı: swrc

    quote:

    Orijinalden alıntı: tttnet.net

    5008 2011 ylında en çok satan kompakt MPV sınıfında 3.olmuş..tek bir versiyonda satılmasına ve fiyatı rakiplerinden fazla olmasına rağmen fena satmamış ..grand scenic aralık ayında kampanyalarında etkisiyle güzel atak yapmış ama az bir farkla 5008'in ardında kalmış..ford c-max 5ve 7 kişilik opsiyonlarının olmasının yanında bir sürü de paket olanağı sunnmasının etkisiyle epey bir satış yapmış..şimdi 5 kişilik 5008 olsaydı sonuç ne olurdu diye aklına geliyor insanın..





    bak melodramm arkadaş
    benden başka birisi de aynı tabloyu paylaşmış.
    bana inanmamıştın da

    tablo doğru olmasına doğru ama sapla samanı karıştırıyorlar sanki..bir tarafta 7 ve 5 kişilik versiyonlarda satılan c-max,scenic,picasso(verso zaten benzinli olduğu için bakmamıştım bile) diğer tarafta sadece 7 kişilik satılan 5008..

    Doğru diyosun "tttnet.net"

    Tamamı 7 kişilik araçların satışı olan bir karşılaştırma daha gerçekçi olurdu.

    İyi forumlar...




  • arkadaşlar yakıt depom doldu acil yardım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: medonk

    quote:

    Orijinalden alıntı: tttnet.net

    hafta sonu bozdağ yapmayı planlıyorum..malum izmirde kar falan gördüğümüz yok..pek ihtiyaçta duymadım bugün kadar ve anlamamda işin doğrusu kar lastiğinden ..aracın orjinal lastikleri karda buzda falan sorun çıkarır mı arkadaşlar..kalmayalım yollarda sonra ele güne karşı 5008 ile..

    kardeşim kar lastiği ile yolda kaldı geçen gün; bayırda bırakmış arabayı.Aracı Civic.
    tabi muazzam kar vardı, Zonguldak'da. 15-20 cm. kar varmış yolda.
    karar sizin.

    Merhaba,
    Benim aracım her ne kadar 5008 olmasa da (2012 3008 e-hdi) hem 3008 hem de 5008 forumlarını birlikte takip ediyorum. Her iki tarafta da benzer konular paylaşılıyor ve oldukça faydalı olduğuna inanıyorum.
    Önceki sayfalara bakmadan yazıyorum o yüzden umarım tekerrür değildir:
    Groupon'dan 90,00 TL'na Autosock siparişini dün vermiştim bugün elime geçti. Henüz hava şartlarından dolayı deneme fırsatım olmadı ancak, daha önce deneyen arkadaşlarımız gerçekten de işe yaradığını paylaşmışlar. Gerçekten de gayet kaliteli bir ürüne benziyor. Bu ürünü almayı düşünen arkadaşlar fırsatı kaçırmasın bence, fiyatı şu anda çok uygun.
    Link:http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/geoart/2742260




  • quote:

    Orijinalden alıntı: akgunduz73

    arkadaşlar yakıt depom doldu acil yardım...

    ben neden yardım istediğinizi anlamadım, pompacıya fulle demeseydiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ENG_civ

    quote:

    Orijinalden alıntı: akgunduz73

    arkadaşlar yakıt depom doldu acil yardım...

    ben neden yardım istediğinizi anlamadım, pompacıya fulle demeseydiniz

    yanlış anlama oldu galiba.. sanırım arkadaşın deposu donmuş...şaka bir yana ama ben bu kadar soğuk geçen bir kış görmemiştim..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tttnet.net

    quote:

    Orijinalden alıntı: ENG_civ

    quote:

    Orijinalden alıntı: akgunduz73

    arkadaşlar yakıt depom doldu acil yardım...

    ben neden yardım istediğinizi anlamadım, pompacıya fulle demeseydiniz

    yanlış anlama oldu galiba.. sanırım arkadaşın deposu donmuş...şaka bir yana ama ben bu kadar soğuk geçen bir kış görmemiştim..

    Ben de öyle düşünmüştüm aslında ama biraz stand up yapayım dedim, arada bir gülümsemek de lazım. Herhalde Erzurum'da falansınız, ben ilk kez deposu donan araç duyuyorum.




  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.